02 / 05 / 2024

Yılmazlar İnşaat vergi borcu

Yılmazlar İnşaat vergi borcu

İsrail'de inşaat alanında faaliyet gösteren Yılmazlar İnşaat 40 milyon dolarlık ek vergi nedeniyle İsrail hükümeti ile karşı karşıya geldi. Türk Maliye Bakanlığı İsrail tarafından ortaya çıkartılan verginin iptalini istedi.

Yılmazlar İnşaat Metal Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yılmazlar İnşaat Metal Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenler'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Yılmaz tarafından kuruldu.

İşçiler Yıltaş İnşaat Turizm AŞ’nin iflasını istedi!

Uzun seneler boyunca İstanbul Ticaret Odası’nın başkanlığını gerçekleştiren Mehmet Yıldırım’a ait Yıltaş İnşaat Turizm AŞ’nin iflası talep edildi.

Çılgın Deniz Tatil Köyü Turizm İnşaat Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Çılgın Deniz Tatil Köyü Turizm İnşaat Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Şile'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Kurşunoğlu tarafından açıldı.

Dekare Proje Yönetimi İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Dekare Proje Yönetimi İnşaat Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Gülüzar Atay tarafundan kuruldu.

Alanya Yeniköy Projesi İnşaatı ihalesi 5 Haziran'da!

Antalya Alanya Yeniköy Projesi İnşaatı İşi (E-İHALE) ihalesi 5 Haziran 2020 tarihinde saat 11:00'de gerçekleştirilecek.

Ukrayna’da Büyük İnşaat Projesi başladı!

Ukrayna’da, sosyal altyapı tesisi ve 4 bin kilometrelik yolların yapımını içeren Büyük İnşaat projesi kapsamında 300’den fazla tesisin eş zamanlı olarak inşaat çalışmalarına başlandı...

İki Aslan Bina Yönetimi İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Kartal Şubesi açıldı!

İki Aslan Bina Yönetimi İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Kartal Şubesi 80 milyon TL sermaye bedeli ile Ayşegül Tiftak tarafından kutuldu.

Yüksek İnşaat Mühendisi Osman Nuri Mörel vefat etti!

Yüksek İnşaat Mühendisi Osman Nuri Mörel vefat etti. İTÜ-1948 Sınıf Arkadaşları taziye ilanı yayınladı. 

Türkköy Grup İnşaat Müteahhitlik İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Türkköy Grup İnşaat Müteahhitlik İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Sulyman Bahjat Namat tarafından kuruldu.

Yılmaz İnşaat Otomotiv Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Yılmaz İnşaat Otomotiv Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Üsküdar'da 18 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı.

Koç Atık Yönetimi İnşaat Hafriyat Nakliye Temizlik Emlak Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koç Atık Yönetimi İnşaat Hafriyat Nakliye Temizlik Emlak Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile bugün Çağrı Koç tarafından kuruldu.

Yüksek İnşaat Mühendisi Yılmaz Çekirge vefat etti!

Yüksek İnşaat Mühendisi Yılmaz Çekirge vefat etti. Çekirge'nin ailesi ve sevenleri taziye ilanı yayınladı.

Yöney İnşaat Metal Elektrik Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!    

Yöney İnşaat Metal Elektrik Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Deniz Yöney tarafından kuruldu.

Yılmazlar İnşaat vergi borcu Haberi

Yılmazlar İnşaat vergi borcu

İsrail'de 22 yıldır inşaat alanında faaliyet gösteren Türk Şirketi Yılmazlar Group, 40 milyon dolarlık ek vergi nedeniyle İsrail hükümeti ile karşı karşıya geldi. İsrail hükümetinin şirketin çalıştırdığı Türk işçiler nedeniyle 40 milyon dolarlık ek vergi talep ettiği belirtildi. Türk şirketi yetkilileri ise çifte vergi önleme anlaşması gereği bu durumun haksız olduğunu vurguladı.


İsrail'de inşaat sektörünün en büyüklerinden biri olan Türk şirketi Yılmazlar Group, İsrail Maliye Bakanlığı'nın kendilerinden haksız bir gerekçe ile 40 milyon dolar vergi talep ettiğini açıkladı. Şirket ve Türk Maliye Bakanlığı bu usulsüz işlemin durdurulmasını İsrail tarafından talep etti. Şirketten yapılan açıklamada, “İsrail bu konuyu acilen ciddiye almalıdır. Aksi durumda bu mesele iki ülke arasında sorun olacak kadar önemli bir hale gelebilir” denildi.Türk Maliye Bakanlığı'na yapılan başvuruda da...