01 / 05 / 2024

YMD Madencilik kapasite artışı

YMD Madencilik kapasite artışı

Bursa'nın Nilüfer ilçesine bağlı Kayapa mahallesinde bulunan maden ocağının kapasite artışına karşı çıkan bölge halkı, topladıkları 600 itiraz dilekçesini Bursa Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'ne teslim etti.

Bilek Otel kapasite artışı için başvuru yapıldı! Kağıthane'deki otelin oda sayısı 222'ye çıkarılacak!

Bilek Turizm Madencilik İnşaat şirketi, "Bilek Otel" işletmesinin kapasite artışı için başvuru yaptı. İstanbul Kağıthane'de yer alan otelin toplam bedeli 60.272.546,2 TL olarak belirlendi.

Bursa Kayapa'da YMD Madencilik'in kapasite artışı protesto edildi!

Bursa'nın Nilüfer ilçesine bağlı Kayapa mahallesinde bulunan maden ocağının kapasite artışına karşı çıkan bölge halkı, topladıkları 600 itiraz dilekçesini Bursa Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'ne teslim etti.

Bitlis Barit Ocağı Kapasite Artırımı projesi toplantısı 27 Temmuz'da!

Bitlis İli, Merkez İlçesi'nde Al Madencilik Barit Plastik San. Tic. ve A.Ş tarafından gerçekleştirilen 31135 Ruhsat Numaralı 4.Grup Barit Ocağı Kapasite Artırımı projesi" ile ilgili olarak halkın katılımı toplantısı yapılacak.

İzmir'de kömür ocağı kapasite artışı halk toplantısı 30 Temmuz'da!

Polyaz Eynez Enerji Üretim Madencilik San. ve Tic. A.Ş tarafından İzmir Kınık'ta kömür ocağı kapasite artışı için 30 Temmuz'da saat 14:00'de halk toplantısı düzenlenecek.

Kırşehir SB Çelik Flotasyon Tesisi Kapasite Artışı halk toplantısı 28 Nisan'da!

Kırşehir Merkez ilçesinde SB Çelik Madencilik İnşaat Nakliye Paz. San. Ve Tic. Ltd. Şti. Feldispat-Nefelin Siyenit-Vollastonit Ocağı ve Kırma-Eleme Zenginleştirme (Flotasyon) Tesisi Kapasite Artışı halk toplantısı 28 Nisan'da yapılacak.

Bulvar Madencilik Kalker Ocağı ve Kırma-Eleme Tesisi ÇED toplantısı 27 Mart'ta!

Bulvar Madencilik ve İhtiyaç Maddeleri Tur.Paz.San.Tic.Ltd.Şti tarafından yapılması planlanan Kalker Ocağı ve Kırma-eleme Tesisi Alan Genişletmesi ve Kapasite Artışı projesi ile ilgili Çevresel Etki Değerlendirmesi toplantısı yapılacak.

FCA İnşaat Taahhüt Turizm Madencilik ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

FCA İnşaat Taahhüt Turizm Madencilik ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Cüneyt Akkaya Şube Müdürlüğü'nde 1 milyon TL'lik sermaye ile 9 Aralık 2014 tarihinde kuruldu.

Hun Madencilik ve İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hun Madencilik ve İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Güngör tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 5 Aralık'ta Güngören, Haznedar Mahallesi, Cami Sokak'ta kuruldu.

İnşar Yapı Müteahhitlik Mühendislik Madencilik Tarım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy İstanbul Şubesi açıldı!

İnşar Yapı Müteahhitlik Mühendislik Madencilik Enerji Tarım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy İstanbul Şubesi, Cuma Ali Ayyıldız Şube Müdürlüğü'nde 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

BSH Türkiye 200 milyon Euro'luk kapasite artışı yatırımı yapacak!

Beyaz eşya üreticisi BSH Türkiye CEO'su Norbert Klein, ciro bakımından Türkiye'deki en büyük yedinci yabancı şirket konumundaki BSH Türkiye'nin 2018 yılına kadar 200 milyon euroluk kapasite artışı yatırımı yapacağını söyledi

LCN İnşaat Madencilik Limited Şirketi kuruldu!

LCN İnşaat Madencilik Limited Şirketi, İsmail Hakkı Laçin tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 26 Kasım'da Şile, Üvezli Köyü, Şile Cami Mahallesi, Üvezli Caddesi'nde kuruldu.

Adaköy İnşaat Madencilik Kimya Peyzaj Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adaköy İnşaat Madencilik Kimya Peyzaj Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Emre Büyükboz tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 21 Kasım'da Ümraniye, Çakmak Mahallesi'nde kuruldu.

Endeks Gayrimenkul ve Madencilik Enerji Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Esenyurt İstanbul Şubesi kuruldu!

Endeks Gayrimenkul ve Madencilik Enerji Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Esenyurt İstanbul Şubesi, Mehmed Nureddin Çevik Şube Müdürlüğü'nde 25 milyon 725 bin 490 TL sermaye ile kuruldu.

YMD Madencilik kapasite artışı Haberi

YMD Madencilik kapasite artışı

Bursa Kayapa mahallesinde, YMD Madencilik’in alan genişlemesi ve kapasite artışı isteğine karşı çıkan bölge sakinleri, topladıkları imzaları bugün Bursa Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’ne teslim etti.


7.5 hektarlık alanda faaliyet gösteren ruhsatlı kalker ocağı kırma eleme tesisinin, alan ve kapasite artırma talebine karşı çıkan vatandaşlar, maden ocağının şu anda 7.5 hektarlık faaliyet alanını 83 hektara çıkarmak istediğini iddia etti.


Firmanın üretim kapasitesin yüzde 450 artırmak istediğini söyleyen Doğayı ve Çevreyi Koruma Derneği (DOĞADER) Yönetim Kurulu Başkanı Murat Demir, daha önce de mahalle sakinlerinin bölgede maden için toplantı yapmak isteyen şirket yetkililerini büyük bir protestoyla kovduğunu...