05 / 05 / 2024

Ytong haberleri 2014

Ytong haberleri 2014

Türk Ytong dünya liderliği yolunda ilerliyor "Dünyanın İlk Yeşil Ytong Fabrikası' olarak üretime başlayacak Çatalca tesisi ve Bilecik fabrikasında gerçekleştirilen kapasite artışı sonrası şirketin yıllık üretimi 2 milyon 800 bin metreküpe ulaşacak.

Gayrimenkul Haberleri 2014 yılı 4. çeyrek raporu açıklandı!

DTZ Pamir & Soyuer firması tarafından Türkiye Gayrimenkul Pazarı hakkında hazırlanan “Gayrimenkul Haberleri 2014 4. Çeyrek” başlıklı araştırma raporu yayınlandı.

2014'ün en iyi kent konseyi Bursa Kent Konseyi!

İstanbul merkezli Belediye Haberleri Ajansı tarafından bu yıl sekizincisi yapılan ‘Belediye Oscarları’ ve ‘Yılın Belediye ve Yerel Yönetim Projeleri’ ödüllendirmesinde, Bursa Kent Konseyi ‘2014 Yılının En İyi Kent Konseyi’ seçildi.

DTZ Pamir ve Soyuer Gayrimenkul Haberleri 2014 3. Çeyrek raporunu yayınladı!

DTZ Pamir Soyuer firması Türkiye Gayrimenkul Pazarı hakkında hazırladığı “Gayrimenkul Haberleri 2014 3. Çeyrek” başlıklı araştırma raporunu yayınladı. Raporda ofis pazarı, perakende pazarı ve bölge karşılaştırmaları yer alıyor.

2014 yılının en çok konuşulan restorasyon haberleri!

Van’ın Gevaş İlçesi’nde bulunan ve Selçuklular tarafından 700 yıl önce yaptırılan Halime Hatun Kümbeti’nin arkasında 7 yıl önce yaptırılan yurt binasının basına yansıması 2014’ün en çok konuşulan restorasyon haberlerinden biri oldu.

Emlakkulisi.com, CNR Emlak 2014 Fuarı'nda!

Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi www.emlakkulisi.com, CNR Expo Fuar Alanı'nda düzenlenecek CNR Emlak Fuarı 2014'e katılıyor. İşte Emlakkulisi.com ekibinin CNR Expo Emlak 2014 Fuarı'ndaki adresi...

Ytong Mimari Fikir Yarışması sonuçlandı

Modern yapılaşmaya yön veren Türk Ytong’un düzenlediği 'Kültürel Süreklilik Aracı Olarak Mimarlık' konulu 2014 Ytong Mimari Fikir Yarışması’nda, 57 proje arasında yapılan değerlendirmede, 4 proje ödüle değer bulundu.

Ytong Mimari Fikir Yarışması için son katılım 18 Ağustos!

Yenilikçi ürünleriyle modern yapılaşmaya yön veren Türk Ytong, birçok başarılı projeye imza attığı “Ytong Akademi” çatısı altında, “Kültürel Süreklilik Aracı Olarak Mimarlık” konulu 2014 Ytong Mimari Fikir Yarışması'nı başlatıyor...

Türk Ytong Yapı İstanbul Fuarı'na katılıyor!

Yapı malzemesi sektörünün lider ve çevreci kuruluşu Türk Ytong, 6-10 Mayıs 2014 tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek Uluslararası Yapı İstanbul Fuarı’nda yer alacak.

Ytong Akademi, online platform üzerinden 50'den fazla etkinlik düzenleyecek!

İNŞAAT sektöründe faaliyet gösteren Türk Ytong, mesleki ve sektörel eğitime katkı projelerini 'Ytong Akademi' çatısı altında topladı. Akademi 2014'te bir online platform üzerinden katılımcılarla buluşmaya ve 50'den fazla etkinlik düzenlenmeye hazırlanıyor

Ytong Akademi 2014'de online bir platform üzerinden katılımcılarıyla buluşmaya hazırlanıyor!

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren Türk Ytong, mesleki ve sektörel eğitime katkı projelerini “Ytong Akademi” çatısı altında topladı. Ytong Akademi, 2014' de de online bir platform üzerinden katılımcılarıyla buluşmaya hazırlanıyor.

Türk Ytong 5. Enerji Verimliliği Fuarı'na katıldı!

Türk Ytong, Enerji Verimliliği Haftası kapsamında gerçekleştirilen EVF 2014 - 5. Enerji Verimliliği Forum ve Fuarı’na katıldı. Türk Ytong standında ısı yalıtım plağı başta olmak üzere, Ytong ürünleri tanıtıldı.

Türk Ytong, 5. Enerji Verimliliği Fuarı'na katıldı!

Türk Ytong, Enerji Verimliliği Haftası kapsamında gerçekleştirilen EVF 2014 - 5. Enerji Verimliliği Forum ve Fuarı’na katıldı. Türk Ytong standında ısı yalıtım plağı başta olmak üzere, Ytong ürünleri tanıtıldı.

Yuvacık Doğa Evleri'nde teslimler 2014 yılında yapılacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraki Kent Konut tarafından inşa edilen ve Başiskele'de konumlandırılan Yuvacık Doğa Evleri'nde teslimler 2014 yılında yapılacak. Projede yer alan konutların fiyatları 64 bin liradan başlıyor...

Ytong haberleri 2014 Haberi

Ytong haberleri 2014


Ciroda yüzde 15 büyüme hedefi 2013 yılını yüzde 13 büyüme ile kapattıklarını ifade eden Hinginar, 2014 yılı için yüzde 15'lik bir artış hedeflediklerini söyledi. Ar-Ge çalışmaları ve yeni ürünleri ile sektöre yön verdiklerinin altım çizen Hinginar, şu bilgüeri aktardı: "Dünyada ve Türkiye'de sadece Ytong tarafından üretilen tamamen mineral esaslı, çevre dostu ve yanmaz yalıtım malzemesi Ytong Isı Yalıtım Plağı'nı buna en iyi örnek olarak gösterebiliriz. Bir inovasyon ürünü olarak yalıtım sektörüne sunduğumuz yalıtım plağı ideal yalıtım şartlarını sağlaması nedeniyle büyük ilgi görüyor. Sürdürülebilir yapılaşma, enerji verimliliği ve yangın güvenliği gibi konularda tüm beklentilere yanıt verebilen Ytong Isı Yalıtım Plağı'nın üretim kapasitesi Çatalca yatırımı ile beşe katlanacak. Bu kapasiteyle yapılarda, yılda bir milyon metrekare mantolamaya alternatif yanmaz bir ısı yalıtım...