08 / 05 / 2024

Ytong Blok 0

Ytong Blok 0

Türk Ytong tarafından sektörde bir ilk olarak ısı yalıtım değeri yüzde 15 daha artırılarak üretilen “Ytong Blok 0,11” Arkitera Mimarlık Merkezi tarafından düzenlenen RAF Yapı Malzemesi Ödülü'nün sahibi oldu.

Dilasa Orman'da 2+1'ler 3 milyon 833 bin TL'ye! 0 faiz fırsatıyla!

Zeray Dilasa Orman projesinde yer alan 2 oda 1 salon konutların fiyatları 3 milyon 833 bin TL'den başlıyor. 0 faiz imkanı sağlanan Dilasa Orman projesi 20 blok olarak yükseliyor.

Hillgarden 216'da yüzde 0 faizle 60 ay vade fırsatı! Yeni proje!

Hillgarden 216 projesinde yüzde 0 faizle 60 ay vade fırsatı sunuluyor. 10 blok olarak yükselen projede 280 konut yer alıyor.

Ytong binaları depreme karşı güçlendiriyor!

Yapı malzemesi sektörünün öncü ve yenilikçi şirketleri arasında yer alan Türk Ytong, binaların depreme karşı güçlendirme çalışmalarını daha hafif ve daha yalıtımlı duvar malzemesi Ytong 0,09 ile desteklemeye devam ediyor.

Piyalepaşa İstanbul'da son iki blok satışa çıktı!

Piyalepaşa İstanbul'da en çok beklenen cadde cepheli son iki blok satışa çıktı. Projede yüzde 0,59 kredi faiz oranıyla ev sahibi olma fırsatı sunuluyor. 

Ytong 0,09, İstanbul Yapı Fuarı'nda tanıtıldı!

Türk Ytong, sektörde ilklerin öncüsü olmaya devam ediyor. Uluslararası Yapı İstanbul Fuarı’nda ısı yalıtım performansı yüzde 30 geliştirilmiş yeni ürünü “Ytong 0,09”u ilk defa sergileyen Türk Ytong, inovasyonda kat ettiği mesafe ile dikkat çekiyor.

Ytong Blok 0,11 RAF Yapı Malzemesi Ödülünü aldı!

Türk Ytong tarafından sektörde bir ilk olarak ısı yalıtım değeri yüzde 15 daha artırılarak üretilen “Ytong Blok 0,11” Arkitera Mimarlık Merkezi tarafından düzenlenen RAF Yapı Malzemesi Ödülü'nün sahibi oldu.

Yenitepe Kadıköy'de 48 ay 0 faiz!

Kadıköy'de 24 katlı 4 blok halinde yükselen Yenitepe Kadıköy projesinde lansmana özel 48 ay 0 faizle 70'e yakın ödeme şekli bulunuyor. Projedeki daireler 31 Aralık 2016 yılında teslim edilecek.

Dumankaya Hi-Fit'de 60 ay 0 faizle 1+1'ler 267 bin TL!

Dumankaya Hi-Fit'de 60 ay 0 faizle 1+1'ler 267 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. 1+0, 1+1 ve 2+1 dairelerin yer aldığı proje 28 katlı ve 32 katlı 2 blok olarak inşa ediliyor.

İnşaat sektörü yılı yüzde 4.0 büyüme ile kapatacak!

Türk Ytong Yönetim Kurulu Başkanı Fethi Hinginar. inşaat sektöründe yılın başında yüzde 4.0-5.0 arasında bir büyüme beklediğini, sektörün hedef tutturarak yılı yüzde 4.0'a yakın bir büyüme ile kapatacağını açıkladı.

Türk Ytong Başkanı Fethi Hinginar inşaat sektörü öngörülerini açıkladı!

Türk Ytong Başkanı Fethi Hinginar, inşaat sektöründe yılın başında yüzde 4.0-5.0 arasında bir büyüme beklentilerinin olduğunu ve sektörün yine yüzde 4.0'e yakın bir büyüme ile kapatacağını açıkladı.

Özderici GYO Nuvo Dragos'ta kampanya! 75 ay 0 faiz!

Özderici Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından hayata geçirilen Nuvo Dragos'ta 75 ay 0 faiz kampanyası devam ediyor. 999 adet daire, 7 mağaza ve 1 işyerinden oluşan proje 5 blok halinde yükseliyor.

Türk Ytong, blok ürünlerinde ısı yalıtımını artırmayı başardı!

Yapı malzemeleri sektörü markası Türk Ytong, blok ürünlerinde 2,5 MPa olan basınç dayanımı değerini koruyarak, ısı yalıtım performansını artırmayı başararak enerji tasarrufunu artırdı.

Evora İstanbul'da yüzde 12 indirim veya 50 ay yüzde 0 faiz!

Proje 44 blok, 6 bölge ve 3 ayrı alışveriş caddesinden meydana geliyor. Evora İstanbul'da yüzde 12 indirim veya 50 ay yüzde 0 faiz kampanyası kapsamında satışlar devam ediyor.

Ytong Blok 0 Haberi

Ytong Blok 0

Yapı malzemesi sektörünün lider ve çevreci kuruluşu Türk Ytong, fark yaratan ürünleriyle enerji verimliliği ve çevre koruma konularına odaklanmayı sürdürüyor. Türk Ytong tarafından sektörde bir ilk olarak ısı yalıtım değeri yüzde 15 daha artırılarak üretilen “Ytong Blok 0,11” Arkitera Mimarlık Merkezi tarafından düzenlenen RAF Yapı Malzemesi Ödülü'nün sahibi oldu. Yapı malzemeleri sektöründe devrim yaratan teknolojik gelişmelerle yol aldığını gösteren Türk Ytong, “Ytong Blok 0,11” ile geçtiğimiz Mayıs ayında Çatı ve Cephe Malzemeleri Ödülleri’nde aldığı Yılın Cephe Sistem Bileşeni ödülünün ardından başarısını yeniden taçlandırmış oldu.


7. RAF Yapı Malzemesi Ödülleri 22 Aralık Salı günü, Moda Sahnesi’nde düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Arkitera Mimarlık Merkezi tarafından verilen ve performans, üretimde kullanılan malzemeler, standartlara uygunluk, zamana ve dış çevre koşullarına dayanım ve çevre etkisi...