27 / 04 / 2024

Gökhan Yıldız kimdir? Gökhan Yıldız, Kalyon Gayrimenkul Yatırım’da icra kurulu üyesi oldu!

Gökhan Yıldız kimdir? Gökhan Yıldız, Kalyon Gayrimenkul Yatırım’da icra kurulu üyesi oldu!

Gökhan Yıldız kimdir? , Gökhan Yıldız ne iş yapmaktadır? Kalyon Gayrimenkul Yatırım İcra kurulu üyesi olan Gökhan Yıldız hakkında merak edilenler.



Kalyon Gayrimenkul Yatırım'da (Kalyon GY) İcra Kurulu Üyesi görevine Gökhan Yıldız geldi. Kalyon Holding’in gayrimenkul alanındaki markası Kalyon Gayrimenkul Yatırım’da (Kalyon GY) İcra Kurulu Üyesi görevine Gökhan Yıldız getirildiği duyuruldu.

Gökhan Yıldız Kimdir?

Lisans eğitimini 2001 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) İnşaat Mühendisliği bölümünde tamamlayan Gökhan Yıldız; yüksek lisans eğitimine İTÜ İnşaat Mühendisliği Geoteknik ana bilim dalında devam etti. Yıldız, 2020 yılında başladığı İstanbul Ticaret Üniversitesi- Finansal Ekonomi alanındaki doktora eğitimine devam ediyor.

Profesyonel çalışma hayatına Saha Mühendisi olarak başlayan Yıldız, yurt dışında kalite güvence ve kontrol eğitimleri alarak ENKA’da 3 yıl boyunca sistem kurma ve denetleme süreçlerinde görev almıştır.

Gökhan Yıldız kimdir? Gökhan Yıldız, Kalyon Gayrimenkul Yatırım’da icra kurulu üyesi oldu!

2008 yılında TMSF’de proje geliştirme ve gayrimenkullerin mevzuat ve yasal süreçlerini yürütme görevinde bulunmuş; bu süreçte ise SPK sınavını kazanarak Gayrimenkul Değerleme Uzmanı unvanını almış; İnşaat Mühendisleri Odasının açtığı sınavı kazanarak ise Kamulaştırma Bilirkişi yetki belgesi sahibi olmuştur. 2011 yılından günümüze kadar olan süreçte Suryapı’da İş Geliştirme Müdürü, Dap Yapı’da Genel Müdür Yardımcılığı, Yönetim Kurulu Üyesi ve son olarak Kiler GYO’da Genel Müdür unvanlarında görev almıştır.

haberturk.con'da yer alan habere göre, Kalyon şirketinin sahibi kimdir? Şirketin önceliği insana, topluma ve çevreye katkı sağlayarak yine uzun vadeli ilke ve hedefler kapsamında Türkiye'nin kalkınması ile paralel olarak yoluna devam etmektedir. 1974 yılında, Hasan Kalyoncu ve Cemal Kalyoncu kardeşler, babaları Mehmet Kalyoncu'nun izinden devam ederek Kalyon İnşaat'ı kurdu.

Müfit Ataseven kimdir? Müfit Ataseven ne iş yapmaktadır?

Muharrem Hilmi Kayhan kimdir? Muharrem Hilmi Kayhan ne iş yapmaktadır? 

İsmail Kemaloğlu kimdir? İsmail Kemaloğlu  ne iş yapmaktadır?

Murat Zaman kimdir? Murat Zaman ne iş yapmaktadır?

Ali İhsan Kamanlı kimdir? Ali İhsan Kamanlı ne iş yapmaktadır?


Geri Dön