18 / 05 / 2024

Yozgat Şefaatli devlet hastanesi ne zaman açılacak

Yozgat Şefaatli devlet hastanesi ne zaman açılacak

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Bozdağ, Yozgat'ın Şefaatli ilçesine yapılacak 25 yataklı devlet hastanesinin temel atma törenine katıldı.

TOKİ Yozgat Şefaatli’de 240 taksitle 2+1, 3+1!

TOKİ'nin Yozgat’da yapacağı sosyal konut projelerinde yer alan dairelerin detayları netleşiyor. Peki, TOKİ Yozgat Şefaatli projesinde kaç konut yapılacak? Ucuz konuta nasıl başvurulur? İşte bütün detaylarıyla TOKİ Yozgat Şefaatli 2022 sosyal konut projesi...

TOKİ Yozgat'ın o ilçesi için düğmeye bastı! 104 yeni konut geliyor!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedefleyen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı yeni projeler için düğmeye bastı. TOKİ bu projeler kapsamında Yozgat Şefaatli de de 104 konut inşa edecek.

Yozgat Yerköy'e devlet hastanesi talebi!

Yozgat ilinin Yerköy ilçesine yeni bir devlet hastanesi yapımı önerisi meclis gündemine taşındı. MHP'li Sedef, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Yozgat Sorgun Devlet Hastanesi yıkıldı!

Yozgat Sorgun'da yeni devlet hastanesinin hizmete açılmasıyla, 1987 yılında 50 yataklı olarak inşa edilen ve yaklaşık 28 yıldır hizmeti veren eski Sorgun Devlet Hastanesi binasının yıkımı tamamlandı.

Yozgat Aydıncık Devlet Hastanesi'nin kaba inşaatı bitti!

Sağlık Bakanlığı tarafından Yozgat'ın Aydıncık ilçesinde inşa edilen Yozgat Aydıncık Devlet Hastanesi'nde sona geliniyor. 10 yataklı hastanenin kaba inşaatı bitti.

Saraykent Şehit Beytullah Yeşilay Devlet Hastanesi açıldı!

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Yozgat'ın Saraykent ilçesinde toplu açılış törenine katıldı. Bozdağ, Saraykent Şehit Beytullah Yeşilay Devlet Hastanesi'nin açılışını yaptı.

Yozgat Sorgun Devlet Hastanesi açıldı!

2013 yılında temeli atılan Yozgat Sorgun Devlet Hastanesi açıldı. Hastane 250 yataklı olarak dizayn edildi.

Yozgat Şehir Hastanesi bugün açılıyor!

Türkiye'nin ilk şehir hastanesinin yapımı tamamlandı. Yozgatlılara hizmet verecek hastane bugün açılacak. Yozgat Devlet Hastanesinde yatan bütün hastalar, ambulanslarla yeni hastaneye nakledildi.

Yozgat Sorgun Devlet Hastanesi inşaatında sona gelindi!

Sorgun Devlet Hastanesi inşaat çalışmalarında sona gelindi. Proje Müdürü Faruk Yılmaz, inşaatın tamamlanmak üzere olduğunu, kısa sürede hastaneyi açacaklarını söyledi.

Yozgat Devlet Hastanesi'nin inşaatı Ekim'de tamamlanacak!

“Devlet Hastaneleri”, “Halk Sağlığı”, “Aile Sağlığı” ve “Toplum Sağlığı” Merkezleri ile Yozgat büyük bir sağlık kompleksine dönüşecek. Türkiye’nin temeli atılan ilk şehir hastanesi inşaatının Yozgat’ta tamamlanmak üzere.

Yozgat Boğazlıyan Devlet Hastanesi Pazartesi açılacak!

Yozgat Boğazlıyan Belediye Başkanı Hamdi Erdal, Yeni Devlet Hastanesi'nin pazartesi gününden itibaren hizmete gireceğini müjdeledi. Erdal, tüm eksiklik ve aksaklıkların giderilerek hizmete hazır hale getirildiğini söyledi.

Yozgat AMATEM hizmete açıldı!

18 yaş ve üzeri hastalarının tedavi görebileceği AMATEM, Yozgat Devlet Hastanesi Ek Bina Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Binasında, 2’inci katta, 10 yatak ve 1 psikiyatri uzmanı, 1 psikolog ile 6 hemşireyle hizmet vermeye başladı

Sorgun 250 Yataklı Devlet Hastanesi 2016'da açılacak!

AK Parti Yozgat Milletvekili Ertuğrul Soysal, Sorgun ilçesinde 2013 yılında temeli atılan ve inşaatı devam eden 250 yatak kapasiteli devlet hastanesinin 2016 yılında hizmete açılacağını söyledi.

Yozgat Şefaatli devlet hastanesi ne zaman açılacak Haberi

Yozgat Şefaatli devlet hastanesi ne zaman açılacak

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Bozdağ, Yozgat'ın Şefaatli ilçesine yapılacak 25 yataklı devlet hastanesinin temel atma törenine katıldı.


AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Yozgat'ın Şefaatli ilçesine yapılacak 25 yataklı devlet hastanesinin temel atma töreninde yaptığı konuşmada, hastanenin ilçeye hayırlı olmasını diledi.


AK Parti hükümetlerinin vatandaşların sağlığa erişimini kolaylaştırdığını, sağlıkta vatandaşın emrine sunulan hizmetleri, imkanları çoğalttığını belirterek Bozdağ, "Bugüne kadar başkalarını örnek alan Türkiye, sağlıkta dünyanın ileri ülkelerine örnek olan bir ülke haline gelmiştir" ifadesini kullandı.


Bozdağ, 2002 yılında Türkiye genelinde yoğun bakımdaki yatak sayısının 869 olduğuna dikkati çekerek, şöyle devam etti:


"Şu anda Türkiye genelinde yoğun bakım yatak sayısı 11 bin 874. Allah aşkına, vatandaşına Recep Tayyip Erdoğan mı değer vermiş, Ahmet Davutoğlu mu değer vermiş, yoksa bu Bahçeli mi Kılıçdaroğlu...