07 / 07 / 2024

Yol ve Sanat Yapıları Proje hazırlama hizmeti

Yol ve Sanat Yapıları Proje hazırlama hizmeti

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı Ulaşım Planlama ve Etüt Proje Şube Müdürlüğü tarafından Çayırova D-100 Karayolu Geçişi Yol ve Sanat Yapıları Proje hazırlama hizmeti alım ihalesi yapıldı. İhaleye 8 firma teklif verdi.

AFAD açıkladı: Deprem bölgesine geri dönmek isteyen afetzedelerin yol ve bilet masrafları Ziraat Bankası'na yatırılacak 

AFAD tarafından deprem bölgesine geri dönüş yapmak isteyen afetzedelerin yol masrafı ve bilet ücreti ödemelerinin kimlik numaraları üzerinden Ziraat Bankasına yatırılacağı açıklandı. İŞte ayrıntılar...

Milyonlarca çalışanı ilgilendiriyor! Yemek ve yol ücretleri arttı! Temmuz 2022 yemek ve yol ücretleri ne kadar oldu?

Resmi Gazete’de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı kararıyla, işçi ücretleri üzerinden işverenlere sağlanan gelir vergisi istisnalarında artış yapıldı. Günlük yol ve yemek ücretleri için işverenlere sağlanacak olan vergi istisnası tutarları güncellendi.

Şehit Ömer Halisdemir Bilim ve Sanat Merkezi binasının devredileceği iddiası TBMM'de!

İzmir Konak Şehit Ömer Halisdemir Bilim ve Sanat Merkezi binasının imam hatip okuluna devredileceği iddiası meclis gündemine taşındı. CHP'li Bakan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Studio Loft stüdyo ve sanat galerisine dönüştü!

Y.Mimar Nail Egemen Yerce ve Mimar Ayça Taylan tarafından tasarlanan Studio Loft, standart bir dairenin bir fotoğraf sanatçısının yaşam alanı, stüdyosu ve sanat galerisine dönüşüm projesi oldu.

İstanbul dünyanın kültür ve sanat merkezi olacak!

Contemporary İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı Ali Güreli, 2.5 yıllık dönemde gerçekleşen ve yürüyen projelerle İstanbul’un dünyada iddialı bir kültür-sanat merkezine dönüşeceğini anlattı.

Trabzon Boztepe'deki tünel ve yol inşaatına tepki! 

Trabzon'da Kanuni Bulvarı projesi kapsamında doğal sit alanı olan Boztepe'de yol ve tünel inşaatı tepkilere yol açtı. Doğa ve Tarifi Değerleri Koruma Derneği Başkanı Doç.Dr Coşkun Eruz çalışmaların kent siluetine zarar verdiğini belirtti. 

Meram Tantavi Kültür ve Sanat Merkezi açılıyor!

Restorasyon çalışmaları geçtiğimiz günlerde tamamlanan Tantavi Kültür ve Sanat Merkezi hizmete açılıyor.

Çankaya Nazım Hikmet Kültür ve Sanat Merkezi açıldı!

Çankaya'nın en yeni kültür ve sanat merkezi Nazım Hikmet açıldı. Yeni açılan merkezde 7 ayrı dalda eğitim verilecek. Dersler 24 Haziran'da başlıyor.

Çankaya Nazım Hikmet Kültür ve Sanat Merkezi açıldı!

Ankara Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, Oran Mahallesi’nde yapımı tamamlanan Nazım Hikmet Kültür ve Sanat Merkezi’ni vatandaşların hizmetine açtı.

Kağıthane Kültür ve Sanat Kompleksi tamamlanıyor!

Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin, inşaatı süren Kağıthane Merkez Mahallesi'ndeki Kültür ve Sanat Kompleksi'ni ziyaret ederek çalışmaları yerinde denetledi.

Eyüpsultan Yol ve Kavşak Projesi imar planı tadilatı askıda!

Eyüpsultan İlçesi, Güzeltepe Mahallesi, Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi ile Fatih Sultan Mehmet Bulvarı Kesişimi Yol ve Kavşak Projesi'ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı tadilatı askıda...

Bafra Kültür ve Sanat Merkezi'nin ihalesi yapıldı!

Çalışmalarına devam eden Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, Bafralıların senelerdir hayalini kurduğu Kültür ve Sanat Merkezi için ihaleye çıktıklarını müjdeledi.

Okan Üniversitesi Kültür Sanat ve Kongre Merkezi açıldı!

İstanbul Okan Üniversitesi Kültür Sanat ve Kongre Merkezi açıldı. Açılışta konuşan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, kültür ve sanatın önemine dikkat çekti.

Yol ve Sanat Yapıları Proje hazırlama hizmeti Haberi

Yol ve Sanat Yapıları Proje hazırlama hizmeti


Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen proje kapsamında 12 km‘lik koridor yol yapımı gerçekleştirilecek. Yapılan bu projeyle Eskihisar Kavşağı’ndan Çayırova Kavşağı’na kadar olan D-100 Karayolu ve yan yollarının bağlantısı sağlanacak. Projenin tamamlanmasından sonra Çayırova Mahallesi’nin Şekerpınar bağlantı yolunun batısında kalan kısmının Kocaeli tarafına erişimi sağlanıp, planlanan köprü ve yan yollar sayesinde D-100 Karayolu’ndaki trafik rahatlatılacak.


İHALEYE 8 FİRMA TEKLİF VERDİ


Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası’nda gerçekleştirilen Çayırova D-100 koridor projesi ihalesine 8 firma teklif verdi. En yüksek teklif 493 bin TL ile Altyapı Mühendislik tarafından verilirken, en düşük teklif 213 bin 200 TL ile EDK Proje firmasından geldi. İhale sonucu komisyon değerlendirmesinden sonra açıklanacak.


FİRMA TEKLİF


EDK Proje 213 bin 200 TL


Epro Müh. 225 bin 425 TL


K.B.S Kent Bilgi Sistemleri