07 / 05 / 2024

Yol İşleri Şube Müdürlüğü

Yol İşleri Şube Müdürlüğü

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Yol İşleri Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından ilçelerde yapılan çalışmalara paralel olarak kent merkezindeki cadde ve bulvarlarda asfalt yenileme ve bordür tretuvar yapım çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Diyanet İşleri Başkanlığı 240 Şube Müdürü Alacak: Başvuru Şartları Nelerdir?

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından 240 şube müdürü alınacağı duyurusu yapıldı. Diyanet İşleri Başkanlığı, taşra teşkilatında mevcut boş pozisyonları doldurmak amacıyla, görevde yükselme sınavı sonuçlarına göre 240 adet şube müdürü alımı yapacak. İşte bu duyuru hakkındaki önemli detaylar...

İçişleri Bakanlığı depremzedeler için harekete geçti! Geri dönmek isteyenlerin yol ücretleri karşılanacak!

İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı 81 il valiliğine “Afetzedelerin Geri Dönüş İşlemleri ve Yol Masraf Ödemeleri” konulu genelge gönderdi.

Devlet Su işleri Başkanlığı İŞKUR ile personel alacak! 18-40 yaş arası herkes başvurabilecek! Sakın kaçırmayın!

Devlet Su işleri Başkanlığı İŞKUR ile kamu personeli alımı yapacağını açıkladı. Devlet Su İşleri'nden yayımlanan ilana göre XI-9 sondaj şube Müdürlüğü bünyesinde çalışacak personel alımı gerçekleştirilecek. İşte ilanın ayrıntıları...

Tbs Altyapı Üst Yapı İşleri Yol Yapım Asfalt İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tbs Altyapı Üst Yapı İşleri Yol Yapım Asfalt İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Davut Ataş tarafından kuruldu.

Hatay Konacık'a yeni yol!

Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı’nın il genelinde yürüttüğü yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarına son sürat devam ediyor

Hatay Müftüler Mahallesi'ne yeni yol!

Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB) Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından il genelinde yürütülen yol yapım, bakım ve onarım çalışmalar son sürat devam ediyor.

Şanlıurfa Eyyübiye'de yol yapım çalışmaları hızlandı!

Eyyübiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, merkez ve kırsal mahallelerdeki yol yapım çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Hatay Uzunkavak'a yeni yol!

Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı, Hatay’ın 15 ilçesinde yeni yol, bakım ve onarım çalışmalarına son sürat devam ediyor.

İskenderun'da yol yatırımları hız kesmiyor!

İskenderun Belediyesi Fen İşleri ekipleri, ilçedeki yol yapım ve asfalt çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Tuzla Belediyesi'nden yeni yol!

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, keskin dönüşleri ile görüş mesafesi daralan ve çok sayıda ölümlü trafik kazasına neden olan İçmeler-Aydınlı Yolu’nu, paralelinde yeni bir yol yaparak devre dışı bıraktı.

Hatay Hassa'ya yeni yol!

Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı’na bağlı ekipler, il genelinde yeni yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarının aralıksız sürdürüyor.

Sapanca'da yol çalışmaları devam ediyor!

Sapanca Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Hacımercan Mahallesi’nde başlatılan yol onarım ve genişletme çalışmaları devam ediyor.

Hatay'ın 15 ilçesine yeni yol yatırımı!

Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, Hatay’ın 15 ilçesinde yeni yol, bakım ve onarım çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Yol İşleri Şube Müdürlüğü Haberi

Yol İşleri Şube Müdürlüğü

Yapılan çalışmalarla daha modern bir görünüme kavuşan kent merkezindeki bir çok cadde ve bulvardan sonra Yenikent Şehit Yzb.Tuncer Güngör caddesinde çalışmalar devam ediyor.


Yol İşleri Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından TSE standartlarına uygunluk gözetilerek projelendirilen, yaya güvenliğini ön plana çıkaran ve kente yakışan bordür ve tretuvar çalışmalarıyla, sıcak asfalt serilerek yüzeyine desen yapılıp özel asfalt boyalarıyla boyanarak cadde ve sokaklar renkli bir görünüme kavuşuyor. Yürütülen titiz çalışmalar sonucu tretuvarların başlangıç ve bitiş noktalarına engelli vatandaşlar ve bebek arabalarının kolayca erişebilmesi de sağlanıyor.


Yapılan titiz ve hızlı çalışmalardan memnun olan vatandaşlar kentimizde yaşanabilirlik düzeyinin yükseltilerek erişebilir ve kullanışlı  yapılan çalışmalarda emeği geçen belediye yetkililerine teşekkür ettiler.

Eskişehir Büyükşehir...