03 / 05 / 2024

Yozgat Adalet Eğitim Merkezi

Yozgat Adalet Eğitim Merkezi

Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç ve Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Ataman, Adalet Eğitim Merkezi ve kapalı ve açık cezaevi inşaatlarını inceledi. Projelerin inşaatlarında sona gelindiği açıklandı.

Cezaevlerinde lise ve mesleki eğitim merkezleri açılacak!

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk ile Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, cezaevlerinde lise ve mesleki eğitim merkezleri açılmasına ilişkin "Eğitim ve Öğretim İş Birliği Protokolü"nü imzaladı...

Yozgat Adalet Eğitim Merkezi'nin inşaatında sona gelindi!

Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç ve Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Ataman, Adalet Eğitim Merkezi ve kapalı ve açık cezaevi inşaatlarını inceledi. Projelerin inşaatlarında sona gelindiği açıklandı.

Adalet Bakanlığı Rize Personel Eğitim Merkezi’nde son durum!

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, yapımına devam edilen Adalet Bakanlığı Rize Personel Eğitim Merkezi’ndeki çalışmaları yakından inceledi.

Yozgat'a 100 kişilik Güreş Eğitim Merkezi inşa edilecek!

Ata sporu güreşte Avrupa, dünya ve olimpiyat şampiyonları çıkaran Yozgat'a, Gençlik ve Spor Bakanlığınca 100 kişilik Yatılı Güreş Eğitim Merkezi yapılacak.

Yozgat Diyanet Eğitim Merkezi 2017'de tamamlanacak!

Yozgat Valisi Abdulkadir Yazıcı, yapımına bu yıl başlanılan Yozgat Diyanet Eğitim Merkezi inşaatında incelemede bulundu. İnceleme sonrası Yazıcı, eğitim merkezinin 2017 yılında tamamlanmasının planlandığını söyledi.

Yozgat Güreş Eğitim Merkezi'nin binası yenileniyor!

Yozgat'ta 1989 yılında inşa edilen, son Avrupa ve Dünya Şampiyonu Rıza Kayaalp'in de yetiştiği Güreş Eğitim Merkezi binasının çürük olduğu belirlenince, binanın yıkılarak yeni bir binanın inşa edilmesine yönelik çalışmalara başlanıldı.

Yozgat Güreş Eğitim Merkezi yeniden inşa edilecek!

Yozgat Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Oğuzhan Güneşer, ilde 1989 yılında inşa edilen, son Avrupa ve Dünya Şampiyonu Rıza Kayaalp'in de yetiştiği Güreş Eğitim Merkezi binasının çürük olduğunun belirlendiğini bildirdi.

Şükrü Kocatepe Özel Eğitim Merkezi inşaatını inceledi!

Denizli Valisi Şükrü Kocatepe, Merkezefendi İlçesi Adalet Mahallesinde Özel Proje olarak yapımına başlanılan Dentaş Kağıtçılık Otistik Çocuklar Özel Eğitim Uygulama Merkezi İnşaatında incelemelerde bulundu.

Dentaş Otistik Çocuklar Eğitim Merkezi 2.5 milyon TL'ye mal olacak!

Hayırsever işadamları tarafından Merkezefendi Adalet Mahaliesi'nde Dentaş Otistik Çocuklar Özel Eğitim Uygulama Merkezi kuruluyor. Merkezin temeli 16 Şubat tarihinde atıldı..

Yozgat'ta okul öncesi eğitim birimi açıldı!

Yozgat'ta Okul Öncesi Eğitim Birimi Dap Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz tarafından eşi Filiz Yılmaz adına açıldı. Eğitim biriminin açılış törenine Adalet Bakanı Bekir Bozdağ da katıldı.

Mehmet Demir: Şırnak'a 374 milyon lira eğitim yatırımı yapıldı!

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Şırnak İl Başkanı Mehmet Demir, AK Parti hükümeti tarafından Şırnak' a eğitim alanında 374 milyon lira yatırımın yapıldığını söyledi...

Çocuk cezaevleri eğitim evi oluyor!

Adalet Bakanlığı, Pozantı Ceza-evi'nde çocuklara yapılan kötü muamelenin ardından yeni bir proje geliştirdi. Müsteşar Yardımcısı Sefa Mermerci, çocuk cezaevlerinin kapanacağını, yerlerine çocuk eğitim evleri açılacağını söyledi. Uygulamanın haziran ayında

Milli Eğitim Bakanlığı kampüs tarzı liseler kuruyor!

Milli Eğitim Bankalığı (MEB), 12 yıllık zorunlu eğitime geçilmesinin ardından doğacak okul ve derslik ihtiyacını karşılamak için yeni bir proje başlatıyor

Yozgat Adalet Eğitim Merkezi Haberi

Yozgat Adalet Eğitim Merkezi

Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç ve Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Ataman, Adalet Eğitim Merkezi ve kapalı ve açık cezaevi projelerinde incelemelerde bulundu. 

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, yatırımlar hakkında açıklamalarda bulunan Vali Yurtnaç, Yozgat adına önemli istihdam kaynağı oluşturacak yatırımların önemine değinerek,"Cezaevi inşaatı tamamlandığında artırılmış kapasitesi ile burada 5 bin hükümlü ve mahkum kalacak. Tabur Komutanlığı binası ile yaklaşık bin asker görev yapacak. Yaklaşık bin personeli ve çevreye sağladığı ekonomik etkileşim ile cezaevi, Yozgat’a önemli ekonomik katkılar sağlayacak. Adalet Eğitim Merkezimiz ise modern yapısı ve her ay bakanlığın hizmet içi eğitimine katılacak yaklaşık 400 personeli misafir edecek ciddi bir sosyal tesis, eğitim merkezi olacak" dedi.

Yatırımları detaylı inceleyen ve eksiklerinin giderilerek kısa sürede tamamlanması için talimat veren Ataman, Adalet Bakanlığı bünyesinde Yozgat’a...