29 / 04 / 2024

Yıldız Sarayı ziyateçi

Yıldız Sarayı ziyateçi

Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın verilerine göre Cumhurbaşkanlığı yerleşkesi yapılması gündemde olan Yıldız Sarayı Müzesi İstanbul’da en az rağbet gören müzelerden biri.

'Gümüşün bir anda yıldızı parlar' diyen İslam Memiş gümüş için yeni rekoru açıkladı!

'Gümüşün bir anda yıldızı parlar' diyen İslam Memiş gümüş için yeni rekoru açıklayarak yatırımcıları uyardı. Peki gümüş fiyatları ne kadar olacak? Gümüşün gramı kaç lira olacak?

Ümit Nuri Yıldız Kimdir? Ümit Nuri Yıldız ne iş yapmaktadır?

Ümit Nuri Yıldız kimdir? Ümit Nuri Yıldız’ın mesleği nedir? Ümit Nuri Yıldız eğitimi nedir, hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

2023’te borsada hangi sektörlerin yıldızı parlayacak, yatırımcı için riskli ve karlı sektörler hangileri olacak?

Borsa, yeni yıla tarihi rekorlarla girerken, yatırımcının da en fazla merak ettiği, önümüzdeki yıl yıldızı parlayacak sektörler hangileri olacak sorusu. işte bu sorunun yanıtlarını konunun uzmanı bir isim detaylarıyla açıkladı.

Zeynep Tandoğan: Emlak sektörü Türk yatırımcılar için yıldız olacak!

Hürriyet Emlak Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Ticari İşlerden Sorumlu Eş Genel Müdürü Zeynep Tandoğan, konut satışlarında yaşanan dikkat çekici artışın, emlak sektörünün yabancı ve Türk yatırımcılar için yeniden parlayan yıldız olacağını söyledi.

Parlak Yıldız Restoran İşletmeciliği Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Khalid Turizm Şubesi açıldı!

Parlak Yıldız Restoran İşletmeciliği Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Khalid Turizm Şubesi bugün Beylikdüzü'nde 130 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Yıldız Sarayı Cumhurbaşkanlığı külliyesi mi oluyor?

Restorasyon çalışmaları süren Yıldız Sarayı’nın Cumhurbaşkanlığı İstanbul Külliyesi olarak kullanılması gündeme geldi.

Kocaeli Yıldız Konutları’ndaki iş yerleri dönüşüyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Yuvam Akarca Mahallesi’nde yer alan Yıldız Konutları’nın işyerleri dönüştürecek, yaşam ve spor merkezi haline getirecek.

Kayseri'deki Bekir Yıldız Bulvarı için yeni ihale!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçirdiği Bekir Yıldız Bulvarı'nın üçüncü etabı için ihale yapıldı.

Yıldız Teknik öğrencilerinden Kartal için 40 proje!

Yıldız Teknik Üniversitesi Mimarlık Bölümü Mimari Tasarım 4 Stüdyosu öğrencileri Kartal için 40 proje tasarladı. Öğrencilerin projelerinin yer aldığı sergi 14 - 20 Nisan 2017 tarihleri arasında Kartal Belediye Başkanlığı binası fuaye alanında yer alacak.

Kayseri Bekir Yıldız Bulvarı için yeni ihale!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Bekir Yıldız Bulvarı kanal üzeri yaya geçişleri ile Erkilet Bulvarı’nda bariyer yapım işi için yeni ihale düzenleyecek

Yıldız Biçer'den Mehmet Çerçi'ye TOKİ göndermesi!

CHP Manisa Milletvekili Tur Yıldız Biçer, düzenlediği basın toplantısında Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi'nin TOKİ'nin sahibi gibi davrandığını söyledi.

Ankara Kuzey Yıldızı Külliyesi'nin yüzde 70'i tamam!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına devam edilen Kuzey Yıldızı Külliyesi'nde inşaatın yüzde 70'i tamamlandı. Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, "Cumhuriyet tarihinin en görkemli inanç ve kültür merkezini inşa ediyoruz" dedi.

Ankara Kuzey Yıldızı Külliyesi'nin yüzde 70'i tamamlandı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı hızla sürdürülen Kuzey Yıldızı Külliyesi’nde inşaatın yüzde 70'i tamamlandı. Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, "Cumhuriyet tarihinin en görkemli inanç ve kültür merkezini inşa ediyoruz" dedi.

Yıldız Sarayı ziyateçi Haberi

Yıldız Sarayı ziyateçi

Kültür ve Turizm Bakanlığı Ocak-Eylül 2015 dönemine ilişkin müze ve ören yerleri raporunu yayımladı. Raporda dikkat çeken en önemli ayrıntı ise Cumhurbaşkanlığı yerleşkesi yapılması gündemde olan Yıldız Sarayı oldu.


4 BİN 469 KİŞİ PARA ÖDEDİ

Rapora göre Yıldız Sarayı İstanbullular tarafından rağbet gören turistik bir alan değil.  Yılın ilk 9 ayında İstanbul’da 7 milyon 77 bin 602 kişi müze gezdi. Söz konusu ziyaretçilerin 3.1 milyonu müze ziyaretleri için ücret ödedi. Kültür ve Turizm Bakanlığı’na bağlı müzelerden Topkapı Sarayı Müzesi artı Harem Dairesi en çok ziyaret edilen müze oldu. Cumhurbaşkanlığı yerleşkesi yapılması planlanan Yıldız Sarayı’nı ise yılın ilk 9 ayında sadece 18 bin 62 kişi gezdi. Bu ziyaretçilerin 9.104’ü ücretsiz ziyaretçi sınıfında yer aldı. Yıldız Sarayı’nı gezmek için yılın ilk 9 ayında...