16 / 05 / 2024

ykmnin sahibi aileler

ykmnin sahibi aileler

YKM satışında karşı karşıya gelen aile mal varlığını da bölüyor. YKM’nin Boyner’e satışıyla arası açılan kurucu aile büyük kısmı gayrimenkullerden oluşan mal varlıklarını da ayırma kararı aldı...

Mart 2024 SED ödemeleri yattı mı, ne zaman yatacak? 

Mart ayının girmesi ile beraber, Türkiye genelinde çocukları olan ihtiyaç sahibi aileler ile Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından yapılan Sosyal Ekonomik Destek (SED) ödemelerini beklemeye devam etmektedirler.

İhtiyaç sahibi aileler dikkat! Bakan açıkladı: Hesaplara ortalama 3 bin 571 TL yatırıldı! Hemen kontrol edin! 

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, ihtiyaç sahibi ailelere SED yardımı kapsamında bu ay yapılan ödemeleri açıkladı. İşte ayrıntılar...

Çocuk desteği ve SED ödemesi alan hemen baksın! Kimin hesabına kaç TL yatıyor? Çocuk desteği, SED ödemesinde son dakika!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığınca ihtiyaç sahibi aileler için yapılan çocuk desteği ve SED ödemesi ile ilgili detaylar merak ediliyor. Peki çocuk desteği ve SED ödemesi 2023 Eylül ne kadar? 

TOKİ'den ev sahibi olmak isteyenlere müjde! Taksitli ev alma fırsatı geldi, son gün 23 Haziran!

TOKİ Başkanlığı, düşük gelir düzeyine sahip aileler için yeni bir konut projesinin tamamlandığını duyurdu. Başkanlık, önümüzdeki günlerde başvuruların başlayacağını da açıkladı. Ev sahibi olmak isteyen gelir seviyesi düşük vatandaşlara yönelik bu haberi duyurdu.

Hemen ev sahibi olun! Ayda 3.432 TL ödeyen 2+1 daireye sahip olacak!

Ev almak isteyen ancak mali durumundan alamayan vatandaşlara müjde. Dar gelirli aileler, aylık 3.432 TL'ye 2+1 daire sahibi olacaklar. İşte detaylar!

İhtiyaç sahibi ailelere devletten ek gelir desteği! 700 TL’ye kadar ödeme yapılıyor!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nın ihtiyaç sahibi vatandaşlar ve dar gelirli aileler için sunduğu çeşitli sosyal destek ödemeleri hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda 1 yıl boyunca her ay dar gelirli hanelere 700 TL’ye kadar yardım yapılıyor.

Anne babalar hemen bakın! 1, 2, 3 ve daha fazla çocuğu olanlar PTT'den anında alıyor! Çocuk yardımına yeni zam geldi mi?

Dar gelirli ve ihtiyaç sahibi aileler için çocuk sayısına göre 650 TL'ye varan destek ödemesi yapılıyor. Anne babalar hemen bakın! 1, 2, 3 ve daha fazla çocuğu olanlar PTT'den anında alıyor! Çocuk yardımına yeni zam geldi mi?

e-Devlet'e başvurana PTT'den anında veriliyor! Çocuk yardımına Şubat zammı geldi mi? Hemen siz de bakın!

Aile Bakanlığı dar gelirli ve ihtiyaç sahibi aileler için çocuk başına sosyal yardım ödemesi yapıyor. e-Devlet'te başvurana PTT'den anında veriliyor! Çocuk yardımına Şubat zammı geldi mi? Hemen siz de bakın!

Bakanlıktan arka arkaya destek açıklamaları geliyor! Tam 500 TL verecek

Vatandaşlar Bakanlıktan yapılan destek açıklamalarından faydalanmak istiyor. Vatandaşın ilgisini çeken ödemeler hakkında htiyaç sahibi aileler bu kampanyalardan faydalanmak istiyor. İnternet aracılığı ile koşulları öğrenmek isteyen vatandaşlar haberimizi mutlaka okuyun.

Aile Bakanlığı'ndan müjde! Çocuk sahibi aileler dikkat! Her ay harçlık gibi 350, 450, 550, 650 lira para verilecek!

Çocuklu ailelere müjde gibi müjde resmen geldi! Aile Bakanlığı, çocuklu ailelere her ay para verecek! 1-2 çocuğa 350, 3 çocuğa 450 lira, 4 çocuklu hanelere 550 lira, 5 ve daha fazla çocuklu hanelere 650 lira verilecek. İşte ayrıntılar...

Çocuk parası Şubat 2023 kaç lira oldu? e-Devlet'ten başvuran anında alıyor! Hemen şartlara bakın!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, ihtiyaç sahibi aileler için çocuk desteğinde bulunuyor. Çocuk parası Şubat 2023 kaç lira oldu? e-Devlet'ten başvuran anında alıyor! Hemen şartlara bakın!

Aile Bakanlığı`ndan flaş açıklama! Tek bir tık ile 1.600 TL ödeme alacaksınız!

Aile Bakanlığı ihtiyaç sahibi aileler için duyuru yaptı. TC kimlik kartı ile başvuranlara meclis onaylı ödeme yapılmaktadır. İşte 1600 TL yardım ödeme şartları...

Devletten çocuklara cep harçlığı! İşte başvuru detayları

Sosyal devlet uygulamaları neticesinde devletten ailelere para yardımı veriliyor. İhtiyaç sahibi aileler, aylık gelirlerine bu yardımlardan yararlanabiliyor. Çocuklu aileler için yeni bir yardım sistemi devrede. E-devlet veya SYDV sistemlerinden yapılabilecek başvurular sonucunda çocuklar için harçl

ykmnin sahibi aileler Haberi

ykmnin sahibi aileler


YKM satışında karşı karşıya gelen aile mal varlığını da bölüyor.


YKM’nin Boyner’e satışıyla arası açılan kurucu aile büyük kısmı gayrimenkullerden oluşan mal varlıklarını da ayırma kararı aldı. YKM’nin kurucusu Nuri Güven’in kızı Lale Güven Tuğlu ve ailesi hisselerini Boyner’e satınca diğer kızı Gülay Tan ve ailesi büyük tepki göstermişti. Satışla arası açılan ikinci ve üçünçü kuşak diğer konulardaki ortaklıklarını da bitiriyor. 


TÜRKİYE’nin ilklere imza atmış çok katlı mağazacılık devi YKM’nin çoğunluk hissesi, 2012 yılı başında en büyük rakibi Boyner tarafından alınmıştı. Bu satış, Nuri Güven’in 1950 yılında Sultanhamam’da kurduğu YKM’nin ikinci ve üçüncü kuşak temsilcilerinin arasını açmış, iki aile birbirine küsmüştü. Nuri Güven’in kızlarından Lale Güven Tuğlu ve ailesi küçük ortakları Fethi Ağralı ile toplam yüzde 63 hissesini Boyner’e satınca, diğer...