14 / 05 / 2024

yıldızeli kilit parke atölyesi nerede

yıldızeli kilit parke atölyesi nerede

Yıldızeli Belediyesi araç bakıme vinde atıl durumda bekletilen kilit parke atölyesi onarılarak imalat yapılmak üzere malzemeleri ile birlikte hazır hale getirildi. Belediye Başkanı Yılmaz Navruz atölyenin kısa süre içerisinde imalata başlayacağını belirtt

TOKİ Sivas Yıldızeli projesi yarın ihaleye çıkıyor! Bu ilçeye 226 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın, Sivas projesi yarın ihaleye çıkıyor. Yıldızeli'nde yükselecek projede 226 konut yer alacak.

TOKİ’den Sivas Yıldızeli’ne 206 ucuz konut!

Aylarca duyuruları yapılan 81 ilde 250 bin konut projesi 14 Eylül 2022’de açıklandı. Ucuz sosyal konut düsturuyla yola çıkan proje Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konu projesi. İşte 8 soruda bütün detaylarıyla TOKİ Sivas Yıldızeli projesi…

TOKİ Sivas fiyatları ne kadar? Sivas Yıldızeli TOKİ başvuruları ne zaman başlayacak? Yıldızeli TOKİ fiyat listesi!

TOKİ Sivas fiyatları ne kadar ve Sivas Yıldızeli TOKİ başvuruları ne zaman başlayacak sorularının yanıtları haberimizde yer alıyor. İşte Sivaslıların yüzünü güldüren TOKİ projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ Sivas Yıldızeli orta gelir başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Sivas Yıldızeli orta gelir grubu projesinde yer alan 16 adet konut için başvuru dönemi başladı.

TOKİ Sivas Yıldızeli kura sonucu 14.12.2021!

TOKİ Sivas Yıldızeli kura sonucu 14.12.2021 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Sivas Yıldızeli kura sonucu 14.12.2021 ve proje detayları...

TOKİ Sivas Yıldızeli alt gelir kura çekilişi 14 Aralık'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Sivas Yıldızeli alt gelir grubu projesinin kura çekilişi 14 Aralık 2021 tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ Sivas Yıldızeli alt gelir başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Sivas Yıldızeli alt gelir grubu projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi başladı.

TOKİ Sivas Yıldızeli projesinin ihalesi yapıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Sivas Yıldızeli projesinin ihalesi yapıldı.

Kırıkkale'de Beton Santrali ve Kilit Parke Üretim Tesisi'nin temeli atıldı!

Kırıkkale Balışeyh ilçesine bağlı Işıklar köyünde inşa edilecek Beton Santrali ve Kilit Parke Üretim Tesisi'nin temeli atıldı.

TOKİ 50 bin konut Sivas Yıldızeli son başvuru tarihi!

TOKİ 50 bin konut Sivas Yıldızeli son başvuru tarihi haberimizde yer alıyor. Projedeki konutlar 2+1 ve 3+1 şeklinde tasarlandı.

Sivas Yıldızeli TOKİ 2019 son başvuru tarihi!

Sivas Yıldızeli TOKİ 2019 son başvuru tarihi haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor.

TOKİ Sivas Yıldızeli başvuruları 19 Nisan'da sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Sivas Yıldızeli projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi 19 Nisan'da sona eriyor.

TOKİ Sivas Yıldızeli 2. Etap 2019 projesi 20 soruda tüm detaylarıyla!    

TOKİ Sivas Yıldızeli 2. Etap 2019 fiyatları ne kadar? TOKİ Sivas Yıldızeli 2. Etap 2019 başvuruları neler? TOKİ Sivas Yıldızeli 2019 başvuru şartları neler? TOKİ Sivas Yıldızeli 2019 kurası ne zaman? İşte TOKİ Sivas Yıldızeli 2019 projesi 20 soruda tüm detaylarıyla...

yıldızeli kilit parke atölyesi nerede Haberi

yıldızeli kilit parke atölyesi nerede


Sivas'ın Yıldızeli ilçesinde belediyeye ait atıl durumdaki kilit parke taşı atölyesi onarılarak imalata hazır hale getirildi.


Yıldızeli Belediyesi araç bakıme vinde atıl durumda bekletilen kilit parke atölyesi onarılarak imalat yapılmak üzere malzemeleri ile birlikte hazır hale getirildi. Belediye Başkanı Yılmaz Navruz atölyenin kısa süre içerisinde imalata başlayacağını belirtti.


Başkan Navruz, “Başkan adaylığı sürecinde vatandaşlarımıza projelerimizin içerisinde kilit parke taşı atölyesini tekrar aktif hale getirip üretime başlayacağımızın sözünü vermiştim. Belediyeyi devraldığım günden itibaren verdiğim sözleri tek tek yerine getirmek için çalışmalara başladım. Kilit parke atölyesi atıl durumda bekletiliyordu. Burayı tekrar onarım ve bakımdan geçirdik. Malzemelerini aldık ve önümüzde ki günlerde üretime başlayacağız. Farklı kalıplarda istenilen biçimde her türlü kilit parke taşı üretimi yapacağız. Üretimle birlikte belediye sınırlarımız içerisinde cadde ve sokaklarda kilit...