29 / 04 / 2024

Yılmaz Erdoğan ev

Yılmaz Erdoğan ev

Sahibi olduğu şirketin işleri nedeniyle bir yıl Londra'da yaşamaya karar veren Belçim Bilgin, Palace Road semtinde tuttuğu eve yerleşirken en büyük yardımcısı eşi Yılmaz Erdoğan oldu.

Uluslararası fon yöneticilerinden seçim yorumu: Erdoğan kazanırsa ekonomik dengesizlik sürer!

Uluslararası fon yöneticileri, seçim sonuçlarını değerlendirdi. Uzmanlar, 28 Mayıs’ta yapılacak ikinci tur seçimleri Erdoğan’ın kazanması halinde ekonomideki dengesizliğin süreceği ve Türkiye'yi yatırım yapılmaz hale getiren politikaların devam edeceğinden kaygılı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi verdi! Ev kadınları ve çalışan annelere erken emeklilik kapıları açılıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ev kadınları ve çalışan annelere erken emeklilik kapılarının açılacağı müjdesini verdi. İşte ayrıntılar...

İkinci el ev alacaklara müjde! Cumhurbaşkanı Erdoğan resmen açıkladı! İkinci el konut kampanyası geliyor! 

Geçtiğimiz süreçte hayata geçirilen orta gelir ve sosyal konut projeleri sıfır konutlara yönelikti. İkinci el ev alacaklara müjde! Cumhurbaşkanı Erdoğan resmen açıkladı! İkinci el konut kampanyası geliyor! 

Burak Yılmaz Bodrum'dan ev aldı!

Başarılı futbolcu Burak Yılmaz Bodrum'da gayrimenkul yatırımlarını hızlandırdı. A Milli Futbol Takımı yıldızı Yılmaz son olarak Bodrum'dan ev aldı.

Burak Yılmaz, Bodrum'dan 2 milyon euroya ev alacak!

Milli futbolcumuz Burak Yılmaz, kazandığıyla ev alıyor. Bodrum'un Demirbükü ilçesinde bulunan Gönülbükü Konakları’ndaki bir evi çok beğenen Yılmaz, ev sahibiyle anlaştı.

Vildan Yılmaz Doğan, Pera GYO Yatırımcı İlişkileri Yöneticisi oldu!

Pera GYO'nun Yatırımcı İlişkileri Yöneticiliği'ne şirketin Bütçe ve Raporlama Müdürü Vildan Yılmaz Doğan'ın atanmasına, şirketin Kurumsal Yönetim Komitesi'nin toplamda 3 kişiden oluşmasına, üye Yatırımcı İlişkileri Yöneticisi Vildan Yılmaz Doğan'ın olarak komite üyeliklerine atanmasına karar verildi

Çekmeköy Hacı Yüksel Erdoğan Cami'nin inşaatı yükseliyor!

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz Soğukpınar Mahallesi’nde inşaatı süren Hacı Yüksel Erdoğan Cami’nde incelemeler yaptı.

Etiler muhtarı Seçil Eşki Yılmaz Etiler'de ev tutamadı!

Etiler Mahalle Muhtarı Seçil Eşki Yılmaz ile amcası ihtiyar heyeti birinci azasının Etiler’de oturmadıklarını iddia ederek şikayette bulunuldu.

Yılmaz Erdoğan’a 4 milyonluk tadilat faturası!

Belçim Bilgin ile Yılmaz Erdoğan çifti 2006'da başlayan evliliklerini geçen aralık ayında tek celsede anlaşmalı olarak bitirmişti. Oyuncunun tadilat masraflarının 4 milyon TL'ye ulaştığı ve ve faturayı da Yılmaz Erdoğan'ın ortağı olduğu şirketin ödediği ortaya çıktı.

Cem Yılmaz Miami’den ev alacak!

Sevgilisi Defne Samyeli ile bu hafta Miami’ye giden Cem Yılmaz'ın ev baktığı öğrenildi. Yılmaz'ın Türklere emlak danışmanlığı yapan şirketin Türk patronuna nasıl bir ev istediğini anlattığı iddia ediliyor.

Doğan Yılmaz Giyim İnşaat Malzemeleri Tekstil Kimyasalları Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğan Yılmaz Giyim İnşaat Malzemeleri Tekstil Kimyasalları Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Yılmaz Doğan tarafından kuruldu. 

Yılmaz Erdoğan 120 dönümlük arazisini film platosuna dönüştürdü!

Oyuncu ve yönetmen Yılmaz Erdoğan'ın 12 yıl önce satın aldığı 120 dönümlük arazisi film platosuna dönüştü

Cem Yılmaz, Miami'de ev arıyor!

Son filmi Arif ve 216'nın gişesi ile yüzü gülen ünlü komedyen Cem Yılmaz, Miami'de ev arayışına girdi...

Yılmaz Erdoğan ev Haberi

Yılmaz Erdoğan ev

Ünlü oyuncu Yılmaz Erdoğan ve Belçim Bilgin çifti Londra'da ev işlerine daldı!


Sahibi olduğu şirketin işleri nedeniyle bir yıl Londra'da yaşamaya karar veren Bilgin, Palace Road semtinde tuttuğu eve yerleşirken en büyük yardımcısı eşi Erdoğan oldu.


Boşanacakları iddialarına 'Ekşi Elmalar'ın galasına el ele giderek çürüten çift, birlikte ev döşeyerek 'mutluyuz' mesaj verdi. Yılmaz Erdoğan, oğlu Rodin'in okulunu ziyaret ettikten sonra İstanbul'a döndü.


HT...