17 / 05 / 2024

YP İnşaat osman cem çankaya

YP İnşaat osman cem çankaya

YP İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Osman Cem Çankaya, " Yakın zaman sonra satışa başlayacağımız yeni projemiz Koordinat Çayyolu ile de standartları daha yukarı taşıyacağız.Hayata geçirdiğimiz tüm bu projelerle yılsonunda ciromuzu 2’ye katlamayı hedefliyoruz."

İMKON Yönetim Kurulu Üyesi Avcıl: İnşaat maliyetlerinin 4 kat artacağını biz de ön göremedik!

İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON) Yönetim Kurulu Üyesi, Osman Avcıl yaptığı açıklamada "İnşaat maliyetlerin en fazla iki kat artacağını düşünüyorduk fakat 4 kat artışı öngöremedik" diye konuştu.

Osman İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Osman İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Osman Teyfur tarafından kuruldu.

Aydınoğulları Metal İnşaat Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aydınoğulları Metal İnşaat Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Osman Kaplaner tarafından kuruldu.

Osman Ataş, Torunlar GYO İnşaat ve Proje Yönetimi İşlerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı oldu!

Osman Ataş, Torunlar GYO İnşaat ve Proje Yönetimi İşlerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı oldu. Mali ve İdari İşlerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı görevine ise Metin Karakoç atandı. 

Osman Çolak İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Osman Çolak İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi  Maltepe’de   500 bin TL sermaye bedeli ile  Osman Çolak ve Muammer Çolak tarafından kuruldu.

Enka İnşaat'ın yönetim kurulu komitesi değişti!

Enka İnşaat'ın denetim komitesine 1 yıl süreyle görev yapmak üzere, Fatih Osman Tar'ın ve Mehmet Mete Başol'un seçilmelerine karar verildi. 

Ali Osman Yıldız Tasarım Dekorasyon İnşaat Taahhüt Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Ali Osman Yıldız Tasarım Dekorasyon İnşaat Taahhüt Ticaret Sanayi Limited Şirketi Büyükçekmece’de 400 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Osman Yıldız tarafından kuruldu.

Emlak Konut GYO Florya Evleri'nin ihalesine 5 teklif!

Emlak Konut GYO'nun İstanbul Bakırköy Şevketiye Florya Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatı İşi ihalesi tamamlandı. İhaleye en yüksek teklifi 385 milyon TL ile YP İnşaat verdi. 

İndemir İnşaat'ın acı günü! Murat Keleş vefat etti!

Kocaeli'nin tanınmış iş insanlarından, İndemir İnşaat firmasının sahibi Murat Keleş vefat etti. Evli ve 4 çocuk babası olan Murat Keleş’in cenazesi Başiskele Yeşilyurt Mahallesi Osman Kuru Mezarlığı'nda toprağa verildi. 

Yüksek İnşaat Mühendisi Osman Nuri Mörel vefat etti!

Yüksek İnşaat Mühendisi Osman Nuri Mörel vefat etti. İTÜ-1948 Sınıf Arkadaşları taziye ilanı yayınladı. 

Şişikler İnşaat'ın acı günü! Osman Şişik vefat etti!

Şişikler İnşaat A.Ş.'nin kurucusu Osman Şişik vefat etti. Şişik ailesi taziye ilanı yayınladı. 

Kılıçaslan Kentsel Dönüşüm İnşaat ve Tekstil Limited Şirketi kuruldu!

Kılıçaslan Kentsel Dönüşüm İnşaat ve Tekstil Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli Osman Kılıçaslan tarafından kuruldu.

Ali Osman Keçici Silis Kumları İmalat İnşaat Madencilik İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ali Osman Keçici Silis Kumları İmalat İnşaat Madencilik İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Osman Keçici tarafından kuruldu.

YP İnşaat osman cem çankaya Haberi

YP İnşaat osman cem çankaya


Konut algısı, birbiri ardına inşa edilen markalı konut projeleri sayesinde yenilenirken, sektör ‘sıradanlaşma’ tehdidiyle karşı karşıya kaldı. Sektör temsilcilerine göre, git gide birbirine benzemeye başlayan projeler arasında, standart konut çizgisini aşan firmalar kazancını da katlayacak…


Türk inşaat sektörü, son yıllarda yakaladığı ciddi ivmeyi sürdürüyor. İnşaat sektörünün başarılı temsilcileri, bu gelişimde modern kentleşmenin yaygınlaşmasından, konutta kalite algısının yerleşmesine; teknolojik gelişmelerden, şehir yaşamının getirdiği zorluklara kadar çok sayıda nedenin etkisi olduğunu vurguluyor.


Özellikle büyükşehirlerde konut alıcısının, projelerdeki ek hizmetleri dikkatle incelediğini anımsatan YP İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Osman Cem Çankaya, “Hayata geçirilen yeni nesil konut projelerinin neredeyse hepsi artık standartlaşan bir kurguyla inşa ediliyor. Kaliteli malzeme ile üretilen, konforlu, lüks, yaşam standartlarını yükselten, sosyal donatı alanlarına da yer verilen projeler yeni bir konut...