17 / 05 / 2024

Yönder Koleji

Yönder Koleji

Yönder Koleji'nin Bahçeköy yerleşkesi 2014 - 2015 eğitim öğretim döneminde hizmete açılacak. Yönder Koleji Bahçeköy 'ün tanıtım günü 10 Mayıs 2014 saat 19.00'da gerçekleştirilecek.

Kentsel dönüşüm işe yaramıyor mu? Mimar Önder Yılmaz'dan ezber bozan dönüşüm açıklaması!

Her bir köşesi deprem riski altında olan Türkiye'de sık sık kentsel dönüşümün önemi dile getiriliyor. Mimar Önder Yılmaz, X sosyal medya hesabından dönüşüm ile ilgili ezber bozan bir açıklama yaptı. İşte Yılmaz'ın o paylaşımı ve gelen yorumlar...

Mnf Metal Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mnf Metal Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Fikri Yönder tarafından kuruldu.

İzmit Önder Apartmanı yıkımı bekliyor!

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde bulunan ve Pisa Kulesi'ne benzeyen Önder Apartmanı için yıkım kararı alınmıştı. Tahliye edilen bina yıkıma hazır hale geldi. 

Bahçeşehir Koleji Konya Kampüsü bu yıl açılacak!

Konya’daki Bahçeşehir Koleji’nin kampüs tanıtım toplantısı düzenlendi. Toplantıda açıklama yapan Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Enver Yücel; "Biz bu hayalimizi Konya'daki gerek devlet ve gerekse özel okullarla birlikte gerçekleştirmek isteriz” dedi.

Doğa Koleji’nde yılan hikayesine dönen ücretler!

129 kampüsün bulunduğu il ve konuma göre yılda yaklaşık 19 bin lira ile 53 bin lira arasında para ödeyen veliler, çocuklarının eğitim hayatından endişe duyuyor… İşte Doğa Koleji’nde yılan hikayesine dönen ücretler...

İnşaat Yüksek Mühendisi Önder Malik Evrenol vefat etti!

İnşaat Yüksek Mühendisi Önder Malik Evrenol vefat etti. Ailesi ve Yesa Yapı Elemanları Sanayi ve Ticaret A.Ş. taziye ilanı yayınladı. 

Legend Life Konutları geliyor! Yeni proje!

Legend Life projesi, Ankara Mamak'ta Yükselen Koleji Eğitim A.Ş. imzası ile inşa ediliyor. Proje, 240 konut ve 66 ticari alandan meydana geliyor..

Gaziantep Erdem Koleji yıkılacak mı?

Büyükşehir Meclisi, Erdem Koleji'nin bulunduğu bölgede imar uyumsuzluğunu gerekçe gösteren Gaziantep 1'inci İdare Mahkemesinin verdiği karar doğrultusunda imar değişikliğine gitti.

Yeni Tip İmar Yönetmeliği'nin uzatılması sektörü sevindirdi!

1 Ocak 2016’da yürürlüğe girmesi beklenen, daha sonra dönemin Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce tarafından 2016 sonuna ertelenen ‘Yeni Tip İmar Yönetmeliği’ 30 Haziran 2017’ye ertelendi. İNDER Başkanı Nazmi Durbakayım, kararın sektörü sevindirdiğini söyledi.

Tanıtım Fonu'na inşaat sektöründen büyük destek!

Dap Yapı patronu Ziya Yılmaz'ın yaptığı "Tanıtım Fonu" önerisine sektörden büyük destek geldi. İNDER Başkanı Nazmi Durbakayım, bunu Fikirtepe’de başarılı bir şekilde uyguladıklarını söyledi.

Fikirtepe'de büyük sıkıntılar geride kaldı!

İNDER Başkanı Durbakayım: "Fikirtepe'deki problemler artık yoruldu ve yoğruldu. Halihazırda çözüm aşamasına geçildi ve çok büyük sıkıntılar geride kaldı" dedi.

Silivri Önder Yılmaz Sahnesi açılıyor!

Silivri Belediyesi Tiyatro Salonu Önder Yılmaz Sahnesi, Kasım ayı itibariyle tiyatrolara, söyleşilere ve sahne sanatları gösterilerine ev sahipliği yapmaya başlayacak.

Sivaslı Mehmet Önder hayır için camilere minber yapıyor!

Sivas'ın Gürün ilçesinde yaşayan 86 yaşındaki Mehmet Önder, elinde kalan ahşap malzemeleri değerlendirmek için başladığı minber yapımını 42 yıldır sürdürüyor.

Yönder Koleji Haberi

Yönder Koleji

Kuruculuğu Profesör Doktor Üstün Dökmen ve Uzman Psikolog Süleyman Hecebil'e ait olan Yönder Kolejleri'nin Sarıyer Bahçeköy yerleşkesi 2014-2015 eğitim öğretim dönemine hazırlanıyor. 


Bugün 22 ilde 39 anaokulu ve 5 kolej ile büyümeye devam eden Yönder Kolejleri'nin Bahçeköy yerleşkesi 2 yaşından itibaren anaokulu, ilkokul ve ortaokul hizmeti verecek. 


Belgrad Ormanları'nın girişinde konumlandırılan Yönder Koleji Bahçeköy'de sanat, eğitim, bilim, spor ve teknolojiye dair birçok unsur düşünülmüş durumda. 8 bin metrekarelik kapalı alana sahip olan Yönder Koleji Bahçeköy, 900 öğrenci kapasitesine sahip olacak. 


Her sınıfta akıllı tahtaların bulunacağı Yönder Koleji Bahçeköy'de tematik derslikler, spor salonu, kapalı yüzme havuzu, açık spor alanları, sentetik buz pisti, deney-bilim merkezi, gösteri merkezi, sahne sanatları, kütüphane, araştırma merkezi, sanat atölyeleri, yemek salonları, organik kantin bulunacak.


Yönder Koleji Bahçeköy'ün anaokulu sınıfları 16...