28 / 04 / 2024

Yingli Solar ürünleri

Yingli Solar ürünleri

Dünyanın lider güneş paneli üreticilerinden olan Yingli Solar, Almanya’nın Münih şehrinde düzenlenen dünyanın ve Avrupa’nın en büyük güneş enerjisi fuarı Intersolar Europe’a katıldı.

Enerji Oscarları’nın ana sponsoru Yingli Solar Türkiye!

2,5 GW üretim kapasitesiyle en büyük güneş paneli üreticilerinden olan Yingli Solar, Türkiye’nin en başarılı enerji projelerinin ödüllendirildiği ICCI 2013 Enerji Oscar Ödülleri’nin ana sponsorları arasında yer aldı...

Yingli Solar Türkiye, 5. Enerji Zirvesi ana sponsoru oldu!

Dünyanın en büyük güneş paneli üreticilerinden biri olan Yingli Solar, 11 – 12 Eylül 2014 tarihlerinde Gaziantep Şehit Kamil Kültür ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek 5. Türkiye Enerji Zirvesi’nin ana sponsoru oldu...

Mogadişu’daki Türk Hastanesi’nin yapımında Steelife ürünleri kullanılacak!

TOKİ tarafından Somali’nin Başkenti Mogadişu’da hayata geçirilen Türk Hastanesi’nin yapımında hafif çelik yapı sistemi ile Steelife tercih edildi. Mogadişu’daki Türk Hastanesi’nin yapımında Steelife ürünleri kullanılacak.

ÖİB Muş Zafer Mahallesi 5.7 milyon TL teklifle YalçınÇakar Petrol Ürünleri İnşaat'ın!

Özelleştirme Yüksek Kurulu'nun Muş Merkez Zafer Mahallesi'nde Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğü'ne ait 3 arsa için en yüksek teklif 5 milyon 713 bin TL teklif YalçınÇakar Petrol Ürünleri İnşaat'tan geldi...

Eka Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eka Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Evelina Eranosyan tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 24 Temmuz'da Başakşehir, İkitelli OSB Keresteciler Sitesi'nde kuruldu.

Gürpınar Su Ürünleri Hali'nin işletmesi ihaleye çıkarıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Beylikdüzü Gürpınar Su Ürünleri Hal Kompleksinin işletilmeye verilmesi işini ihaleye çıkardı. Peki Gürpınar Su Ürünleri Hali, hangi koşullarla kiralanacak? Gürpınar Su Ürünleri Hali işletmesi ihalesine kimler katılabilecek?

Vargül İnşaat Oto Parçaları Petrol Ürünleri Elektrik Harfiyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vargül İnşaat Oto Parçaları Petrol Ürünleri Elektrik Harfiyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Gülay Öztürk tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 23 Temmuz'da kuruldu.

Çardak Temizlik Tekstil Orman Ürünleri İnşaat Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çardak Temizlik Tekstil Orman Ürünleri İnşaat Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ayhan Ersin Şahin tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 23 Temmuz'da kuruldu.

Synpet Yenilebilir Enerji Ürünleri Araştırma Geliştirme ve Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!

Synpet Yenilebilir Enerji Ürünleri Araştırma Geliştirme ve Mühendislik Anonim Şirketi, Ali Nuri Özsüer, İlyas Cem Özsüer, Ramiz Taner Kerman tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Alacabey İnşaat Metal Elektrik Oto Parçaları Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alacabey İnşaat Metal Elektrik Oto Parçaları Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Selami Canlı tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 22 Temmuz'da kuruldu.

Kesir İnşaat Orman Ürünleri Nakliyat Otomotiv Dekorasyon Taahhüt ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kesir İnşaat Orman Ürünleri Nakliyat Otomotiv Dekorasyon Taahhüt ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Emin Okyaylı tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 22 Temmuz'da kuruldu.

Orman ürünleri ihracatı 2 milyar doları aştı!

Ağaç ve orman ürünleri ihracatı, yılın ilk yarısında yüzde 9.2 oranında arrtı. En fazla ihracat yapılan ülkeler Irak, İran, Azerbaycan, Libya ve Birleşik Krallık oldu

Yaymak Yapı Malzemeleri Metal Plastik Petrol Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yaymak Yapı Malzemeleri Metal Plastik Petrol Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kadir Yılmaz tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 11 Temmuz'da kuruldu.

Dünyada en çok tercih edilen güneş paneli Yingli Solar!

Merkezi Çin’de bulunan ve dünyanın en büyük güneş paneli üreticilerinden biri olan Yingli Solar, son iki yıldır sürdürdüğü dünyanın 1 numaralı güneş paneli olma başarısını, tüketicilerin en çok tercih ettiği marka olarak pekiştirdi.

Yingli Solar ürünleri Haberi

Yingli Solar ürünleri

Yingli Solar Türkiye Genel Müdürü Uğur Kılıç, Yingli Solar standına Türkiye’den gelen yatırımcıların büyük ilgi gösterdiğini ve hem lisanslı hem de lisanssız elektrik üretimi yatırımı yapmak isteyen önemli yatırımcılarla gelecekte planlanan projelere yönelik görüşmeler yaptıklarını söyledi.



Dünyada 30 bölgesel ülke ofisine sahip, kurulduğu tarihten bugüne kadar 90’dan fazla ülkeye 50 milyonun üstünde panel satışı gerçekleştiren, dünyanın en büyük güneş paneli üreticilerinden biri olan Yingli Solar, Haziran ayında Almanya’nın Münih kentinde düzenlenen Intersolar Europe Fuarı’na katıldı.



Türk yatırımcılardan büyük ilgi


Yingli Solar Türkiye Genel Müdürü Uğur Kılıç, Intersolar Europe Fuarı’nın güneş enerjisi sektöründeki profesyonelleri bir araya getiren, dünyanın en önemli etkinliklerinden biri olduğunu ancak Avrupa pazarında gelişmeler sebebiyle önceki yıllara göre küçüldüğünü söyledi. Türkiye’den fuara gelen yatırımcıların Yingli Solar’a büyük ilgi gösterdiğini belirten...