04 / 05 / 2024

Yılmazlar İnşaata vergi borcu

Yılmazlar İnşaata vergi borcu

Yılmazlar İnşaat’ın Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Reyiz Yılmaz, İsrail Maliye Bakanlığının şirketten 40 milyon dolar tutarında hukuksuz vergi talebinde bulunduğunu savundu.

Yılmazlar İnşaat Metal Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yılmazlar İnşaat Metal Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenler'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Yılmaz tarafından kuruldu.

Yılmazlar Group Yatırım İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Yılmazlar Group Yatırım İnşaat Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de Sinan Yılmaz tarafından kuruldu.

Yılmazlar Parke Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Yılmazlar Parke Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi  Beşiktaş’ta  300 bin TL sermaye bedeli Abdurrahman Yılmaz tarafından açıldı.

Memduh Yılmazlar, Halk GYO'dan ayrıldı!

Halk GYO'nun Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Memduh Yılmazlar görevinden istifa etti. Yönetim kurulunun gerçekleştirmiş olduğu 30 Nisan 2021 tarihli toplantı neticesinde, istifasının kabulüne karar verildi. 

Hükümet düğmeye bastı! Vatandaşın üzerindeki vergi yükü hafifletiliyor!

Hazine ve Maliye Bakanlığı, vergi sisteminde vatandaş odaklı reform adımları için kolları sıvadı. "Ödeme gücüne göre artan oranda vergilendirmeyi" esas alan hükümet, 2002'den bu yana KDV, ÖTV, damga vergisi ve iletişim vergisi başta olmak üzere dolaylı vergi yükünü de hafifletmeye devam ediyor...

Akdamar Yılmazlar Yapı İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Akdamar Yılmazlar Yapı İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Kartal'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Salih Yılmaz tarafından kuruldu.

Almanya'da konut modernizasyonuna 10 yıl süreyle vergi indirimi!

Hürriyet gazetesi yazarlarından Ayhan Can, köşesinde evini veya binasını modernize eden konut sahiplerine yönelik diğer vergi kolaylıklarını kaleme aldı. İşte Can'ın o yazısı...

Memduh Yılmazlar kimdir?

Halk GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Memduh Yılmazlar kimdir? Memduh Yılmazlar daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Memduh Yılmazlar'ın biyografisi...

Memduh Yılmazlar, Halk Varlık Kiralama Yönetim Kurulu Üyesi oldu!

Halk Varlık Kiralama'nın Yönetim Kurulu Üyesi Memduh Yılmazlar görevinden ayrıldı. Yönetim Kurulu Kararı ile Yönetim Kurulu Üyesi olarak Himmet Karadağ atandı.  

Yılmazlar Grup Otomotiv İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yılmazlar Grup Otomotiv İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Yılmaz tarafından kuruldu...

Yılmazlar Parke Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yılmazlar Parke Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Abdurrahman  Yılmaz tarafından kuruldu. 

Yılmazlar Akrilik Boya İzolasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yılmazlar Akrilik Boya İzolasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Sultanbeyli’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yıldırım Yılmaz tarafından kuruldu. 

Yıl sonuna kadar vergi artışı yok!

Maliye Bakanı Naci Ağbal tarafından yılın ilk 6 aylık bütçe gerçekleşmelerini açıkladığı basın toplantısı gerçekleşti. Ağbal, yıl sonuna kadar vergi artışı planlamadıklarını söyledi.

Yılmazlar İnşaata vergi borcu Haberi

Yılmazlar İnşaata vergi borcu

İsrail’de faaliyet gösteren Türk şirketi Yılmazlar İnşaat’ın Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Reyiz Yılmaz, şirkete geçmişe dönük hukuksuz şekilde 40 milyon dolar vergi borcu çıkarıldığını belirterek,  "İsrail  ile ilişkilerin düzelmesi gereken bir süreçte hukuki olmayan bu uygulamayı son  derece yanlış buluyorum. Türkiye’ye ödenecek tazminatı galiba birileri Türk  şirketi üzerinden devşirmeye çalışıyor" dedi. 

Yılmaz,  konuya ilişkin yaptığı açıklamada, İsrail Maliye Bakanlığının şirketten 40 milyon dolar (140 milyon İsrail şekeli) tutarında hukuksuz vergi  talebinde bulunduğunu savundu. İsrail’in bir taraftan Türkiye’ye doğalgaz satmak  için uzlaşı ararken, diğer taraftan 22 yıldır ülkede hizmet veren bir şirketle  ilişkisinde hukuk dışına çıkmaması gerektiğini ifade eden  Yılmaz, iki ülke  arasındaki ilişkilerin normalleşme sürecine gireceği bir dönemde usulsüz bir  işlemle karşı karşıya olduklarını belirtti. Yılmaz, şunları kaydetti:

“İsrail hükumeti yabancı...