07 / 05 / 2024

Yta Yapısal Tasarım Atölyesi Proje Mühendislik

Yta Yapısal Tasarım Atölyesi Proje Mühendislik

Yta Yapısal Tasarım Atölyesi Proje Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Mehmet Ali Yılmaz tarafından 10 bin TL sermaye bedeli ile Ümraniye’de kuruldu. 

Enka Yapısal Tasarım Faaliyetleri Ve Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Enka Yapısal Tasarım Faaliyetleri Ve Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te Durmuş Burak Arslan ve Hasan Ergin ortaklığında kuruldu.

Berna Yapı Proje Tasarım Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Berna Yapı Proje Tasarım Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de Berna Almış tarafından kuruldu.

Hook Yapı Ve Tasarım Limited Şirketi kuruldu!

Hook Yapı Ve Tasarım Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Cenk Duran ve Ekrem Sarıoğlu ortaklığında kuruldu.

Akart Yapı Proje Tasarım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akart Yapı Proje Tasarım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yıldıray Peker tarafından kuruldu.

Türkiye Bina Deprem Yönetmeliği Kapsamında Yapılacak Tasarım Gözetimi ve Kontrolü Hizmetlerine Dair Tebliğde Değişiklik!

Türkiye Bina Deprem Yönetmeliği Kapsamında Yapılacak Tasarım Gözetimi ve Kontrolü Hizmetlerine Dair Tebliğde Değişiklik Yapılmasına İlişkin Tebliğ bugünkü 31371 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Salacak Kıyısı, Taksim Meydanı ve Bakırköy Meydanı için yapılan tasarım oylamaları yanlış mı?

Salacak Kıyısı, Taksim Meydanı ve Bakırköy Meydanı için yapılan tasarım oylamaları yanlış mı? Mimar Sinan Genim, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Hto Mimarlık Yapı Tasarım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hto Mimarlık Yapı Tasarım Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Tamer Kaya tarafından kuruldu.

Proje Tasarım Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Proje Tasarım Yapı İnşaat Limited Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Necati Aktülün tarafından kuruldu.

Armir Yapı Tasarım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Armir Yapı Tasarım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yasemin Ladikli tarafından kuruldu.

Begin Yapı Tasarım Mimarlık Mühendislik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Begin Yapı Tasarım Mimarlık Mühendislik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 10 bin TL sermaye bedeli ile İrfan Mert ve Semahat Elif Mert ortaklığında kuruldu.

Arslan Yapısal Tasarım Faaliyetleri Ve Mimarlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arslan Yapısal Tasarım Faaliyetleri Ve Mimarlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 250 bin TL sermaye bedeli ile Erdoğan Arslan tarafından kuruldu.

Semon Yapı Tasarım Limited Şirketi kuruldu!

Semon Yapı Tasarım Limited Şirketi Sultangazi'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Sema Kabakkaya taarfından kuruldu.

Almi Yapı Tasarım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Almi Yapı Tasarım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hakim Güngör ve Veli Ayık tarafından kuruldu.

Yta Yapısal Tasarım Atölyesi Proje Mühendislik Haberi

Yta Yapısal Tasarım Atölyesi Proje Mühendislik

Yta Yapısal Tasarım Atölyesi Proje Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehnet Ali Yılmaz tarafından Ümraniye’de kuruldu. 


Yta Yapısal Tasarım Atölyesi Proje Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
1- Her türlü insaat taahhüt isleri; konut, isyeri, ticarethane insaatlarını yapmak, satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya baskalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karsılıgı binalar yapmak. 2- Yurt içinde ve yurt dısında her türlü resmi ve özel sektöre ait insaat taahhüt ve montaj isleri yapmak ve müstakil konut, is hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, par ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri insa etmek ve kiraya vermek. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel...