27 / 04 / 2024

Memduh Yılmazlar kimdir?

Memduh Yılmazlar kimdir?

Halk GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Memduh Yılmazlar kimdir? Memduh Yılmazlar daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Memduh Yılmazlar'ın biyografisi...



Memduh Yılmazlar kimdir?

1965 yılında Artvin'in Şavşat ilçesinde doğan Memduh Yılmazlar, Anadolu Üniversitesi İş İdaresi (İşletme) Fakültesi'nden mezun oldu. Meslek hayatına 1992 yılında Pamukbank A.Ş.'de aday memur olarak başlayan Memduh Yılmazlar, şubelerin yanı sıra Ticari Krediler Tahsis ve İdari Takip Bölümlerinde çalıştı. 

2004'ten sonra Türkiye Halk Bankası A.Ş.'de Kredi Risk Tasfiye Daire Başkanlığı'nda, Kredi Risk İzleme Daire Başkanlığı'nda yönetici olarak faaliyette bulundu. 2013 yılı Şubat ayından bu yana T.C. Ziraat Bankası A.Ş.'de Kredi Risk İzleme Bölüm Başkanlığı ve Kredi Risk Tasfiye Bölüm Başkanlığı'nda yeniden yapılandırma yöneticisi olarak görev yaptı.

2020 yılının Mayıs ayından bu yana Halk GYO Kredi Risk İzleme Bölüm Başkanlığı görevini yürüten  Memduh Yılmazlar, 24 Haziran 2020 tarihinden bu yana Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi olarak çalışıyor.


Geri Dön