28 / 04 / 2024

Torun Center Mecidiyeköy satılık daire!

Torun Center Mecidiyeköy satılık daire!

Firma: Torunlar GYO

Proje: Torun Center

Torun Center Mecidiyeköy satılık daire bilgileri haberimizin içinde yer alıyor. Torun Center projesi İstanbul Avrupa yakasında Mecidiyeköy'de eski Ali Sami Yen Stadı'nın arazisinde hayata geçiriliyor



İstanbul Avrupa yakasında Mecidiyeköy Büyükdere Caddesi üzerinde inşa edilen  Torun Center  projesi  Torunlar GYO  tarafından hayata geçiriliyor. Torun Center Mecidiyeköy satılık daire bilgileri haberimizin devamında yer alıyor.


Torun Center teslim tarihi Ağustos 2015 olarak belirlendi. Torun Center projesinde 2 blok rezidans, 1 blok ise ofis alanları için ayrılıyor. Rezidans blokları 42 katlı, ofis bloğu ise 36 katlı olarak tasarlandı.


Torun Center Mecidiyeköy satılık daire fiyatları için 267 47 47 numaralı hattan satış ofisi ile görüşebilirsiniz. Torun Center projesi toplam inşaat alanı 241 bin metrekare olarak belirlendi.


Torun Center Mecidiyeköy satılık daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon tiplerinde tasarlandı. Torun Center projesinde kapalı otopark, yüzme havuzu, fitness merkezi, sauna, buhar odası, çocuk oyun alanları, dinlenme alanları, spor alanları gibi sosyal donatı alanları bulunuyor.


Torun Center ulaşım: Büyükdere Cad. Eski Ali Sami Yen Stadı Arsası, Torun Center satış ofisi Mecidiyeköy, Şişli


Telefon: 0212 267 47 47 

Web adresi: www.toruncenter.com


projeye sor



Geri Dön