07 / 05 / 2024

yıldızkent mesire alanı

yıldızkent mesire alanı

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, ‘Yeşil Erzurum’ hedefi kapsamında bir yandan il genelinde ağaç ve çiçek seferberliğine devam ederken diğer yandan da yeni sosyal donatı ve mesire alanları inşa ediyor...

Antalya'da milli park alanına beş yıldızlı otel yapma talebi! Bakanlığa resmen başvuru yapıldı!

Erkan Güral’ın şirketi NG Kütahya Seramik Porselen Turizm Anonim Şirketi,  Antalya’da “milli park alanı”nda beş yıldızlı otel işletmek için Bakanlığa başvuruda bulundu.

Bursa Yıldırım'a 600 dönümlük yeni yaşam alanı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, yeşil alan sayısının en az ilçelerden biri olan Yıldırım'da dev projeye başlamaya hazırlanıyor. Yaklaşık 600 dönümlük orman arazisi yeni yaşam alanına dönüşecek.

Ümraniye'de yıllık 220 bin TL'ye kiralık mesire alanı!

İstanbulluların nefes aldığı nadir yerlerden biri olan Ümraniye'de bulunan Hekimbaşı mesire alanı 10 yıllığına kiraya verilecek. Yıllık muhammen kira bedeli 220 bin TL olarak belirlenen ihale açık artırma usulüyle gerçekleşecek.

Hekimbaşı Mesire Alanı 10 yıllığına kiraya veriliyor!

Ümraniye Belediyesi'ne ait olan Hekimbaşı Mesire Alanı 10 yıllığına kiraya veriliyor. Mesire alanı için yıllık muhammen kira bedeli 220 bin TL...

Yıldırım Belediyesi'nden 54 yeni okul alanı!

Yıldırım Belediyesi, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında imar revizyonuna gittiği Arabayatağı, Ulus, Mevlana, Hacivat, Çınarönü, Yavuzselim, Değirmenönü ve Karapınar mahallelerinde mevcut 22 okula ek olarak yeni planlarda 54 eğitim alanı oluşturdu.

Yıldırım Mahallesi heliport alanına ilişkin imar planı askıda!

Bayrampaşa İlçesi, Yıldırım Mahallesi'nde yapılacak Heliport Alanı için 1116 parselin bir kısmına ilişkin imar planı askıya çıkarıldı..

Erzurum Yıldızkent için satış sözleşmesi 19 Şubat'ta başlıyor!

Erzurum Yıldızkent’te yapılan yeni konutlarla ilgili satış sözleşmesinin 19 Şubat’ta başlayacak.

TOKİ Erzurum Yıldızkent'te kuralar çekildi!

TOKİ ve Erzurum Büyükşehir Belediyesi ortaklığı tarafından inşa edilen TOKİ Erzurum Yıldızkent'te kuralar çekildi.

Erzurum Yıldızkent kültür merkezi inşaatı devam ediyor!

Palandöken Belediyesi’nin prestiji projeleri arasında yer alan ve yapımı Yıldızkent’te devam eden Kültür Merkezi için inşaat devam ediyor.

Yemişli Mesire Alanı açıldı!

Manavgat Belediyesi’nin yaptırdığı Yemişli Mesire Alanı düzenlenen törenle açıldı.

Yıldırım Belediyesi ilçeye mesire alanları kazandırıyor!

Yıldırım Belediyesi, ilçeye kazandıracağı mesire alanları ile vatandaşlara nefes aldıracak.

Emlak Konut Yıldızkent 2 Projesi'nin değerleme raporunu yayınladı!

Emlak Konut GYO Kapaklı'da yer alan Yıldızkent 2 Projesi, 319 ada 1 parsel CO4/4 blok 28 no' lu bağımsız bölümün gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Erzurum Çat Yolu Yıldızkent'e bağlanıyor!

Yol yatırımlarına son sürat devam eden Erzurum Büyükşehir Belediyesi hayata geçirdiği yeni bağlantı yoluyla TOKİ mevkisini Yıldızkent’e bağlayacak

yıldızkent mesire alanı Haberi

yıldızkent mesire alanı


Erzurum Büyükşehir Belediyesi, ‘Yeşil Erzurum’ hedefi kapsamında bir yandan il genelinde ağaç ve çiçek seferberliğine devam ederken diğer yandan da yeni sosyal donatı ve mesire alanları inşa ediyor. Şehri baştan aşağı dizayn eden Büyükşehir’in ekipleri, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’in talimatıyla Eski Havaalanı Yolu sonrası bu kez de Yıldızkent semtinde bulunan Erzurum Su ve Kanalizasyon İdaresi Su Arıma Tesisi’nin yanına mesire alanı yapacak. Fen İşleri Daire Başkanlığı Park ve Bahçeler Şube Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilecek olan mesire alanı kapsamında söz konusu bölgeye 8 bin 779 metrekare çim döşenecek. Bin 143 metrekare andezit döşeme, 4 bin 9 metrekare gri renkli granit, 2 bin 741 metrekareye de bej renkli granitin döşeneceği mesire alanına 211 ağaç dikilecek ve 123 çalı grubu toprakla...