17 / 05 / 2024

Yöntemci Tekstil İnşaat adres

Yöntemci Tekstil İnşaat adres

Yöntemci Tekstil İnşaat Yapı Malzemeleri Turizm Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi  bugün Beykoz'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Arif Erven tarafından kuruldu. 

Geçit Tekstil İnşaat Hırdavat Limited Şirketi kuruldu!

Geçit Tekstil İnşaat Hırdavat Limited Şirketi Arnavutköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İsmet Geçit tarafından kuruldu.

Yılmaz Tevhid Tekstil İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yılmaz Tevhid Tekstil İnşaat Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 2 milyon 275 bin TL sermaye bedeli ile Seyit Ahmet Taşdelen tarafından kuruldu.

Adalan Hafriyat Yapı Otomotiv Turizm Tekstil İnşaat Ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Adalan Hafriyat Yapı Otomotiv Turizm Tekstil İnşaat Ve Sanayi Anonim Şirketi Arnavutköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Adalan tarafından kuruldu.

Hk Yıkım İnşaat Tekstil Madencilik Lojistik Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hk Yıkım İnşaat Tekstil Madencilik Lojistik Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Halük Kayım tarafından kuruldu.

Yıkılmaz34 İnşaat Plastik Temizlik Matbaa Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıkılmaz34 İnşaat Plastik Temizlik Matbaa Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Emre Köse tarafından kuruldu.

Çağrı Doğuş Tekstil İnşaat Metal Gıda Ayakkabıcılık Hırdavat Plastik Reklam İth.İhr.Sanayi Ve Ltd.Şti. kuruldu!

Çağrı Doğuş Tekstil İnşaat Metal Gıda Ayakkabıcılık Hırdavat Plastik Reklam İth.İhr.Sanayi Ve Ltd.Şti. Bakırköy'de Erhan Gökçek tarafından kuruldu.

Çağrı Doğuş Tekstil İnşaat Metal Gıda Ayakkabıcılık Hırdavat Plastik Reklam İth.İhr.Sanayi Ve Ltd.Şti. Kuruldu!

Çağrı Doğuş Tekstil İnşaat Metal Gıda Ayakkabıcılık Hırdavat Plastik Reklam İth.İhr.Sanayi Ve Ltd.Şti. Bakırköy'deErhan Gökçek ortaklığında kuruldu.

Ağaç Tekstil İnşaat Kozmetik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ağaç Tekstil İnşaat Kozmetik Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Emrullah Citeçi tarafından kuruldu.

Genç Yıldız İnşaat Nakliye Elektrik/ Elektronik Tekstil Gıda Tic.Ve San.Ltd.Şti.İstanbul Şubesi açıldı!

Genç Yıldız İnşaat Nakliye Elektrik/ Elektronik Tekstil Gıda Tic.Ve San.Ltd.Şti.İstanbul Şubesi bugün Başakşehir'de 6 milyon TL sermaye bedeli ile Şahabettin Yolcu tarafından açıldı.

Bab Emlak Turizm Tekstil İnşaat Akaryakıt Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Bab Emlak Turizm Tekstil İnşaat Akaryakıt Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ata Paçalı ve Abdülkerim Paçalı ortaklığında kuruldu.

Metehan Dönüşüm Gıda Tekstil İnşaat Turizm Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Metehan Dönüşüm Gıda Tekstil İnşaat Turizm Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Muhammed Kahır, Mohamad Mohamad Khaır, Moustafa Mohmad Khaıt ve Saleh Mohamad Kheır ortaklığında kuruldu.

Lemar Kozmetik Itriyat Tekstil İnşaat Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lemar Kozmetik Itriyat Tekstil İnşaat Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Levent Öğretmen tarafından kuruldu.

İFM'nin altyapı ihalesi Yıldızlar İnşaat'ın! 

İstanbul Uluslararası Finans Merkezi’nin, “altyapı tamamlama” ihalesi “21b” usulüyle yapıldı. 509 milyon TL'lik ihale Yıldızlar İnşaat’a verildi...

Yöntemci Tekstil İnşaat adres Haberi

Yöntemci Tekstil İnşaat adres

Yöntemci Tekstil İnşaat Yapı Malzemeleri Turizm Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi  bugün Beykoz'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Arif Erven tarafından kuruldu. 

Yöntemci Tekstil İnşaat Yapı Malzemeleri Turizm Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi  konusu:
1- Yün, pamuk, ipek, suni ve sentetik elyaf ve benzeri maddelerden mamul tekstil ürünlerinin alımı, satımı, imalatı,ithalatı ve ihracatını yapmak. 2- Her türlü ipek,pamuk, yün,sentetik tabi elyaflardan ve diğer ipliklerden mamul örme ve dokuma kumaşların imalini, ithalatını, ihracatını, toptan ve perakende dahili ticaretinive pazarlamasını yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğerişler.

Yöntemci Tekstil İnşaat Yapı Malzemeleri Turizm Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi adres:Çubuklu Mahallesi Orhan Veli Kanık Cad.No:47/2 Beykoz