04 / 05 / 2024

Yönetmen Erden Kıral

Yönetmen Erden Kıral

Emek Sineması'nın yıkımı sonrası bir araya gelen Mimarlar Odası toplantısında yıkılan sinema ve yapılacak projeler tartışıldı.

Oscar ödüllü yönetmen Ridley Scott Samsung Galaxy S23 Ultra ile kısa film çekti! 3 Şubat 2023 fiyat listesi...

Alien Covenant, Gladiator ve The Martian filmleriyle Oscar kazanan dünyaca ünlü yönetmen Ridley Scott ile Kore sinemasının korku ve gerilim alanında tanınmış yönetmeni Na Hong-jin, yeni filmin gelişmiş kamera özelliklerini bir araya getiriyor.

Hazar Ergüçlü, Zekeriyaköy’den kiralık bahçeli ev arıyor!

Yönetmen Onur Ünlü’yle aşk yaşayan Hazar Ergüçlü, Zekeriyaköy’den kiralık ev bakıyor. “20 bin lira bütçemi aşar” diyen Ergüçlü, emlakçılardan haber bekliyor.

Yönetmen Mehmet Taşdiken Konya'da köy kurdu! 

Konya'da yönetmen ve yapımcı Mehmet Taşdiken'in öncülüğünde köy kuruldu. Kurulan köy sade mimarisi ve huzurlu ortamıyla ilgi çekiyor. 

Oscar ödüllü yönetmen Ridley Scott mimarlara seslendi!

Türk Hava Yolları'nın kısa filminin yönetmenliğini yapan Oscar ödüllü dünyaca ünlü yönetmen Ridley Scott, İstambul'daki tarihi camileri çok beğendi. 

Asce Kıral Büyük Konak Rezidans fiyat!

Asce & Kıral Yapı tarafından hayata geçirilen Kadıköy Büyük Konak Residence projesi 67 adet daireden meydana geliyor.

Yönetmen Kutluğ Ataman'a iki mimari ödül!

Yönetmen Kutluğ Ataman, Erzincan'da 15 bin metrekarelik ormanlık alanına Palanga Kuş Korusu kurdu. Ataman, uluslararası iki mimari ödülle gündeme geldi.

İnşaat Yüksek Mühendisi Kıral Sükan vefat etti!

İnşaat Yüksek Mühendisi Kıral Sükan hayatını kaybetti. Kıral Sükan'ın cenazesi bugün öğle namazını müteakip Teşvikiye Camii'nden kaldırılıp Zincirlikuyu Mezarlığı'na defnedilecek.

Fatih Kıral Mobilya, İstanbul Mobilya Fuarı’na katılacak!

Zarafet, saygınlık ve kalitesi ile 30 yılı aşkın süredir mobilya sektöründe yer alan Fatih Kıral Mobilya ve Dekorasyon, 26-31 Ocak tarihleri arasında 12.kez gerçekleştirilecek olan İMOB İstanbul Mobilya Fuarı’na katılıyor.

Ünlü yönetmen Federico Fellini'nin evi satılık!

Beyazperdenin "büyücüsü" İtalyan yönetmen Federico Fellini'nin 12 yıl boyunca yaşadığı evi, 4,6 milyon dolara (11.9 milyon TL) satışa çıktı. İşte evle ilgili ayrıntılar...

Fatih Kıral, dış pazarda büyümeyi hedefliyor!

Birleşik Arap Emirlikleri başta olmak üzere, Azerbaycan, Türkmenistan. Kazakistan, Irak ve bazı Avrupa ülkelerinde ev ve otel projeleri gerçekleştiren Fatih Kıral, dış pazarda büyümeyi hedefliyor.

Fatih Kıral fabrikayı Ömerli'ye taşıdı!

TÜRKİYE'nin en iyi mobilya markalarından Fatih Kıral, fabrikayı Ömerli'ye taşıdı. Geçen yıl 40 milyon lira ciro yapan firma, 10 bin metrekare kapalı alana sahip fabrika için 10 milyon dolar harcadı.

Torun Center Mecidiyeköy satılık daire!

Torun Center Mecidiyeköy satılık daire bilgileri haberimizin içinde yer alıyor. Torun Center projesi İstanbul Avrupa yakasında Mecidiyeköy'de eski Ali Sami Yen Stadı'nın arazisinde hayata geçiriliyor

Kocaeli'nin tarihi gün yüzüne çıkıyor!

İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığı Tarihi Mekanlar ve Kent Estetiği Şube Müdürlüğü tarafından başkanlık bünyesindeki birimlere yönelik bilgilendirme toplantısı yapıldı. Kocaeli'nin tarihi gün yüzüne çıkıyor...

Yönetmen Erden Kıral Haberi

Yönetmen Erden Kıral
Yıkılan Emek Sineması'nın ardından gündemi tartışmak için Mimarlar Odası Büyükkent Şubesi'nin düzenlediği kamuya açık toplantıda kültür kompleksleri masaya yatırıldı. Toplantıda konuşan Yönetmen Erden Kıral: "Ticaretin kültüre olan üstünlüğü söz konusu, yıkmıyoruz taşıyoruz. AVM değil pasaj ve kültür alanlarını artırıyoruz"...