02 / 05 / 2024

Yozgat Divanlıya yeni imar planı mı yapılacak

Yozgat Divanlıya yeni imar planı mı yapılacak

Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan, göreve geldikleri günden itibaren şehrin gelişimine yönelik yoğun bir şekilde çalışma içerisinde olduklarını belirterek, amaçlarının Yozgat'ı her bakımdan yaşanılır bir kent haline getirmek olduğunu söyledi.

Audi A4 allroad quattro'ya yeni yıl zammı! A4 allroad quattro fiyatları ne kadar oldu? İşte 11 Ocak 2023 fiyat listesi

Audi A4 allroad quattro'ya yeni yılla birlikte bir zam daha geldi. Peki Audi A4 allroad quattro'nun fiyatı ne kadar oldu? İşte Audi A4 allroad quattro 11 Ocak 2023 fiyat listesi...

Yozgat'a 2 yeni millet bahçesi müjdesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Yozgat Merkez'de 2 yeni millet bahçesi inşa edecek. Projelerin ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ'den Yozgat'a 301 yeni konut! İhalesi bugün!

81 ilde yeni konut projeleri hayata geçiren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Yozgat'ta 301 yeni konut inşa edecek.

TOKİ'den Yozgat'a 301 yeni konut müjdesi!

Dar ve orta gelirli aileleri konut sahibi yapan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Yozgat Merkez'de 301 yeni konut inşa edecek.

TOKİ'den Yozgat'a 643 yeni konut müjdesi!

Dar gelirlileri ev sahibi yapan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Yozgat'ta 643 yeni konut inşa edecek. 

Malatya'ya yeni adli tıp kurumu binası müjdesi!

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan yaptığı açıklamada Malatya'ya yeni adli tıp kurumu binası inşa edileceğini müjdeledi.

Bayrampaşa'ya yeni metro hattı müjdesi!

Bayrampaşa'ya yeni metro hattı müjdesi veren AK Parti Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner yaptığı açıklamada “1 yıl içerisinde bitecek olan projelerle, halkımız 11 bin 584 araç kapasiteli otoparka kavuşmuş olacak” dedi.

Malatya'ya yeni adliye binası talebi!

Malatya Barosu Başkanı Av. Enver Han, Malatya’ya yeni bir adliye binasının kazandırılması noktasında biran önce çalışmalara başlanılması gerektiğini belirterek, “Beylerderesinde yer alan eski köy hizmetleri arsasında ısrarcıyız” diye açıklama yaptı. 

Ankara'ya yeni aile yaşam merkezi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ankara Büyükşehir Belediyesi, kente yeni bir aile yaşam merkezi kazandırdı.

Yozgat Belediyesi yeni binasına taşınıyor!

Yozgat Belediyesi'nin yeni hizmet binasına taşınma işlemi başladı. Taşınma işlemlerinin tamamlanacağı binada bakım ve temizlik çalışmaları yapıldı.

Yozgat Sorgun'a yeni hükümet binası yapılacak!

Yozgat’ın Sorgun İlçe Kaymakamı Mustafa Altınpınar, ilçeye yeni bir hükümet binası yapılacağı müjdeledi. 

Manisa'ya yeni spor tesisi müjdesi!

Kentteki sportif alanların arttırılması noktasında önemli çalışmalar yürüten Manisa Büyükşehir Belediyesi, Manisa’ya yeni bir spor tesisi daha inşa ediyor.

Kocaeli Kandıra’ya yeni belediye hizmet binası geliyor!

Kentteki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kandıra'ya yeni bir hizmet binası kazandırıyor.

Yozgat Divanlıya yeni imar planı mı yapılacak Haberi

Yozgat Divanlıya yeni imar planı mı yapılacak

Belediye Başkanı Kazım Arslan, Yozgat Belediyesi Bilal Şahin Sosyal Tesisinde ilde görev yapan yerel basın ve ulusal ajans temsilcileri ile bir araya geldi. Arslan, burada gazetecilerin sorularını cevaplayarak, Yozgat'la ilgili yaptıkları ve yapacakları projeler hakkında bilgi verdi. İlde daha önceleri yapılan çarpık yapılaşmalardan dolayı bazı bölgelerde çirkin görüntüler oluştuğunu ve bundan sonra bu tür yapılaşmalara asla izin vermeyeceklerini belirten Arslan, "Daha önce yapılan çarpık yapılaşmalar sebebiyle ilimizde maalesef çirkin görüntüler meydana geldi. Amacım o yapılanları eleştirmek değil, bundan sonra bu tür yapılaşmalara asla izin vermeyeceğiz. Biz şehrimizin gerçek anlamda gelişmesine uygun olarak hazırlanan projelerimizi hayata geçirmeye çalışacağız. Bazı caddelerimizde, mahallelerimizde yapılan çalışmalar belki çalışma anında vatandaşımıza sıkıntı vermiş olabilir ama bu çalışmalar bittiğinde çok güzel eserler ortaya çıkıyor. Vatandaşlarımızla...