19 / 05 / 2024

yozgat YHT inşaatı

yozgat YHT inşaatı

YHT inşaatında göçük meydana geldi. Yozgat' ta, Yüksek Hızlı Tren hattındaki tünel açma çalışmaları sırasında meydana gelen göçükte 1 kişi öldü, 3 kişi de yaralandı....

Yozgat'ta 19 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Sivas Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Yozgat Merkez'de 19 milyon 5 bin TL bedelle kat karşılığı inşaat yapım işi ihale edecek.

Bursa Emek-Şehir Hastanesi Metro Hattı inşaatında son durum ne?

İdari yargı fahiş fiyat diyerek Bursaray Emek-YHT-Şehir Hastanesi metro hattı ihalesini iptal etti, yürütmeyi de durdurdu ancak Ulaştırma Bakanlığı’ndan adrese teslim ihaleyi alan yüklenici firma inşaatı kesmedi.

Ankara-İzmir YHT projesinin inşaatında son durum ne?

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, merakla beklenen Ankara-İzmir Yüksek Hızlı Tren (YHT) Hattı Projesi'nin inşaatıyla ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Ankara-Konya YHT inşaatını kimler üstlendi?

Sözcü Gazetesi köşe yazarı Çiğdem Toker bugünkü köşesinde Ankara-Konya YHT inşaatını kaleme aldı.

İnşaat işçisinin sosyal medya paylaşımı yardıma muhtaç kadını ev sahibi yaptı!

Yozgat'ta inşaat işçisi Resul Doğaner'in sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı bir paylaşım üzerine bir araya gelen hayırseverler, yalnız yaşayan 52 yaşındaki ihtiyaç sahibi kadına 100 metrekare büyüklüğünde ev inşa edilmesini sağladı

TOKİ Yozgat Evleri'nin inşaatı hızlandı!

TOKİ tarafından Yozgat’ın Mutafoğlu Mahallesi'nde inşa edilen 643 konutun yapımı hızla devam ediyor. AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, projeyle ilgili ''22 Nisan'da ihale edilerek, inşaatına başlanıldığı gibi hız kesmeden devam etmektedir’’ açıklamasında bulundu.

Yozgat DSİ Hizmet Binası'nın inşaatı hızlandı!

AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, inşaat çalışmaları süren Yozgat DSİ Hizmet Binası inşaat alanında da incelemelerde bulundu. Başer, hizmet binasının da kısa sürede tamamlanması için çalışıldığından bahsetti. 

Yozgat Çalışkan Göleti'nin inşaatı hızlandı!

Yozgat'ın ilçesinde tarım alanlarının sulaması için projelendirilen Çalışkan Göleti inşaatı hızlandı.

Ankara-Yozgat-Sivas hızlı tren inşaatı meclis gündeminde!

Ankara-Yozgat-Sivas hızlı tren inşaatı 2019 yılı ödeneğine ve Yozgat ilindeki bazı inşaat yapım işleri meclis gündemine taşındı. CHPli Keven, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Yozgat’ın yarım kalan inşaat projeleri TBMM'de!

CHP Yozgat Milletvekili Ali Keven, Yozgat’ın yarım kalan inşaat projelerini TBMM gündemine taşıdı.

Cahit Turhan, Konya Yüksek Hızlı Tren Garı inşaatını inceledi!

Ulaştırma Bakanı Mehmet Cahit Turhan, YHT Garı inşaatı ve Konya Lojistik Merkezi'nde incelemelerde bulundu...

Yozgat Şebek Geçidi inşaatı TBMM gündeminde!

Yozgat'ın Sorgun ilçesindeki Şebek Geçidi inşaatının ne zaman başlayacağı TBMM gündemine taşındı. CHP'li Sedef, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Konya YHT Garı'nın inşaatı havadan görüntülendi!

Konya'nın yeni Yüksek Hızlı Tren (YHT) Garı'nda inşaat çalışmaları hızla devam ediyor. Havadan görüntülenen yeni YHT Garı'nın, kısa sürede tamamlanarak hizmete açılması planlanıyor.

yozgat YHT inşaatı Haberi

yozgat YHT inşaatı


Sivas YHT hattının, Arpalık ve Dokuz köyleri arasındaki T9 inşaat sahasında, tünel açma çalışmaları sırasında göçük meydana geldi.


Göçük altında kalan işçilerden Hüseyin Al (23) olay yerinde hayatını kaybetti.


Toprak altından yaralı olarak çıkartılan Ramazan Gecek (29), Sezai Orta (24) ve Metin İstek (42) ise ambulansla kaldırıldıkları Sorgun Devlet Hastanesi'ndeki ilk müdahalenin ardından Yozgat Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.


Olayla ilgili inceleme...