06 / 05 / 2024

yozgat hastaneleri

yozgat hastaneleri

Yozgat'ın Şefaatli ilçesine yeni devlet hastanesi yapılacağı bildirildi. Kaymakam Çağlayan Aydın , AA muhabirine yaptığı açıklamada, 25 yataklı olması planlanan yeni hastane binasının ihalesinin yapıldığını söyledi.

Yozgat Şehir Hastanesi Amerika’da beğeni topladı!

Rönesans İşletme Hizmetleri tarafından işletilen Yozgat Şehir Hastanesi, Amerika’daki HIMSS 2019’da geleceğin örnek hastaneleri arasında gösterildi.

Isparta ve Yozgat Şehir Hastanesi, bölgenin en büyüğü olacak!

Isparta ve Yozgat'ta inşa edilen şehir hastaneleri, bölgenin en büyük sağlık tesisleri olacak. Yozgat Şehir Hastanesi hizmet vermeye başladı, ancak henüz resmi açılışı yapılmadı.

Yozgat Şehir Hastanesi yarın açılıyor!

Sağlık Bakanlığının şehir hastaneleri projelerinden ilkinin tamamlandığı Yozgat'ta, yarın hasta kabulü yapılacak.

Yozgat Şehir Hastanesi açılışa hazır!

Sağlık Bakanlığının şehir hastaneleri projelerinin ilki Yozgat Şehir Hastanesi açılışa hazır hale getirildi.

Yozgat Şehir Hastanesi, Aralık'ta açılacak!

Yozgat Şehir Hastanesi'nde Aralık ayının sonunda hasta kabulüne başlanacak. Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu Başkanı Cihan: "Şehir hastanelerine bakınca, bu hastanede doktor da olurum hasta da olurum" dedi.

Mersin ve Yozgat şehir hastaneleri bu yıl içinde açılacak!

Sağlık Bakanı Akdağ, Mersin ve Yozgat şehir hastanelerini bu yıl içinde hizmete açacaklarını belirterek, işin içine özel sektörün dinamizmini katınca bu ortaklığın hızlı ilerlemesinin sağlandığını kaydetti.

Yozgat Şehir Hastanesi açılış için gün sayıyor!

Yozgat Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri İsmail Kurca, AA muhabirine yaptığı açıklamada, temeli Mart 2015'te atılan şehir hastanesi inşaatının çok hızlı ilerlediğini anlattı.

Yozgat Devlet Hastanesi'nin inşaatı Ekim'de tamamlanacak!

“Devlet Hastaneleri”, “Halk Sağlığı”, “Aile Sağlığı” ve “Toplum Sağlığı” Merkezleri ile Yozgat büyük bir sağlık kompleksine dönüşecek. Türkiye’nin temeli atılan ilk şehir hastanesi inşaatının Yozgat’ta tamamlanmak üzere.

Mersin ve Yozgat Şehir Hastaneleri bu yıl açılacak!

Sağlık Bakanlığı'nın 2016 Yılı Bütçesini Meclis Plan Bütçe Komisyonuna sunan Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Mersin ve Yozgat Şehir Hastanelerini 2016 yılında hizmete açacaklarını belirterek, 5 projenin de ihale aşamasına geldiğini açıkladı.

TKDK Yozgat İl Koordinatörlüğü yeni hizmet binasına taşındı!

Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü yanındaki binada hizmet veren TKDK Yozgat İl Koordinatörlüğü, vatandaşlara daha kaliteli hizmet sunabilmek için Atatürk Yolu Cemil Çiçek Bulvarı üzerindeki yeni yerlerine taşınarak hizmet vermeye başladı...

Yozgat'ta okul problemi bitecek!

Yozgat Milli Eğitim Müdürü Saim Kuş, inşaatı devam eden 3 okul tamamlandığında, merkezde ilk ve ortaokul da problem kalmayacağını söyledi Kent Park, Fatih Mahallesi ve TOKİ tarafından yapılan okul inşaatlarının bu yıl tamamlanacağını belirtti...

Yozgat'a hükümet konağı yapılıyor!

Yozgat Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Metin Özışık, kente yapılması planlanan hükümet konağı projesi ile ildeki bütün kurumların aynı yerde toplancağını belirterek, bu proje ile 7 bin kamu çalışanının aynı yerde çalışacağını söyledi...

Yozgat'ta tarihi cephanelik alanı Arkeoloji Müzesi oluyor!

Yozgat Belediye Başkanı Yusuf Başer ile söz konusu tarihi dokunun Yozgat'a kazandırılması için çalışmalar yaptıklarını belirten Yazıcı, "Burada çok kötü durumda olan ve şu an içinde bulunduğumuz cephanelik için proje hazırlattık...

yozgat hastaneleri Haberi

yozgat hastaneleri

Yozgat'ın Şefaatli ilçesine yeni devlet hastanesi yapılacağı bildirildi. Kaymakam Çağlayan Aydın , AA muhabirine yaptığı açıklamada, 25 yataklı olması planlanan yeni hastane binasının ihalesinin yapıldığını söyledi. Yeni hastaneyle ilçe halkının sağlık hizmetlerinden daha iyi bir şekilde faydalanacağını belirten Aydın, "Hastane binası, 8 milyon 300 bin liraya ihale edildi. Hastane, Yeni Mahalle'deki daha önce Toplum Sağlığı Merkezinin kullandığı binanın yerine yapılacak. Toplum Sağlığı Merkezini o binadan taşıdık. Yaklaşık 10 gün içerisinde yüklenici firmaya yer teslimi yapılacak" diye konuştu. Yaklaşık 2 yıl sonra hastane inşaatının biteceğini belirten Aydın, "Hastanemiz hizmete girdiği zaman Şefaatli halkı, sağlık hizmetlerinden daha iyi faydalanacak. Sadece Şefaatli değil, Kırşehir'in bize yakın olan köyleri de buraya gelip sağlık hizmetlerinden yararlanıyor. Onlara da güzel bir sağlık hizmeti sunacağız" değerlendirmesinde...