27 / 04 / 2024

Torun Center Mecidiyeköy satılık daire!

Torun Center Mecidiyeköy satılık daire!

Firma: Torunlar GYO

Proje: Torun Center

Torun Center Mecidiyeköy satılık daireleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde müşterilere sunuluyor



Mecidiyeköy'de İstanbul'un Avrupa Yakası'nda inşa edilen  Torun Center  projesi,  Torunlar GYO  tarafından hayata geçiriliyor. Torun Center Mecidiyeköy satılık daire bilgileri öncesinde projeden bahsedelim. 


Torun Center Mecidiyeköy, 3 blok halinde hayata geçiriliyor. Torun Center Mecidiyeköy Evleri kapsamında toplam inşaat alanı 241 bin metrekare olarak belirlendi. 


Torun Center Mecidiyeköy satılık daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salondan oluşuyor. 


 Torun Center Mecidiyeköy satılık daire!


Torun Center Mecidiyeköy Rezidans teslim tarihi 2015 senesi olarak belirlendi. Torun Center Mecidiyeköy Evleri kapsamında oyun alanları, yüzme havuzu, buhar banyosu, spor alanları ve de fitness center yer alıyor. 


Torun Center Mecidiyeköy satılık daire tipleri alan olarak 100 metrekareden başlangıç gösteriyor ve de 425 metrekareye kadar yükseliyor. 

Torun Center Mecidiyeköy adres: Büyükdere Caddesi, Eski Samiyen Stadı Arsası, Torun Center satış ofisi Mecidiyeköy/ŞİŞLİ


Torun Center Mecidiyeköy iletişim

Telefon: 0212 267 47 47 

Web adresi: www.toruncenter.com


projeye sor



Geri Dön