25 / 07 / 2024

yozgat yol yenileme çalışmaları

yozgat yol yenileme çalışmaları

Yozgat Belediyesi Lise Caddesinde kaldırım yenileme çalışmalarına başladı. Geçtiğimiz yıl Yozgat Lisesi ve etrafında başlayan çalışma bu yıl Saat kulesinden Kentpark'a kadar yaklaşık 1.5 kilometrelik mesafeyi kapsayacak.

İstanbullulara kötü haber! Megakentin göbeğindeki o yol 15 gün kapatılacak! İşte ayrıntılar... 

İstanbullulara kötü haber geldi. Megakentin göbeğinde İSKİ tarafından başlatılan içme suyu hattı yenileme çalışması nedeniyle o yol 15 gün kapalı kalacak. İşte ayrıntılar...

TOKİ Yozgat Cephe Yenileme İnşaatı ihalesi yarın!

Yozgat İli, Merkez İlçesi, Büyük Cami Etrafı Kentsel Tasarım İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi işi ve Sarraflar Caddesi Cephe Yenileme İnşaatı İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

Dönüşüm beklentisi yenileme pazarında düşüşe yol açtı!

Dönüşüm beklentisi yenileme pazarında da düşüşlere yol açtı. 10 yıl önce 12 milyar dolar olan pazar bugün 6 milyar dolara kadar geriledi.

TOKİ Yozgat Boğazlıyan başvuruları bugün başlıyor!

Yozgat Boğazlıyan Kentsel Yenileme Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 109 adet konut için başvurular bugün itibariyle başlıyor.

Üsküdar'ın yolları yenileniyor!

Üsküdar Belediyesi, daha rahat bir kent yaşamı amacıyla bazı mahallesi ve caddelerde yol yenileme çalışmaları yürütüyor...

Yozgat'ta Şehir Hastanesi'ne ulaşım kolaylaşacak!

Yozgat Belediyesi, Şehir Hastanesi'ne ulaşımı kolaylaştırmak amacıyla başlattığı yol açma çalışmalarını bitirdi. Ana yol ve bağlantılarında asfalt dökümü de başladı.

Yozgat Boğazlıyan TOKİ başvuruları 17 Temmuz'da başlıyor!

Yozgat Boğazlıyan Kentsel Yenileme Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 121 adet konut için başvurular pazartesi günü başlıyor.

Yozgat Boğazlıyan Kentsel Yenileme Projesi sözleşme dönemi başladı!

TOKİ Yozgat Boğazlıyan Kentsel Yenileme Projesi için kura çekilmeyerek, başvuru sahipleri ile sözleşme imzalanacak..

Yozgat Boğazlıyan TOKİ kurası!

TOKİ'nin Yozgat Boğazlıyan Kentsel Yenileme projesinde yer alan 135 konut kura ile satılıyor. Peki, Yozgat Boğazlıyan TOKİ kurası ne zaman?

TOKİ Yozgat Boğazlıyan son başvuru tarihi!

TOKİ'nin Yozgat Boğazlıyan Kentsel Yenileme Projesi'nde yer alan 135 konut kura ile satışa çıkıyor. İşte, TOKİ Yozgat Boğazlıyan son başvuru tarihi...

TOKİ Yozgat Boğazlıyan başvuruları 2017!

TOKİ'nin Yozgat Boğazlıyan Kentsel Yenileme projesindeki 135 konut kura ile satışa çıkıyor. İşte, TOKİ Yozgat Boğazlıyan başvuruları 2017...

Fatsa'da kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Ordu’nun Fatsa ilçesine bağlı Sefaköy Mahallesi’nin ana yol olarak kullandığı Fatsa-Aybastı-Reşadiye yolunda kent yenileme çalışmalara başladı.

Avcılar'ın yolları yenileniyor!

Yol yatırımlarına devam eden Avcılar Belediyesi ilçe genelindeki yol yenileme, asfaltlama çalışmalarını sürdürüyor.

yozgat yol yenileme çalışmaları Haberi

yozgat yol yenileme çalışmaları

Yozgat Belediyesi Lise Caddesinde kaldırım yenileme çalışmalarına başladı. Yozgat Belediyesi şehrin en önemli caddesi olan Lise Caddesi nin modern görünüme kavuşturmak için çalışmalara başladı. Geçtiğimiz yıl Yozgat Lisesi ve etrafında başlayan çalışma bu yıl Saat kulesinden Kentpark'a kadar yaklaşık 1.5 kilometrelik mesafeyi kapsayacak. Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan, yaklaşık 1.5 kilometre uzunluğunda 16 bin 500 metrekare kaldırım yapılacağını belirterek. "Lise caddesi şehrimizin en önemli ve tek caddesidir. Bu sebeple buranın şehrimize yakışır bir hale getirmek zorundayız. Burada geçmiş yıllarda kaldırım çalışması yapılmış ancak parça parça yapıldığı için bütünlük oluşturmuyor, taşlar kalkmış ve vatandaş yürümekte zorluk çekiyor. Bazı vatandaşlar neden kısım kısım yapılmadı tamamı kazılıyor diye çalışmalara itiraz ediyor. Fakat biz caddeye her gün bir kırıcı getirmek istemiyoruz. Hepsini bir...