13 / 05 / 2024

Yıldız Konut

Yıldız Konut

Beylikdüzü’nde yapımı devam eden Royal Garden Residence projesinde 2 oda 1 salon evlerin fiyatları 195 bin liradan başlıyor…

Beylikdüzü Royal Garden Residence'ta 92 bin 400 TL'ye! Temeli atıldı!

Yıldız Konut tarafından hayata geçirilen Beylikdüzü Royal Garden Residence projesinin temeli atılarak inşaat çalışmalarına başlandı

Zeynep Tandoğan: Emlak sektörü Türk yatırımcılar için yıldız olacak!

Hürriyet Emlak Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Ticari İşlerden Sorumlu Eş Genel Müdürü Zeynep Tandoğan, konut satışlarında yaşanan dikkat çekici artışın, emlak sektörünün yabancı ve Türk yatırımcılar için yeniden parlayan yıldız olacağını söyledi.

Konut yatırımının yeni yıldızı İzmir!

Son dönemlerde özellikle beyaz yakalıların birinci tercihi haline gelen İzmir, yeni açılan İstanbul-İzmir Otoyolu’nun sağladığı avantajlarla konut sektörünün parlayan yıldızı haline geldi.

Yıldız Teknik Üniversitesi Millet Bahçesi ihalesi 5 Eylül'de!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü Millet Bahçesi projesinin ihalesini 5 Eylül'de gerçekleştirecek.

Yıldız Teknik Üniversitesi'ne millet bahçesi! 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü Millet Bahçesi projesinin ihalesini 5 Eylül 2019 tarihinde gerçekleştirecek.

Denge Towers: Sancaktepe'nin yükselen yıldızı!

"Sancaktepe'nin yükselen yıldızı" sloganıyla basına tanıtılan Denge Tower Evleri 120 konut ve 40 ticari alandan meydana geliyor. Projede fiyatlar 380 bin TL'den başlıyor.

İzmir inşaat sektörünün yıldızı olacak!

İzmir'deki konut projelerin hareketlendiğine dikkat çeken Müteahhitler Federasyonu Başkanı Necip Nasır, İzmir'in gelecek 10 yılda inşaat sektörünün yıldızı olacağını ifade etti.

Yıldız Park Ankara ev fiyatları ne kadar?

Üç blokta 181 konut ve 7 dükkandan meydana gelen Yıldız Park Ankara projesinde peşin alımlara yüzde 10 indirim uygulanıyor. Peki Yıldız Park Ankara ev fiyatları ne kadar?

Ant Yapı 20 yıl vade kampanyasıyla 3 yıldız projesiyle katılıyor!

Ant Yapı, GYODER’in Gayrimenkulde Güç Birliği Daha Güçlü Türkiye kampanyasına üç yıldız konut projesiyle destek vermeyi sürdürüyor. 31 Mart’a dek Anthill Residence, Antteras ve Antasya Residence’ta düşlediğiniz konutlar büyük ödeme kolaylıkları ve indirimlerle sizin olabilir.

Yıldız Towers Ankara teslim tarihi!

Yıldız Towers Ankara projesinde satışlar Ekim ayında başlayacak. Yıldız Towers Ankara projesinde konut, ofis ve ticari birimler yer alıyor...

Yıldız Towers Ekim'de satışta!

27 ve 30 katlı iki blok şeklinde yükselen Yıldız Towers Ekim'de satışa çıkıyor. Projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 konut tipleri bulunuyor.

Fatih Yıldız: Trabzon’da konut fazlalığı var!

Yıldız İnşaat’ın Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Yıldız, "Trabzon’da şuan konut fazlalığı var bu fazlalık yatırımcı bekliyor. Şuan bunlarda Araplar, bu Arapları kaçırmamamız gerekiyor." dedi.

Çankaya Yıldız Parkı 15 Aralık'ta açılıyor!

Çankaya Yıldız Parkı’nda çalışmalar tamamlandı. 15 Aralık’ta açılışı yapılacak park, görsel güzelliğinin yanı sıra konut ve ticaret alanı açısından yoğun bir bölge olan Yıldız'ın otopark ve yeşil alan ihtiyacını da karşılayacak.

Akyazı Yıldız Konutları'nın temeli atıldı!

Ak Belde AŞ. ve Ayef İnşaatın ortaklaşa hayata geçirdiği toplamda 350 konutluk dev projenin temeli atıldı. Akyazı Yıldız Konutları'nın Akyazı’nın en önemli toplu konut projelerinden biri olacak.

Yıldız Konut Haberi

Yıldız Konut

Royal Garden Residence projesi Yıldız Konut Yapı İnşaat tarafından Beylikdüzü’nde 5 bin 425 metrekarelik alan üzerinde yaşama geçiriliyor. Projede yüzde 40 peşinatla 60 ay vade farksız taksit imkanı sunuluyor.

2013 yılının Mart ayında tamamlanacak olan Royal Garden Residence projesinde toplam 294 adet konut yer alıyor. Royalgarden Rezidans projesinde büyüklükleri 85 metrekare ile 90 metrekare arasındaki 1+1 daireler 92 bin 400 lira ile 158 bin lira arasında değişen fiyatlardan alıcı bulurken; 115 metrekarelik 2+1 daireler 195 bin liraya, 138 metrekarelik 2+1 daireler 226 bin liraya, 152 metrekarelik 3+1 daireler ise 244 bin lira ile 280 bin lira arasında değişen fiyatlarla satılıyor.

Royal Garden Residence projesinde  fitness salonu, hamam, sauna, buhar odası, Türk hamamı,  bay-bayan kuaförü, market ve 5 ayrı mağaza gibi sosyal...