05 / 05 / 2024

Yozgat Merkez toki konut ihalesi

Yozgat Merkez toki konut ihalesi

TOKİ Yozgat Merkez Medrese Mahallesi 297 adet konut, 8 adet ticaret merkezi ve 1 adet cami inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi 7 Aralık 2015 tarihinde gerçekleşecek.

Yozgat Merkez Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Yozgat Merkez'de iki yeni millet bahçesi inşa edecek.

TOKİ Yozgat Merkez'de 175 adet konutu satışa sunuyor!

TOKİ, Yozgat'ın Merkez ilçesi Mutafoğlu 2. Mıntıka Mahallesi'nde yer alan 175 konutu satışa çıkarıyor. 

TOKİ'den Yozgat Merkez'e 301 konut! İhalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Yozgat Merkez'de 301 yeni konut inşa etmek için start verdi.

TOKİ Yozgat 301 konut ihalesi 24 Haziran'da!

Dar gelirlileri uygun fiyatlarla konut sahibi yapan TOKİ, Yozgat Merkez'de hayata geçireceği 301 konutun ihalesini 24 Haziran tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ'den Yozgat'a 301 yeni konut müjdesi!

Dar ve orta gelirli aileleri konut sahibi yapan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Yozgat Merkez'de 301 yeni konut inşa edecek.

Yozgat Merkez için acele kamulaştırma kararı!

Yozgat İli Merkez İlçesi sınırları içerisindeki bazı taşınmazlar için Yozgat Belediye Başkanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Yozgat Merkez için riskli alan kararı!

Yozgat ili, Merkez ilçesi, Medrese ve Yukarı Nohutlu mahalleleri sınırları içerisinde bulunan bazı alanlar "riskli alan" ilan edildi.

TOKİ Yozgat 643 konut ihalesi 22 Nisan'da!

Yozgat Merkez Mutafoğlu 2. Mıntıka Mahallesi 643 Adet Konut 1 Adet Ticaret Merkezi ve 1 Adet Cami İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi ihalesi 22 Nisan 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Yozgat Medrese TOKİ başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Yozgat Medrese projesindeki konutlar için başvuru dönemi bugün itibariyle başladı.

Yozgat Medrese TOKİ başvuru tarihleri!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Yozgat Medrese projesinde 16 adet konut bulunuyor. Yozgat Medrese TOKİ başvuru tarihleri haberimizde yer alıyor.

Yozgat Medrese TOKİ başvuruları bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Yozgat Medrese projesi için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

Yozgat'ta TOKİ konutları sahiplerini buldu!

Yozgat'ta Çapanoğlu Mahallesi'nde, mülkiyeti Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'na ait 530 adet 1 oda 1 salon sosyal konuttan boş durumda bulunan 99 konutun 66'sı yeni sahiplerini buldu.

Yozgat Medrese TOKİ başvuruları 28 Eylül'de sona eriyor!

2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konutların yer aldığı Yozgat Medrese TOKİ başvuruları 28 Eylül'de sona eriyor.

Yozgat Merkez toki konut ihalesi Haberi

Yozgat Merkez toki konut ihalesi

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Yozgat ili Merkez ilçesi Medrese Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 297 adet konut, 8 adet ticaret merkezi ve 1 adet cami inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi 7 Aralık 2015 tarihinde saat 15.00'de...