15 / 05 / 2024

Yozgat Stadyumu nerede

Yozgat Stadyumu nerede

Yozgat Stadyumu yapım işi ihalesi ihale ediliyor. İhale 29 Aralık 2020 tarihinde, saat 13:30’da düzenlenecek.

Yozgat Stadyumu yapım işi 29 Aralık'ta ihale edilecek!

Yozgat Stadyumu yapım işi ihalesi ihale ediliyor. İhale 29 Aralık 2020 tarihinde, saat 13:30’da düzenlenecek.

12 soruda TOKİ Yozgat 50 bin konut kampanyası!

TOKİ Yozgat 50 bin konut başvuruları ne zaman bitecek? TOKİ Yozgat 50 bin konut nerede?  TOKİ Yozgat 50 bin konut diyatları ne kadar? İşte 12 soruda TOKİ Yozgat 50 bin konut kampanyası detayları...

Yozgat Sorgun Stadyumu açılışa hazır!

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından, Yozgat'ta temeli atılan Sorgun Stadyumu'nun inşaatı bitti. 5 bin seyirci kapasiteli stat açılışa hazır hale getirildi.

Yozgat Saraykent TOKİ kura çekilişi nerede yapılacak?

TOKİ'nin Yozgat Saraykent projesinde 86 adet konut bulunuyor. Peki Yozgat Saraykent TOKİ kura çekilişi nerede yapılacak?

Yozgat TOKİ Mutafoğlu alt gelir kura çekimi nerede?

2+1 dairelerin satışa çıkarıldığı TOKİ Yozgat Mutafoğlu'nda peşinat olarak minimum 7 bin 740 TL alınıyor. Peki Yozgat TOKİ Mutafoğlu alt gelir kura çekimi nerede?

TOKİ Yozgat Mutafoğlu kura satışları nerede?

Alt gelir grubu kapsamında satışa sunulan TOKİ Yozgat Merkez Mutafoğlu Konutları 2+1 olarak tasarlandı. Peki TOKİ Yozgat Mutafoğlu kura satışları nerede?

Yozgat'taki Sorgun İlçe Stadı'nın inşaatı tamamlanamıyor!

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Yozgat'ta inşaatına geçen yıl başlanan Sorgun İlçe Stadyumu inşaatı, yüklenici firmanın iflas etmesi nedeniyle tamamlanamıyor.

Lady Gaga İTÜ Stadyumu nerede?

İTÜ Stadyumu nerede? Lady Gaga İTÜ Stadı nerede? Lady Gaga İTÜ Stadına nasıl gidilir? İTÜ Stadyumu'na metro ile nasıl gidilir? İTÜ Stadı İETT otobüsle nasıl gidilir? İTÜ Stadyumu yol tarifi var mı?..

İTÜ Stadyumu nerede?

İTÜ Stadyumu nerede harita üzerinde gösteren yol tarifi var mı? İTÜ Stadyumu nerede nasıl gidilir? istanbul teknik üniversitesi (itü) stadyumu nerede? itü stadyumuna nasıl gidilir? itü stadyumu yol tarifi nasıl?

Günaydın Konakları nerede, nasıl gidilir

Hak Yapı'nın yeni projesi Günaydın Konakları nerede 102 konuttan oluşacak olan Günaydın Konakları'na ulaşım nasıl sağlanıyor. İşte yanıtı...

Orkide Evleri nerede, nasıl gidilir

Yazıcı İnşaat tarafından hayata geçirilen Orkide Evleri"nde 1+1'lerin fiyatları 110 bin 760 TL'den başlıyor. Peki, Orkide Evleri nerede, nasıl gidilir İşte yanıtı...

TOKİ Yozgat Merkez'de 482 konut yaptıracak!

TOKİ Yozgat İli Merkez İlçe Mutafoğlu Mevkii'nde 482 konut 1'er adet 24 derslikli İlköğretim okulu, cami ve ticaret merkezi inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işini yaptıracak

Akasya Konakları nerede Nasıl gidilir

Mefa Proje Taahhüt ve İnşaat tarafından inşa edilen ve fiyatların 85 bin TL'den başladığı Akasya Konakları nerede Projeye ulaşım nasıl sağlanıyor

Yozgat Stadyumu nerede Haberi

Yozgat Stadyumu nerede

Yozgat Stadyumu Yapım İşi 4734 sayılı Kamu İhale Kanunu'nun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek. 29 Aralık 2020 tarihi ve saat 13:30’da düzenlenecek ihale, Yozgat Valiliği Zemin Kat Konferans Salonu’nda gerçekleşecek.

YOZGAT GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ

Yozgat Stadyumu Yapım İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.  İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır.
İhale Kayıt Numarası : 2020/665388 

1-İdarenin
a) Adresi : Karatepe Mah. İmamhatip Cad. Yeni Hükümet Konağı No: 11 Yozgat Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü 66200 YOZGAT MERKEZ/YOZGAT
b) Telefon ve faks numarası : 3542128723 - 3542128721
c) Elektronik Posta Adresi : [email protected]
ç) İhale dokümanının...