05 / 05 / 2024

yılmaz özdil izmir

yılmaz özdil izmir

Sözcü Gazetesi yazarı Yılmaz Özdil, cuma günü İzmir'de yaşanan 6.9 büyüklüğündeki depremin ardından büyük hasar gören Bayraklı sokaklarını dolaştı. Onlarca kişiye mezar olan apartmanları ve deprem bölgesindeki son durumu yerinde inceledi.

İzmir depreminde yıkılan Yılmaz Erbek Apartmanı soruşturmasında yeni gelişme!

İzmir depreminde yıkılan binalardan Yılmaz Erbek Apartmanı B blok için devam eden soruşturmada hazırlanan iddianame kabul edildi. 

İzmir Bayraklı'da yıkılan Yılmaz Erbek Apartmanı havadan görüntülendi!

İzmir'de meydana gelen deprem sonrasında arama ve kurtarma çalışmaları devam ediyor. En çok yıkımın gerçekleştiği Bayraklı ilçesinde Yılmaz Erbek Apartmanı'nda devam eden çalışmalar havadan görüntülendi. 

Yılmaz Özdil Bodrum'daki kaçak villasını kurtarma peşinde!

Bodrum’da bulunan villasını kaçak eklentilerle 143 metrekareden 300 metrekareye ulaşan gazeteci Yılmaz Özdil, kaçak bölümlerin belirlenmesinden sonra şimdi de kurtarma operasyonuna başladı.

Yılmaz Özdil'in hilti ile kırılamayan duvarları kepçeyle yıkıldı!

Muğlanın Bodrum ilçesinde, yazar Yılmaz Özdil'in eşi Hülya Özdil tarafından satın alınıp, imara aykırı yapılaşmayla 142 metrekareden 310 metrekareye ulaşan villanın kaçak eklentilerinin yıkım işlemi, 8'nci gün devam ediyor.

Yılmaz Özdil'in villasındaki kaçak kısımlar yıkılıyor!

Bodrum'da yazar Yılmaz Özdil'in eşi Hülya Özdil'in satın aldığı, imara uygun olmayan yapılaşmayla 142 metrekareden 310 metrekareye ulaşan villanın kaçak eklentileri yıkılıyor.

Yılmaz Özdil'in kaçak eklentili villasının 25 metrekaresi yıkıldı!

Yılmaz Özdil'in Bodrum'un Bitez Mahallesi'ndeki villasında yıkım işlemleri devam ediyor. Kaçak eklentilerle 142 metrekareden 310 metrekareye çıkarılan villadaki eklentilerin 25 metrekaresi yıkıldı...

Yılmaz Özdil'in kaçak villası için süreç nasıl işledi?

Sözcü Gazetesi yazarı Yılmaz Özdil, eşi Hülya Özdil adına Bodrum Bitez'de aldığı villanın ruhsata aykırı bölümlerinin yıkımına başlandı. 

Yılmaz Özdil'in villasının kaçak eklentileri yıkılıyor!

Muğla'nın Bodrum ilçesinde yazar Yılmaz Özdil'in eşi Hülya Özdil'in satın aldığı, imara uygun olmayan yapılaşmayla 142 metrekareden 310 metrekareye çıkarılan villanın kaçak eklentileri yıkılıyor.

Yılmaz Özdil’in kaçak yapılı villası yarın yıkılıyor!

Sözcü Gazetesi yazarı Yılmaz Özdil’in Bodrum Bitez’deki villasının kaçak bölümleri ile ilgili flaş bir gelişme meydana geldi. Özdil’in villasında bulunan kaçak yapıların yarın yıkılacağı ortaya çıktı. 

Yılmaz Özdil'in Bodrum'daki kaçak villası yarın yıkılacak!

Bodrum Belediyesi, Yılmaz Özdil'in Bodrum'daki kaçak villası'nın yıkılmasına karar verdi. Karara göre önce eşyalar tahliye edilecek daha sonra yıkım gerçekleştirilecek...

Yıkılacağı açıklanan Yılmaz Özdil'in villası için encümen kararı!

Bodrum'da gazeteci- yazar Yılmaz Özdil'in eşi Hülya Özdil için satın aldığı villanın yıkılması amacıyla alınan encümen kararının detayları belli oldu...

Yılmaz Özdil’in villası yıkılacak!

Sözcü gazetesi yazarı Yılmaz Özdil’in Bodrum’daki kaçak villasının yıkım kararına ilişkin yapmış olduğu yürütmenin durdurulmasına yönelik başvuru Muğla 1. İdare Mahkemesi tarafından oy birliği ile reddedildi

Bodrum Belediyesi'nden Yılmaz Özdil'in villasındaki yıkıma ilişkin savunma!

Bodrum Belediyesi, Yılmaz Özdil'in villasındaki kaçak eklentilerin yıkılmasının yerinde bir karar olduğunu belirtti...

yılmaz özdil izmir Haberi

yılmaz özdil izmir

Sözcü Gazetesi yazarı Yılmaz Özdil, cuma günü İzmir'de yaşanan 6.9 büyüklüğündeki depremin ardından büyük hasar gören Bayraklı sokaklarını dolaştı. Onlarca kişiye mezar olan apartmanları ve deprem bölgesindeki son durumu yerinde inceledi.

Doğanlar Apartmanı’nı görüntüleyen Yılmaz Özdil, “Burada ekstra trajik bir durum var. Bu binanın bitişiğinde şöyle bir tabela var. Burası Afet ve Acil Toplanma Alanı… Yani güya deprem olursa acil toplanma alanımız olan yerin bitişiği işte bu halde kardeşim” diye konuştu.

Sözcü'de yer alan habere göre; vinçlerin desteğiyle ayakta duran Yılmaz Erbek Apartmanı’nı da görüntüleyen Özdil, “Vinçler olmasa, artçı sarsıntılarda bu bina yıkılacak” dedi. Depremde ayakta kalan dokuz katlı 27 daireli apartmanın polis denetiminde boşaltığını belirten Yılmaz Özdil, “Sokakta kalan binlerce insan var” şeklinde konuştu.

İnşaat mühendisleri deprem araştırması için...