08 / 05 / 2024

Yozgat okul yatırımı 2018

Yozgat okul yatırımı 2018

İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı, Yozgat'taki 11 okulun 6'sının tamamlandığını, 5 okulun ise inşaatının devam ettiğini söyledi. 

Mahmut Özer yeni okul yatırımlarını değerlendirdi!

Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Mahmut Özer'in başkanlığında yapılan toplantıda okul kapasiteleri ve yeni okul yatırım ve inşaatları masaya yatırıldı.

Vehbi Koç Vakfı'ndan 26 milyon dolarlık 13 okul yatırımı!

Vehbi Koç Vakfı (VKV) Genel Müdürü Erdal Yıldırım, 26 milyon dolarlık 13 okul yaptırıp Milli Eğitim’e hibe ettiklerini açıkladı. Yıldırım, 8-9 yıl önce yeni okullar yaptırmanın gündemlerine geldiğini söyledi.

Yozgat Arkeoloji Müzesi yatırım programına alındı!

Yozgat’ta inşa edilmesi planlanan Arkeoloji Müzesi, Kültür Bakanlığı tarafından yatırım programı kapsamına alındı. 2013'ten beri yapılmayı bekleyen proje için çalışmalara başlaanacak. 

Manisa'daki okul inşaatlarının yatırım miktarları TBMM'de!

Manisa ili ve ilçelerindeki derslik açığına ve okul inşaatlarına yapılan yatırım miktarları meclis gündeminde konu oldu..

Nuh Çimento'dan 12 okul yatırımı!

Nuh Çimento Yönetim Kurulu Başkanı Tevfik Bilgin, eğitim konusundaki yatırımlardan bahsetti. Firma toplamda 12 okul inşa etmeyi planlıyor.

2016 yılı yatırım programına 4 proje alındı!

Başbakan Yıldırım'ın talimatıyla "Dağkapı-Hastane Raylı Sistem Hattı","Yozgat Havalimanı" ve "Karaman Havalimanı" ile "Tokat Yeni Havalimanı Yapımı" projeleri 2016 Yılı Yatırım Programı'na dahil edildi.

Yozgat Sorgun TSO'da yatırım alanları belirleniyor!

Sorgun Ticaret ve Sanayi Odası tarafından hazırlanan “Sorgun’da Yatırım Yapılabilir Alanların Belirlenmesi” isimli proje Orta Anadolu Kalkınma Ajansı’na (ORAN) sunuldu.

Yozgat Sorgun'da yatırım yapılabilir alanlar belirleniyor!

Sorgun Ticaret ve Sanayi Odası tarafından hazırlanan “Sorgun’da Yatırım Yapılabilir Alanların Belirlenmesi” isimli proje Orta Anadolu Kalkınma Ajansı’na (ORAN) sunuldu.

Educos Academy okul yatırımı yaptı!

Nitelikli eleman ihtiyacının artması işadamlarına okul yatırımı yaptırdı. Educos Academy, işsiz gençlere eğitim vererek, iş garantisi sağlıyor.

Bülent Turan Çanakkale'deki okul yatırımları hakkında bilgi verdi!

AK Parti Çanakkale Milletvekili Bülent Turan yakın dönemde yapım ihalesi yapılacak olan okul yatırımları hakkında bilgi verdi.

Rönesans Holding'ten TED okullarına 38 milyon liralık yatırım!

Rönesans Holding'in patronu Erman Ilıcak, mezunu olduğu TED okulları markasına 38 milyon liralık yatırım yaptı. Okul, daha çevreci bireyler yetiştirmeyi hedefliyor.

Bitlis'te eğitime 78 milyon TL'lik yatırım yapıldı!

Bitlis Milli Eğitim Müdürlüğü, 2015-2016 yılı yatırım programı kapsamında il ve ilçelerdeki okul inşaatların devam ettiğini bildirdi. İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Korkmaz, yatırım programı kapsamında 78 milyon lira harcandığını söyledi.

Bitlis'te okul inşaatlarına 78 milyon lira yatırım yapıldı!

Bitlis Milli Eğitim Müdürlüğü, 2015-2016 yılı yatırım programı kapsamında il ve ilçelerdeki okul inşaatların devam ettiğini bildirdi.

Yozgat okul yatırımı 2018 Haberi

Yozgat okul yatırımı 2018

İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı, Yozgat'ta yapımı devam eden eğitim yatırımları hakkında bilgi verdi. Yazıcı, 11 okulun 6'sının tamamlandığını, 5 okulun ise inşaatının devam ettiğini açıkladı.

4 yeni okul daha

Yozgat Çamlık  Gazetesi'nde yer alan habere göre Yazıcı, yeni yapılacak 4 okulun ise planlama ve çalışmasının devam ettiğini açıkladı. Yazıcı, konu ile ilgili olarak, “Daha önce de planlanmış, temeli atılmış ve bitirilen okullarımız var. Yerköy ve Sorgun’daki bu okullarımızın açılışı dün yapıldı. Akdağmadeni ve Saraykent’teki okullarımız ise Perşembe günü açılacak. Yerköy’de 24 derslikli bir başka okulumuzda kesin kabulü yapılacak.  İlimiz merkezinde ise Sakarya ve Güzel Sanatlar Lisesi son aşamaya geldi. Geçici kabulü kısa süre içerisinde yapılacak. O iki tane eğitim yuvamızı da öğrencilerimizle buluşturacağız. Kalan okulların her birinin sözleşme süresi...