09 / 05 / 2024

Yozgata yeni kyk yurdu mu yapılacak

Yozgata yeni kyk yurdu mu yapılacak

Kredi Yurtlar Kurumu (KYK), Yerköy ilçesine 350 öğrenci kapasiteli yurt yapımı için çalışmalara başladı. Kaymakam Nevzat Şengök üniversite öğrencileri için ilçede yurt eksikliğinin olduğunu belirtti.

KYK yurt sonuçları 2023 ne zaman açıklanacak? Öğrenciler heyecanla bekliyor!

KYK yurt başvurularının sonuçlarını bekleyen öğrenciler, özellikle bu yıl üniversiteye yeni kayıt olanlar için heyecan dolu bir sürecin içindeler. Sonuçların açıklanma tarihi hala belirtilmediği için öğrenciler her geçen gün daha da merakla bekliyorlar. Peki KYK sonuçlarında son durum ne?

2023-2024 KYK yurt ücretleri belli oldu! KYK yurt ücreti ne kadar? İşte KYK yurt ücretleri...

Yeni öğretim yılının yaklaşmasıyla birlikte, Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) tarafından işletilen yurtların 2023-2024 ücretleri açıklandı. İşte KYK yurt ücretleri...

Öğrencilere yeni yıl müjdesi! Ekim, kasım aralık ödemeleri toplu şekilde peş peşe hesaplara aktarılacak! O tarihte ...

Üniversite öğrencilerine yönelik gerçekleştirilen burs ve kredi ödemelerinde detayları açıklandı. Yeni yılda öğrencilerin hesaplarına ödemeler toplu olarak yatırılacak. Peki 2022 KYK burs ödemeleri hesaplara yattı mı?

Yeni yıl zamlı burs miktarı belli oldu! KYK kredi ve burs ödemeleri ne kadar? Lisans, önlisans kredi ve burs tutarı

KYK burs ve kredi ücretlerine ilişkin son dakika açıklamayı Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptı. Peki, KYK kredi ve burs ödemeleri ne kadar, kaç TL oldu? İşte detaylar...

Cumhurbaşkanı’ndan KYK zam müjdesi! KYK burs ne kadar olacak 2023? 2023 KYK burs ve kredi ne kadar, kaç TL oldu?

KYK burs miktarının yeni yılda ne kadar olacağı milyonlarca öğrencinin gündeminde yer alıyordu. İşte 2023 KYK burs miktarına dair detaylar!

İşte KYK borçlarında faizlerin silinmesiyle ilgili yeni detaylar

Öğrencilerin merakla beklediği KYK kredi borcu faizlerinin silinmesine yönelik yöntemler netleşti.

Borçlar siliniyor! Torba yasada neler var? Elektrik faturası, doğal gaz faturası, KYK, icra borcu, yoksul, engelli…

Milyonlarca vatandaşı ilgilendiren yeni torba yasa teklifi son zamanların en önemli gündem maddesi. Elektrik ve doğal gaz faturaları, KYK ve icra borçları için umutlandıran haber geldi. Borçlar silinecek mi? İşte detaylar…

KYK borçları silinecek mi? AK Parti'den yeni adım

AK Parti, borçların düzenlenmesi için ilk adımları atıyor. Meclis gündeminde EYT, KYK borç ve faizlerinin silinmesi gibi pek çok farklı konu var. 

KYK borcu olanları aman dikkat! Beklenmeyen gelişme herkesi şok etti!

KYK borcu ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Bu haber tüm KYK borcu olanları ilgilendiriyor. İşte detaylar!

KYK ve icra borçları, enflasyon, kira...! Ceza affında tarih netleşti

Başta ekonomi olmak üzere birçok düzenleme 1 Ekim tarihinin gelmesiyle çalışma masasında yer alacak. Hazırlıkları süren çalışma kapsamında KYK borçlarının faizinin silinmesi, elektrik su faturası kaynaklı icra dosyalarının silinmesi için yeni bir düzenleme yapılması tahmin ediliyor.

KYK borcu olanlar için yeni düzenleme! Tüm gözler yarına çevrildi

KYK borcu olanlar için yeni düzenleme için adım atılmıştı. Öğrenim kredi borçlusu gençlerin gözü pazartesi günü kabine toplantısına çevrilecek. İşte tüm ayrıntılar...

Gerede’de KYK'nın yurt inşaatı yükseliyor!

Gerede’de inşaatı devam eden 300 kişilik yeni KYK yurdunda çalışmalar hızlanıyor.

Sapanca'daki KYK yurdu yeni yıla yetişemeyecek!

Kredi ve Yurtlar Kurumu'nun Sapanca'da inşa ettiği KYK yurdunun yeni eğitim ve öğretim dönemine yetişemeyeceği açıklandı. 

Yozgata yeni kyk yurdu mu yapılacak Haberi

Yozgata yeni kyk yurdu mu yapılacak

Kredi Yurtlar Kurumu (KYK), Yerköy ilçesine 350 öğrenci kapasiteli yurt yapımı için çalışmalara başladı. Kaymakam Nevzat Şengök, Belediye Başkanı Mehmet Ağaoğlu, Bozok Üniversitesi Prof. Dr. Salih Karacabey, KYK Yozgat İl Müdürü Rasim Parlak, KYK Yozgat İnşaat Emlak Şube Müdürü Oğuz Duygu ve Yerköy Adalet Meslek Yüksekokul Sekreteri Çelebi Büyükergün, 350 kişilik öğrenci yurdu için tahsil edilmesi planlanan arazide incelemelerde bulundu.


Kaymakam Nevzat Şengök, incelemeler sonrası yaptığı açıklamada, üniversite öğrencileri için ilçede yurt eksikliğinin olduğunu belirtti.


Yurt yapımı için düşülen arsalarda çeşitli incelemelerde bulunduklarını ifade eden Şengök, ''Yapılan incelemeler sonrasında belirlenen arsalardan birinde 350 kişilik öğrenci yurdu yapılacaktır. Yurt yapımı ile yüksekokul öğrencilerimizin sorunu çözülecektir”...