28 / 04 / 2024

Yıldız Konutları Kadın ve Çocuk Eğitim Merkezi nerede

Yıldız Konutları Kadın ve Çocuk Eğitim Merkezi nerede

Yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Yıldız Konutları Kadın ve Çocuk Eğitim Merkezi'ni hizmete açtı.

Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız'dan CHP'ye kentsel dönüşüm eleştirisi!

Merakla beklenen Okmeydanı Kentsel Dönüşüm Projesi 1. Etap Şelale Evleri'ndeki konutların tesliminde önemli açıklamalar yapan Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, "CHP örgütü engellemek için her şeyi yapıyor" dedi.

Yıldız Ev Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldız Ev Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Kezban Vural tarafından kuruldu.

Sarıyıldız Mühendislik İnşaat Taahhüt Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirket kuruldu!

Sarıyıldız Mühendislik İnşaat Taahhüt Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş’ta 700 bin TL sermaye bedeli ile Murat Sarıyıldız ve Ayhan Sarıyıldız tarafından kuruldu.

Sivas Yukarı Tekke Ay Yıldız Camisi yarın açılacak!

Sivas'ta yapımına 2017'de başlanan ve Türkiye'nin ilk ay yıldız şeklindeki camisi olan Yukarı Tekke Ay Yıldız Camisi yarın gerçekleşecek törenin ardından ibadete açılacak.

Yıldız Tilbe: Yatırım yapmıyorum, yatıyorum!

Yanlışlıkla konserlerden alacağı fiyatları paylaşan Yıldız Tilbe, kazancını nasıl değerlendiği yönündeki soruya "Yatırım yapmıyorum, yatıyorum" cevabını verdi.

Yıldız Konutları Kadın ve Çocuk Eğitim Merkezi açıldı!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Yıldız Konutları Kadın ve Çocuk Eğitim Merkezi'ni hizmete açtı.

Next Level Yıldız projesi!

Next Level Yıldız projesi Pasifik İnşaat tarafından Ankara Dikmen Vadisi'nde inşa ediliyor. Satışların henüz başlamadığı proje 400 bin metrekare inşaat alanına sahip.

Kocaeli Yıldız Konutları’ndaki iş yerleri dönüşüyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Yuvam Akarca Mahallesi’nde yer alan Yıldız Konutları’nın işyerleri dönüştürecek, yaşam ve spor merkezi haline getirecek.

Didim Ege Yıldızı Konutları fiyatlar!

Didim Ege Yıldızı Konutları fiyatları 170 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Didim Ege Yıldızı projesi önümüzdeki yıl teslim ediliyor...

Yıldız İç Mimarlık İnşaat Yapı Malzemeleri Taahhüt Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldız İç Mimarlık İnşaat Yapı Malzemeleri Taahhüt Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Beşiktaş'ta Sevim Albayrak imzasıyla kuruldu.

Beş Yıldız İnşaat'ın ilk projesi İzmir Torbalı'da!

İnşaat sektöründe 30 yılı deviren Beş Yıldız Yapı İnşaat, Torbalı’ya taşındı. Firma ilk projesini Torbalı Mahallesi’nde inşa edecek. Firma sahibi Mevlüt Heseki, farklı ve sürpriz yatırımlara imza atacaklarını söyledi.

Yıldız Marmara Konaklama İnşaat Taahhüt Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldız Marmara Konaklama İnşaat Taahhüt Otomotiv Ticaret Limited Şirketi, Basri Elçi ve Eyyüp Akdulum ortaklığıyla 30 bin TL sermaye ile 25 Şubat'ta Kadıköy, Osmanağa Mahallesi'nde kuruldu.

Adil Mutlu Yıldız Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adil Mutlu Yıldız Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Adil Mutlu Yıldız tarafından 10 bin TL sermaye ile 23 Ekim'de Üsküdar, Sultantepe Mahallesi, Şeyh Yokuşu Sokak'ta kuruldu.

Yıldız Konutları Kadın ve Çocuk Eğitim Merkezi nerede Haberi

Yıldız Konutları Kadın ve Çocuk Eğitim Merkezi nerede

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından İzmit Yıldız Konutları’nda inşaatı tamamlanan Kadın ve Çocuk Eğitim Merkezi’nin açılışı gerçekleştirildi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, 1.700 metrekare kapalı kullanım alanına sahip olan merkez, Kocaeli Anne Şehir Projesi ile tüm dünyaya örnek bir proje olarak kadınların hizmetine kazandırıldı. Açılış programında konuşma gerçekleştiren Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Annelerimiz toplumu inşa eden mimardır. Anne başöğretmendir. Anne öğretecek ki geleceğin yöneticileri olan çocuklarımız en iyi şekilde yetişecek” diye konuştu.

Yıldız Konutları Kadın ve Çocuk Eğitim Merkezi'nin açılışına Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Serpil Yılmaz, Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Ali Bilgi, Fen İşleri Dairesi Başkanı Serkan Ihlamur, Park ve Bahçeler Dairesi Başkanı Cenan Turan, İnsan Kaynakları...