09 / 05 / 2024

Yozgat Oluközü TOKİ Alt Gelir başvuruları

Yozgat Oluközü TOKİ Alt Gelir başvuruları

TOKİ Yozgat Akdağmadeni Oluközü Alt Gelir Grubu projesi için başvuru dönemi yarın itibariyle başlıyor.

Awehıll Turizm Yatırım İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Awehıll Turizm Yatırım İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Şenol Gözütok  ve İlk Yapı İnşaat Ticaret Anonim Şirketi  tarafından kuruldu.

Ayasofya Balonculuk Hizmetleri Turizm Taşımacılık Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ayasofya Balonculuk Hizmetleri Turizm Taşımacılık Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Şenol Gözütok tarafından kuruldu.

Aspendos Balonculuk Hizmetleri Turizm Taşımacılık Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Aspendos Balonculuk Hizmetleri Turizm Taşımacılık Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Şenol Gözütok tarafından kuruldu.

TOKİ Yozgat Evleri'nin inşaatı hızlandı!

TOKİ tarafından Yozgat’ın Mutafoğlu Mahallesi'nde inşa edilen 643 konutun yapımı hızla devam ediyor. AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, projeyle ilgili ''22 Nisan'da ihale edilerek, inşaatına başlanıldığı gibi hız kesmeden devam etmektedir’’ açıklamasında bulundu.

Hamamözü TOKİ kura sonuçları 30 Ekim 2020!

Hamamözü TOKİ kura sonuçları 30 Ekim 2020  haberimizde yer alıyor. İşte Hamamözü TOKİ kura sonuçları 30 Ekim 2020 ve TOKİ Amasya Hamamözü detayları...

TOKİ 5 milyon vatandaşı ev sahibi yaptı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ömer Bulut yaptığı açıklamada, "Yaklaşık 5 milyon vatandaşımız  TOKİ  tarafından inşa edilen konutlarda oturuyor" dedi.

Hatay Altınözü TOKİ başvuru tarihleri 2020!

Hatay Altınözü TOKİ başvuru tarihleri 2020 haberimizde yer alıyor. Projede 3 oda 1 salon daire tiplerine yer veriliyor.

Trabzon Çömlekçi Kentsel Dönüşüm Projesi ne durumda? 

Trabzon'da Çömlekçi Kentsel Dönüşümü için TOKİ ile anlaşma yapılmıştı ve proje 138 hektardan 9.07 hektara düşürülmüştü. Çömlekçi-İskenderpaşa Mahallelerini Koruma Yaptırma ve Güzelleştirme Derneği Başkanı Dursun Ali Düzenli, " İş yapılmadan yapılan açıklamalara artık karnımız tok." dedi...

Kocaeli Cedit Mahallesi'nde kentsel dönüşüm 3 yılda tamamlanacak!

CHP Milletvekili Haydar Akar Cedit ile ilgili olarak, " Biz bu projeyi yapacağız. TOKİ’ye de 3 senede yaptırtacağız. İlk çivi çakılmaya başlandığı zaman 3 senede bitirteceğiz, rant devşirtmeyeceğiz” diye konuştu...

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Arnavutluk'ta 500 konut inşa edeceğiz!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Arnavutluk'ta deprem oldu. Arnavutluk'a, inşallah Çevre ve Şehircilik Bakanlığımız, TOKİ olarak en uygun yerde ekiplerimiz çalışmalarını yapacak ve 500 konutu Türk kardeşleri olarak inşa etmiş olacağız" dedi...

Beşikdüzü TOKİ kura çekilişi ne zaman?

Beşikdüzü TOKİ kura çekilişi ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede toplam 122 adet konut bulunuyor.

Trabzon Beşikdüzü TOKİ başvuru tarihleri 2019!

Trabzon Beşikdüzü TOKİ başvuru tarihleri 2019 haberimizde yer alıyor. Projede toplam 122 adet daire bulunuyor.

Altınözü TOKİ kura sonuçları 12.06.2019!

Altınözü TOKİ kura sonuçları 12.06.2019 haberimizde yer alıyor. Projede toplam 383 adet konut bulunuyor.

Yozgat Oluközü TOKİ Alt Gelir başvuruları Haberi

Yozgat Oluközü TOKİ Alt Gelir başvuruları

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Yozgat Akdağmadeni Oluközü Alt Gelir Grubu projesinde 57 adet konut bulunuyor. Projede yer alan daireler 2 oda 1 salon olarak tasarlandı.

Son başvuru tarihinin 30 Mart 2018 olarak belirlendiği TOKİ Akdağmadeni Oluközü Alt Gelir Grubu projesinde başvuru dönemi yarın itibariyle başlıyor. 

Konut fiyatlarının 104 bin 75 TL ile 129 bin 148 TL arasında farklılık gösterdiği TOKİ Akdağmadeni Alt Gelir Grubu projesinde en düşük peşinat tutarı 12 bin 489 TL olarak belirlendi.

Yüzde 12, yüzde 15 ve yüzde 20 peşinatla daire sahibi olunabilen projede 180 ay, 216 ay ve 240 ay vade imkanı sağlanıyor. Projedeki taksit tutarları 345,92 TL ile 631,39 TL arasında...