07 / 05 / 2024

Yol ve asfalt inşaat

Yol ve asfalt inşaat

10 yıl içinde yapılması planlanan Gebze-Orhangaziİzmir Otoyolu ve İzmit Körfez Geçişi ile 3'üncü Boğaz Köprüsünün dahil olduğu Kuzey Marmara Otoyolu gibi mega projelerle hareketlenmesi bekleniyor...

Galata Köprüsü’ndeki çalışmalar planlanandan önce bitirildi

İBB’nin Eminönü ve Karaköy semtlerini birbirine bağlayan Galata Köprüsü’nde yaptığı “Derz Değişimi ve Asfalt Yenileme İnşaatı” planlanan tarihten önce bitirilerek yol trafiğe açıldı.

Sağnis Yol Altyapı Asfalt İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sağnis Yol Altyapı Asfalt İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Aymak tarafından kuruldu.

AFAD açıkladı: Deprem bölgesine geri dönmek isteyen afetzedelerin yol ve bilet masrafları Ziraat Bankası'na yatırılacak 

AFAD tarafından deprem bölgesine geri dönüş yapmak isteyen afetzedelerin yol masrafı ve bilet ücreti ödemelerinin kimlik numaraları üzerinden Ziraat Bankasına yatırılacağı açıklandı. İŞte ayrıntılar...

Çalışanlara müjde! Yemek parasına yüzde 50 zam geldi! Yol ücreti de arttı! İşte zamlı yeni rakamlar...

Temmuz ayında askeri ücrete ek zamdan sonra çalışanların yol ve yemek ücretleri de arttırıldı. Peki yol ve yemek ücretleri ne kadar oldu? İşte zamlı yeni rakamları...

Milyonlarca çalışanı ilgilendiriyor! Yemek ve yol ücretleri arttı! Temmuz 2022 yemek ve yol ücretleri ne kadar oldu?

Resmi Gazete’de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı kararıyla, işçi ücretleri üzerinden işverenlere sağlanan gelir vergisi istisnalarında artış yapıldı. Günlük yol ve yemek ücretleri için işverenlere sağlanacak olan vergi istisnası tutarları güncellendi.

Emkafalt Beton Taahhüt İnşaat Ve Asfalt Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Tuzla Şubesi açıldı!

Emkafalt Beton Taahhüt İnşaat Ve Asfalt Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Tuzla Şubesi bugün Tuzla'da 40 milyon TL sermaye bedeli ile Emre Güneş tarafından açıldı.

Meclisten geçen yeşil alan ve toplanma alanı kararları mahkemeye taşındı!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, meclisten geçen park, yol ve deprem toplanma alanı olarak plan değişikliği yapılması kararı ile bazı tahsisleri kararlarını mahkemeye taşıdı. 

Yeni Trakya İnşaat Hafriyat Peyzaj ve Asfalt Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Trakya İnşaat Hafriyat Peyzaj ve Asfalt Pazarlama Ticaret Limited Şirketi Silivri'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Güneş tarafından kuruldu.

Trabzon Boztepe'deki tünel ve yol inşaatına tepki! 

Trabzon'da Kanuni Bulvarı projesi kapsamında doğal sit alanı olan Boztepe'de yol ve tünel inşaatı tepkilere yol açtı. Doğa ve Tarifi Değerleri Koruma Derneği Başkanı Doç.Dr Coşkun Eruz çalışmaların kent siluetine zarar verdiğini belirtti. 

Petek Yol Yapı Ve Asfalt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Petek Yol Yapı Ve Asfalt Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ufuk     Han tarafından kuruldu. 

Eyüpsultan Yol ve Kavşak Projesi imar planı tadilatı askıda!

Eyüpsultan İlçesi, Güzeltepe Mahallesi, Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi ile Fatih Sultan Mehmet Bulvarı Kesişimi Yol ve Kavşak Projesi'ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı tadilatı askıda...

Bostancı yol ve kavşak projesi imar planı askıya çıktı!

Kadıköy Bostancı Tünel Caddesi-Kayışdağı Caddesi Arası Bağlantısı Yol, Kavşak Revize Uygulama Projesine ilişkin imar planı askıya çıkarıldı...

Malatya'daki asfalt şantiye arsası büyükşehire devredildi!

Yol ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığı tarafından kullanılan yaklaşık 210 bin metrakarelik asfalt şantiye arsası Malatya Büyükşehir Belediyesi'ne devredildi.

Yol ve asfalt inşaat Haberi

Yol ve asfalt inşaat


Geçen yılı durgun geçiren, bu yılki iş hacminin artması için de 'ek ödenek' beklentisi içinde olan sektörün, 2014 yerel seçimleri ve gelecek 10 yıl içinde yapılması planlanan Gebze-Orhangaziİzmir Otoyolu ve İzmit Körfez Geçişi ile 3'üncü Boğaz Köprüsünün dahil olduğu Kuzey Marmara Otoyolu gibi mega projelerle hareketlenmesi bekleniyor.



Karayolları Genel Müdürlüğü'ne ayrılan ödenek tutarının 2011 yılına göre az olması nedeniyle geçen yılı bir önceki yıla göre durgun geçiren yol ve asfalt inşaat sektörünün, 2014 yerel seçimleri ve önümüzdeki 10 yıl içinde yapılması planlanan mega projelerle hareketlenmesi bekleniyor. 


Asfalt Müteahhitleri Derneği'nden (ASMÜD) alınan bilgilere göre, 2011 yılında kullanılan sıcak karışım asfalt miktarı 45 milyon ton iken, 2012 yılında bu rakam 36 milyon tona geriledi. Karayolları Genel Müdürlüğü'nce geçen yıl yaklaşık 12.9 müyar TL...