29 / 04 / 2024

Yss Prekast inşaat iletişim

Yss Prekast inşaat iletişim

Yss Prekast Cephe Kaplama Mimarlık İnşaat Limited Şirketi bugün Sultanbeyli’de 160 bin TL sermaye bedeli ile Yavuz Çelik tarafından kuruldu. 

Aka Prekast İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aka Prekast İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Pendik'te Erkan Han tarafından kuruldu.

Yss Prekast Cephe Kaplama Mimarlık İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Yss Prekast Cephe Kaplama Mimarlık İnşaat Limited Şirketi bugün Sultanbeyli’de 160 bin TL sermaye bedeli ile Yavuz Çelik tarafından kuruldu. 

Eser Emir Prekast İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Eser Emir Prekast İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Davut Korkmaz tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

İnsu Prekast İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İnsu Prekast İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Saro Özaznavuryan tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Nokta Prekast İnşaat Yapı Elemanları Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nokta Prekast İnşaat Yapı Elemanları Sanayi Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Murat Çağlayan tarafından kuruldu.

Koray İnşaat Ürdün'de hastane yapacak

Türkiye'nin önde gelen inşaat şirketleri arasında yer alan Koray İnşaat, Ürdün'de 185 milyon dolarlık bir hastanenin inşaatı için anlaşma imzaladı.

Vakıflar, Üsküdar'da kat karşılığı inşaat yaptıracak

Vakıflar, Üsküdar İlçesi, Selamiali Mahallesi'nde bulunan 154 metrekarelik alana kat karşılığı inşaat işi yaptıracak.

İnşaat sektörüne İş ve İşçi Sağlığı Eğitimi

İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (İMSAD), inşaat sektörü ve inşaat malzemeleri sanayisinin AB'ye uyumunu ve işbirliğini hedefleyen EUbuild Projesi çerçevesinde şirketlere yönelik `OHSAS 18001: İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi Eğiti

En zenginler inşaat ve gayrimenkul şirketleri

Forbes'in En Zengin 100 Türk listesinde inşaat ve gayrimenkul şirketleri ağırlıkta.

Talimane'deki rezidans inşaatında kaza tehlikesi

Talimhane'deki rezidans inşaatından yola akan çamur, Dolapdere'ye inen yokuşu buz pistine çeviriyor. Önlem alınmazsa facia yaşanabilir.

Vakıflar'dan Çanakkale'de kat karşılığı inşaat

Balıkesir Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Çanakkale ilinin Ayvacık ilçesinde bulunan 629,24 metrekarelik arsaya kat karşılığı inşaat yaptıracak.

Ünlü sanatçılara kaçak inşaat davası

İmara aykırı inşaat yaptıkları gerekçesiyle Şener Şen ve Ali Poyrazoğlu'nun da aralarında bulunduğu 27 kişi mahkemelik oldu.

Sultanlar İnşaat eleman arıyor

Sultanlar İnşaat, üniversite mezunu, toplu konut inşaatı muhasebesinde en az 5 yıl deneyimli, genel muhasebe, finans, personel özlük işlemleri konularında tecrübeli, muhasebe sorumlusu alacak

Yss Prekast inşaat iletişim Haberi

Yss Prekast inşaat iletişim

Yss Prekast Cephe Kaplama Mimarlık İnşaat Limited Şirketi bugün Sultanbeyli’de 160 bin TL sermaye bedeli ile Yavuz Çelik tarafından kuruldu. 

Yss Prekast Cephe Kaplama Mimarlık İnşaat Limited Şirketi konusu:
İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazive arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa vearaziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek ve anasözleşmesindeyazılı olan diğer işler.


Yss Prekast Cephe Kaplama Mimarlık İnşaat Limited Şirketi adres: Battalgazi Mh.Karadeniz Cd. No:43...