05 / 05 / 2024

yimder ankara hizmet binası

yimder ankara hizmet binası

YİM-DER'in yeni hizmet binası açıldı Ankara Yenimahalle 'de açıldı. Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Yenimahalle İnşaat Müteahhitleri Derneği ’nin (YİM-DER) yeni hizmet binasının açılışına katıldı.

TOKİ Ankara Gölbaşı'nda ek hizmet binası inşa edecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'na Ait Ankara İli Gölbaşı İlçesi Ek Hizmet Binası İnşaatı ile Altyapı Yapım İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Emlak Katılım Ankara’da ikinci şubesini açtı!

Yaklaşık bir asırlık köklü geçmişinden aldığı güçle Mart 2019’da hizmet vermeye başlayan Emlak Katılım, Ankara'daki 2. şubesini hizmete açtı.

TOKİ Ankara'da zemin etüt raporu hazırlatacak!

Ankara İli Beypazarı, Bala, Haymana, Güdül, Nallıhan ve Çubuk İlçelerinde Zemin Etüt Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi ihalesi yarın saat 14:00'de yapılacak.

TOKİ Ankara projeleri için zemin etüt raporu hazırlatacak!

Ankara İli Beypazarı, Bala, Haymana, Güdül, Nallıhan ve Çubuk İlçelerinde Zemin Etüt Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi ihalesi 2 Nisan 2020 tarihinde saat 14:00'de yapılacak.

Ankara Mesa Plaza'daki Mesa Tanıtım Ofisi açıldı!

Ankara Mesa Plaza'da yer alan Mesa Tanıtım Ofisi hizmete açıldı. Mesa Tanıtım Ofisi hafta içi ve Cumartesi 10:00 - 18:00 arasında hizmet verecek...

Tarihi Numune Hastanesi'nin binası sağlığa hizmet edecek!

Türkiye'nin en eski sağlık kuruluşlarından biri olan ve Ankara Şehir Hastanesine taşınan Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesinin tarihi binası, tıbba hizmet vermeye devam edecek.

Ankara Yenimahalle'de 23 milyon TL'ye icradan satılık akaryakıt istasyonu!

Ankara 4. İcra Dairesi Müdürlüğü, Ankara İli, Yenimahalle İlçesi, Ergazi İmar Mahallesi, 15670 ada, 3 parselde yer alan akaryakıt istasyonu ve hizmet binasını 23 milyon TL'ye icradan satıyor...

Ankara Valiliği yeni binasına taşınıyor!

Tarihi binasından taşınan Ankara Valiliği, yarından itibaren Sıhhiye'deki yeni binasında hizmet verecek

Ankara Emniyet Müdürlüğü Binası açıldı!

15 Temmuz 2016 yılındaki darbe girişiminde uçak ve helikopterden atılan bombalarla hasar gören Ankara Emniyet Müdürlüğünün yerine yapılan yeni hizmet binası açıldı.

Ankara Emniyeti'nin yeni binası bugün hizmete açılıyor!

15 Temmuz 2016 yılındaki darbe girişiminde uçak ve helikopterden atılan bombalarla hasar gören Ankara Emniyet Müdürlüğünün yerine yapılan yeni hizmet binası bugün açılıyor.

Ankara Emniyeti'nin yeni binası pazartesi hizmete giriyor!

FETÖ'nün 15 Temmuz 2016'daki darbe girişimi sırasında uçak ve helikopterden atılan bombalarla hasar gören Ankara Emniyet Müdürlüğünün yerine yapılan yeni hizmet binası, 15 Temmuz'da açılacak...

Beymen Club 50'nci mağazasını Ankara Gordion AVM'de açtı!

30 yılı aşkın geçmişiyle Türk moda sektörünün öncü markalarından olan Beymen Club, Ankara Gordion AVM'deki 50'nci mağazasıyla müşterilerine hizmet veriyor... 

TOKİ Ankara Hizmet Binası onarım ihalesi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara Hizmet Binasına ait Bakım Onarım İşi ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

yimder ankara hizmet binası Haberi

yimder ankara hizmet binası


Yenimahalle İnşaat Müteahhitleri Derneği, görkemli bir açılışla yeni hizmet binasına kavuştu. Törene Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, BİM-FED Genel Başkanı Mustafa Şahin ve ATO Başkanı Salih Bezci'nin yanı sıra çok sektör temsilcisi katıldı. 


HaberTürk...