08 / 07 / 2024

Yozgat İl Tipi Gençlik Merkezi ve Sporcu Fabrikası

Yozgat İl Tipi Gençlik Merkezi ve Sporcu Fabrikası

Spor Vadisi 1. Etap içerisinde yer alacak olan İl Tipi Gençlik Merkezi ve Sporcu Fabrikasının temeli, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 101. Yıldönümünde atıldı.

TOKİ Yozgat projesi resmen başlıyor! 304 konutluk yeni proje için ÇED gerekli değildir kararı verildi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Yozgat projesi resmen başlıyor. Yozgat Eskipazar 2. Mıntıka Mahallesi'nde hayata geçirilecek olan projede toplam 304 konut yer alacak.

6 yıl garantili Samsung WindFree Premium Duvar Tipi Split Klima alana hediye çeki fırsatı!

Yaz aylarının gelmesiyle beraber klima satışları da hız kazandı. Samsung, bu doğrultuda, WindFree Premium Duvar Tipi Split Klima alana 6 yıl garanti imkânı ve hediye çeki fırsatı sunacağını duyurdu.

Vestel No Frost Kombi Tipi Buzdolabı en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?07 Şubat 2023 fiyat listesi

 Vestel NFK48001 No Frost Kombi Tipi Buzdolabı daha az enerji harcaması ile popüler olan Vestel NFK48001 No Frost Kombi Tipi Buzdolabı için fiyat araştırması yapılıyor.  Peki Philips Azur Elite Optimal Buharlı Ütü en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Dijitsu Büro Tipi Mini Buzdolabı en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 03 Şubat 2023 fiyat listesi

Mini buzdolaplarını ister evinize ister işyerinizde kolayca kullana bilirsiniz. Mini buzdolabı için fiyat araştırması yapanlar bu habere hemen bakın.  Peki Dijitsu Büro Tipi Mini Buzdolabı en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Flavel FLV 1090 Büro Tipi Buzdolabı en uygun nerede satılıyor? 16 Ocak 2023 Fiyat Listesi

Büro tipi buzdolabına ihtiyacı olanlar için fırsat niteliğinde bir ürün: Flavel FLV 1090. Düşük enerji tüketimiyle dikkat çeken bu cihaz hem alandan hem paradan tasarruf sağlar. Peki Flavel FLV 1090 Büro Tipi Buzdolabı en uygun nerede satılıyor? 

Yozgat'ta 3 taksitle KDV'den muaf arsa satılıyor! Arsa alacaklar dikkat!

Yozgat İli Yerköy Belediye Başkanlığı, Yozgat Yerköy 100.yıl Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. Arsa için 3 taksit yapılıyor.

TOKİ Yozgat Yenifakılı’da 240 taksitle 2+1, 3+1!

TOKİ'nin Yozgat’da yapacağı sosyal konut projelerinde yer alan dairelerin detayları netleşiyor. Peki, TOKİ Yozgat Yenifakılı projesinde kaç konut yapılacak? Ucuz konuta nasıl başvurulur? İşte bütün detaylarıyla TOKİ Yozgat Yenifakılı 2022 sosyal konut projesi...

Vestel'den dört dörtlük fırsat! 2 kapı fiyatına 4 kapılı buzdolabı! İşte Vestel E gardırop tipi buzdolabı fiyatı...

Vestel'den dört dörtlük fırsat sizleri bekliyor. 2 kapı fiyatına yerine 4 kapılı E tipi gardırop buzdolabı satış mağazalarında satışa sunuluyor. Peki Vestel E gardırop tipi buzdolabı ne kadar? Vestel E gardırop tipi buzdolabı kaç TL? İşte Vestel E gardırop tipi buzdolabı fiyat listesi 11 Ağustos 202

Yozgat'ta 15 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılık arsa fırsatı! Son dakika! 

Yozgat İl Özel İdaresi, Yozgat ilinde, aralarında 2 katlı kargir bina ve arsası, tarla ile arsaların da yer aldığı 18 adet gayrimenkulü satıyor...

Yozgat'ta 19 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Sivas Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Yozgat Merkez'de 19 milyon 5 bin TL bedelle kat karşılığı inşaat yapım işi ihale edecek.

Yozgat Millet Bahçesi 17 Eylül'de ihaleye çıkıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Yozgat Millet Bahçesi projesinin ihalesini 17 Eylül 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

Yozgat'da 8 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Yozgat Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü, Yozgat Merkez'de yer alan gayrimenkulü 7 milyon 954 bin 870 TL bedelle satışa çıkardı.

Yozgat İl Özel İdaresi iş yerlerini kapatan esnaftan kira almayacak!

Yozgat İl Özel İdaresi, mülkiyeti kendilerine ait olan ve faaliyetlerini durduran iş yerlerinden kira ücreti almayacak.

Yozgat İl Tipi Gençlik Merkezi ve Sporcu Fabrikası Haberi

Yozgat İl Tipi Gençlik Merkezi ve Sporcu Fabrikası

Yozgat Gençliğine Hayırlı ve Uğurlu Olsun 


Sayın Adalet Bakanımız Bekir Bozdağ’ın da iştirakiyle ve Mevla kısmet ederse iki önemli tesisin temelini atılacağını ifade eden Vali Abdulkadir Yazıcı, “ İnsan ömrü sınırlı, bazen hiç bitmeyecekmiş gibi görünen ömürler bitiyor ve tükeniyor. Bu süreç içerisinde insan olarak, idareci olarak, bizleri sevindirecek olan Mevla’nın rızasını en başında murat ederek insanlara verebileceğimiz ve verdiğimiz veya bir tarafından vesile olduğumuz hizmetlerdir. Özellikle güzel Anadolu’muzun orta noktasında Bozok Yaylası’nda çalışmış olmanın, burada terlemiş emek vermiş olmanın belki hayatımın en güzel dönemi olduğunu söylemek istiyorum. Bu emeklerimizden de bir tanesi Spor Vadisi Projemizdir. Spor Vadisi 1. Etabı iki bölümden oluşmaktadır. Birinci Etabın ilk bölümünde Yarı Olimpik Yüzme Havuzu, İl Tipi Gençlik Merkezi ve Sporcu Fabrikası yer almaktadır....