29 / 04 / 2024

Yörsan İnşaat ortaklığı

Yörsan İnşaat ortaklığı

Şirketin kurucusu Şerafettin Yörük, O kamuoyunda Yörsan'ın satıldığına dair bir algı olduğunu belirterek, "Satmadık, ortaklık kurduk" dedi. Şirketin kurucusu Şerafettin Yörük, konut projeleri için 1 milyar dolar bütçe ayırdıklarını söyledi.

Yörsan inşaat sektörüne girdi!

Süt ve süt ürünleri markası Yörsan, inşaat sektörüne girdi.Şirketin kurucusu Şerafettin Yörük, büyük çaplı konut projeleri için 1 milyar dolar bütçe ayırdıklarını söyledi.

Mesi Proje Yönetimi İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mesi Proje Yönetimi İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de Mehmet Yıldırım ve Sidar Karadağ ortaklığında kuruldu.

Atalay Yılmaz İnşaat Gayrimenkul Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atalay Yılmaz İnşaat Gayrimenkul Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Atalay Yılmaz ve Zeynep Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Çakıroğlu Yılmaz İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çakıroğlu Yılmaz İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Çakır ve Yunus Emre Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Yıl İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beykoz Şubesi açıldı!

Yıl İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beykoz Şubesi bugün Beykoz'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Yılmaz ve Alime Yılmaz ortaklığında açıldı.

Yıl İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih Sultan Mehmet Şubesi açıldı!

Yıl İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih Sultan Mehmet Şubesi bugün Sarıyer'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Yılmaz ve Alime Yılmaz ortaklığında açıldı.

Yörsan'ın Balıkesir’deki fabrikası 230.5 milyon TL'ye icradan satılıyor!

Susurluk İcra Dairesi, Yörsan'ın Balıkesir’deki fabrikasını 230 milyon 550 bin 944 TL'ye satıyor.

İşçiler Yıltaş İnşaat Turizm AŞ’nin iflasını istedi!

Uzun seneler boyunca İstanbul Ticaret Odası’nın başkanlığını gerçekleştiren Mehmet Yıldırım’a ait Yıltaş İnşaat Turizm AŞ’nin iflası talep edildi.

Çılgın Deniz Tatil Köyü Turizm İnşaat Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Çılgın Deniz Tatil Köyü Turizm İnşaat Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Şile'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Kurşunoğlu tarafından açıldı.

Grand Kurtköy Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Grand Kurtköy Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bufgün Pendik'et 100 bin TL sermaye bedeli ile Erdinç Yılmaz ve İsmet Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Tarihi fişekhane binası Büyükyalı'nın yeni merkezi oldu!

Emlak Konut güvencesiyle Özak GYO, Ziylan Gayrimenkul ve Yenigün İnşaat ortaklığında Kazlıçeşme sahilinde 111 dönümlük arazi üzerinde hayata geçirilen Büyükyalı projesinde tarihi fişekhane binası ve yanındaki yapıların restore edilmesiyle oluşturulan bir yaşam alanı bulunuyor.

Yıksan İnşaat Hafriyat Nakliyat Yıkım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıksan İnşaat Hafriyat Nakliyat Yıkım Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Burak Kaşıkçı ve Murat Ökten ortaklığında kuruldu.

Büyüklü İnşaat Elektrik Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Büyüklü İnşaat Elektrik Gıda Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Bayrak Mızrak ve Can Büyüklü ortaklığında kuruldu.

Kuyaş Büyükartı İnşaat'ın adı Kuyaş Ekgrup İnşaat oldu!

Kuyaş Büyükartı İnşaat Ve Yatırım A.Ş.'nin ünvanı Kuyaş Ekgrup İnşaat Ve Yatırım A.Ş. olarak değişti...

Yörsan İnşaat ortaklığı Haberi

Yörsan İnşaat ortaklığı

Türkiye'nin en köklü sanayicilerinden Yörsan'ın Kurucu ortağı, Onursal Başkanı ve Yöryapı Yönetim Kurulu Başkanı Şerafettin Yörük, "Dubai kökenli bir fon şirketi olan The Abraaj Group, firmamıza yatırım yaparak ortak oldu. Kurucu ortak ve Yörsan'ın hissedarı olarak halen işimizin başındayız. Ortak almaktaki amacımız, Yörsan'ı dünya devi yapmaktır" dedi.Yeni dahil oldukları sektör olan inşaatla ilgili bilgi veren Yörük, büyük çaplı konut projeleri için 1 milyar dolar bütçe ayırdık. Bunlar içerisinde oteli, hastanesi, okulu, alışveriş merkezi, parla olan kısacası insanların tüm ihtiyaçlarını giderebilecek bir şehri, İstanbul içinde kurmak istiyoruz. 50 yıllık bilgi birikimi ve kazanılan güvenle, aynı marka değerinin Yöryapı imzasıyla inşaat sektörüne taşımayı hedefliyoruz. Yörsan'da olduğu gibi inşaat sektöründe de yatırımlarımızı genişleterek devrimsel nitelik kazandıracak ilklere imza atmayı amaçlıyoruz" diye konuştu. 


AİLECE...