08 / 05 / 2024

Yıldızlı Mühendislik konut projeleri

Yıldızlı Mühendislik konut projeleri

Bu hafta Değer Katanlar röportaj dizimizin konuğu kentimizin en kötü ailelerinden biri olan Yıldızlı ailesinin yeni nesil yöneticilerinden Harun Yıldızlı.

Mersin Erdemli'ye 623 milyonluk dev yatırım! 5 yıldızlı otel, apart ve iş yeri için start verildi!

Mersin İli, Erdemli İlçesi, Tömük Mahallesi, Athena Yapı İnşaat tarafından 1 Adet 150 Odalı 5 Yıldızlı Otel, 60 Adet Apart ve 1 Adet İş yeri yapılması planlanıyor.

Yıldırım Yer Bilimleri Jeoloji Mühendislik Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Yıldırım Yer Bilimleri Jeoloji Mühendislik Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Yıldırım Yer Bilimleri Jeoloji Mühendislik Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Pendik'te yapıldı.

Yıldırım Palace satışta! Teslimler aralık 2024'te!

Yıldırım Mimari tarafından inşa edilen Yıldırım Palace konut projesi satışa çıktı. Peki, Yıldırım Palace konut fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte detaylar...

Deniz manzaralı Yıldırım Panorama konut projesi satışta! Peşin ödemelerde yüzde 8 indirim fırsatı!

Yıldırım Mimari tarafından inşa edilen Yıldırım Panorama konut projesi satışa çıktı. İşte projeye ilişkin tüm detaylar...

Yld Yıldırım Mühendislik Anonim Şirketi Kuruldu!

Yld Yıldırım Mühendislik Anonim Şirketi Maltepe’de 50 bin TL sermeye bedeli ile Suat Yıldırım tarafından kuruldu.

TOKİ Kütahya Yıldırım Beyazıt Mahallesi 495 yeni konut ihalesi bugün!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden TOKİ Kütahya Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde 495 yeni konut inşa edecek.

TOKİ Bursa Yıldırım 644 konut ihalesi bugün!

Türkiye'nin dört bir yanındaki dar gelirli aileleri ev sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Bursa Yıldırım projesinin ihalesini bugün gerçekleştirecek.

Bursa Yıldırım'da 150 sosyal konut inşa edilecek!

Bursa'nın Yıldırım ilçesine bağlı İsabey Mahallesi'nde sosyal konut projesi kapsamında 150 ev inşa edilecek. 

Yıldırım Belediyesi'nden satılık 112 konut ve 9 dükkan!

Bursa Yıldırım Belediyesi tarafından 112 adet konut ve 9 adet dükkan ihale ile satılacak. İhale 24 Eylül 2020 günü saat 14:00’te gerçekleşecek.

Marmaris'teki ruhsatsız 4 yıldızlı otel mühürlendi!

Muğla'nın Marmaris ilçesindeki işletme ruhsatı olmadığı ileri sürülen 4 yıldızlı otel, belediye ekipleri tarafından mühürlendi.

Sarıyıldız Mühendislik İnşaat Taahhüt Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirket kuruldu!

Sarıyıldız Mühendislik İnşaat Taahhüt Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş’ta 700 bin TL sermaye bedeli ile Murat Sarıyıldız ve Ayhan Sarıyıldız tarafından kuruldu.

TOKİ Bursa Yıldırım 236 konut ihalesi yarın!

Bursa İli Yıldırım İlçesi İsabey Mahallesi 236 Adet Konut , 6 Adet Dükkan ve 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 14:00'de yapılacak.

TOKİ'den Bursa Yıldırım'a 236 yeni konut!

Bursa İli Yıldırım İlçesi İsabey Mahallesi 236 Adet Konut , 6 Adet Dükkan ve 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi 21 Temmuz 2020 tarihinde saat 14:00'de yapılacak.

Yıldızlı Mühendislik konut projeleri Haberi

Yıldızlı Mühendislik konut projeleri

Firmanın inşaat anlamında tüm faaliyetlerini yürüten genç ve başarılı isim, kısa süre içerisinde kattığı dinamizmle firmasını hangi noktalara taşıdığını tüm detaylarıyla aktardı. 

Her geçen gün büyüyen Yıldızlı Mühendislik'in yöneticisi Harun Yıldızlı ile faaliyet gösterdiği sektörlerin en köklü firmalarından olan Yıldızlı Mühendislik'in yanı sıra, Kocaeli'nin yönetim anlayışını ve ailenin uzun yıllardır olmazsa olmazlarından olan siyaseti konuştuk. 

İşte o röportaj... 


Harun Bey aileniz kentimizde çok geniş bir aile ve gerek ticaret gerekse de siyaset alanında çok önemli faaliyetleriniz var. Adettendir sizi biraz tanıyalım isterseniz? 

- Aslen Artvinli'yim. Ancak bildiğiniz üzere ailemiz çok uzun yıllardır Kocaeli'de. Ben de ilk ve ortaokulu Özel Seymen'de, liseyi ise izmit Lisesi'nde okudum. Daha sonra Bilkent Üniversitesi'nde eğitim aldım ve daha sonra işlerimizi organize etmek üzere şirketimizin başına geçtim. 


Bildiğim kadarıyla eğitim...