28 / 04 / 2024

Yıldızeli kilit parke atölyesi imalata hazır!

Yıldızeli kilit parke atölyesi imalata hazır!

Yıldızeli Belediyesi araç bakıme vinde atıl durumda bekletilen kilit parke atölyesi onarılarak imalat yapılmak üzere malzemeleri ile birlikte hazır hale getirildi. Belediye Başkanı Yılmaz Navruz atölyenin kısa süre içerisinde imalata başlayacağını belirtt




Sivas'ın Yıldızeli ilçesinde belediyeye ait atıl durumdaki kilit parke taşı atölyesi onarılarak imalata hazır hale getirildi.


Yıldızeli Belediyesi araç bakıme vinde atıl durumda bekletilen kilit parke atölyesi onarılarak imalat yapılmak üzere malzemeleri ile birlikte hazır hale getirildi. Belediye Başkanı Yılmaz Navruz atölyenin kısa süre içerisinde imalata başlayacağını belirtti.


Başkan Navruz, “Başkan adaylığı sürecinde vatandaşlarımıza projelerimizin içerisinde kilit parke taşı atölyesini tekrar aktif hale getirip üretime başlayacağımızın sözünü vermiştim. Belediyeyi devraldığım günden itibaren verdiğim sözleri tek tek yerine getirmek için çalışmalara başladım. Kilit parke atölyesi atıl durumda bekletiliyordu. Burayı tekrar onarım ve bakımdan geçirdik. Malzemelerini aldık ve önümüzde ki günlerde üretime başlayacağız. Farklı kalıplarda istenilen biçimde her türlü kilit parke taşı üretimi yapacağız. Üretimle birlikte belediye sınırlarımız içerisinde cadde ve sokaklarda kilit parke taşı döşeme işine başlayacağız. Bununla birlikte kendi işlerimizin yanı sıra Kaymakamlığımızla anlaşma yaparak köylerimize kendi ürettiğimiz parkeleri satacağız. Böylece hem üreteceğiz hem de belediyemize büyük oranda gelir sağlayacağız. Artık Yıldızeli’nde tüketimden üretime geçilecek ve belediyemiz bir gelir kaynağına kavuşmuş olacak” dedi.



Akit Haber


Geri Dön