28 / 04 / 2024

ytong liseler arası duvar örme yarışı

ytong liseler arası duvar örme yarışı

Yarışmada dereceye giren okullar hediyelerini İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu’nun elinden aldı...

Ytong binaları depreme karşı güçlendiriyor!

Yapı malzemesi sektörünün öncü ve yenilikçi şirketleri arasında yer alan Türk Ytong, binaların depreme karşı güçlendirme çalışmalarını daha hafif ve daha yalıtımlı duvar malzemesi Ytong 0,09 ile desteklemeye devam ediyor.

Türk Ytong 2021 hedeflerini açıkladı!

Yapı malzemesi sektörünün öncü kuruluşları arasında yer alan Türk Ytong, 50. Ytong Yetkili Satıcılar Toplantısı’nı online canlı olarak gerçekleştirdi.. “Dünden Yarına Daima Yan Yana” temasıyla yapılan toplantıda 2021 yılı için belirlenen hedefler paylaşıldı...

Türk Ytong ürünleri, Yapı İstanbul Fuarı'nda sergilendi!

-8-12 Mayıs 2018 tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşen 41’inci Uluslararası Yapı İstanbul Fuarı’nda Yapı malzemesi sektörünün lider kuruluşu Türk Ytong yer aldı.

Ytong Mimari Fikir Yarışması'nda 5 proje ödüllendirildi!

Yapı sektörünün öncü kuruluşlarından Türk Ytong’un düzenlediği “Yersizlik İçin Bir Yer” konulu 2016 Ytong Mimari Fikir Yarışması’nda 116 proje arasında yapılan değerlendirmede, 5 proje ödüle değer bulundu.

Ytong, Yüzyılın Markası seçildi!

Ytong, Yüzyılın Markası seçildi. Ytong, 250 Alman markası arasından, başta ısı yalıtım performansı, hafifliği, güvenli ve yenilikçi yapılaşmaya sağladığı katkılar sebebiyle ödüle layık görüldü.

Türk Ytong Başkanı Fethi Hinginar inşaat sektörü öngörülerini açıkladı!

Türk Ytong Başkanı Fethi Hinginar, inşaat sektöründe yılın başında yüzde 4.0-5.0 arasında bir büyüme beklentilerinin olduğunu ve sektörün yine yüzde 4.0'e yakın bir büyüme ile kapatacağını açıkladı.

Ytong Mimari Fikir Yarışması sonuçlandı

Modern yapılaşmaya yön veren Türk Ytong’un düzenlediği 'Kültürel Süreklilik Aracı Olarak Mimarlık' konulu 2014 Ytong Mimari Fikir Yarışması’nda, 57 proje arasında yapılan değerlendirmede, 4 proje ödüle değer bulundu.

Türk Ytong Yapı İstanbul Fuarı'na katılıyor!

Yapı malzemesi sektörünün lider ve çevreci kuruluşu Türk Ytong, 6-10 Mayıs 2014 tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek Uluslararası Yapı İstanbul Fuarı’nda yer alacak.

Ytong liseler arasında duvar örme yarışı yaptı!

Yarışmada dereceye giren okullar hediyelerini İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu’nun elinden aldı...

Antalya'nın düğmeli evleri ve Altınbeşik Mağarası tarihi dokuyu yansıtıyor!

Antalya'nın İbradı ilçesine bağlı ve Gidengelmez Dağları'na komşu olan Ürünlü Köyü, gerek 'düğmeli evleri' gerekse 'Altınbeşik Mağarası' ile Türkiye'nin en ilgi çekici köylerinden biri. Yolunuz Antalya'ya düşerse, direksiyonunuzu bu köye doğru kırın. Pişm

BASF, Yapı Fuarı - Turkeybuild İstanbul Fuarı'nın sponsorları arasında!

Dünyanın lider kimya şirketi BASF, fuarın sponsorları arasında yer alıyor ve Yapı Kimyasalları, Boya, Poliüretan ve Plastik birimleri ile bu organizasyona katılıyor

AKG Gazbeton, 2-6 Mayıs 2012 tarihleri arasında 35. Yapı Fuarı İstanbul'da!

AKG Gazbeton, 2 - 6 Mayıs 2012 tarihleri arasında gerçekleştirilen 35. Yapı Fuarı İstanbul'a geniş ürün yelpazesiyle katılıyor

İBB, 2004-2012 yılları arasında 1 milyar 997 milyon liralık kültür, turizm yatırımı yaptı!

Medeniyetlerin başkenti İstanbul'da, Büyükşehir Belediyesi tarafından 2004-2012 yılları arasında 1 milyar 997 milyon TL'lik kültür ve turizm yatırımı yapıldı

ytong liseler arası duvar örme yarışı Haberi

ytong liseler arası duvar örme yarışı


Yapı malzemesi sektörünün öncü ve lider kuruluşu Türk Ytong’un, 50. kuruluş yılında imza attığı etkinliklerden “Okullar arası Duvar Örme Yarışması” İSOV Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi’nde düzenlendi. İstanbul genelinde 6 teknik ve endüstri meslek lisesinin katıldığı yarışmada öğrenciler becerilerini gözler önüne serdi. Türk Ytong tarafından öğrencilerin edindikleri mesleki bilgi ve becerileri kullanarak, özgüven kazanmaları ve ekip çalışmasını geliştirmeleri amaçlanan yarışmada, Sultanbeyli Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi birinci oldu. Dereceye giren okullar hediyelerini İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu’nun elinden aldı.

Yıllardır istikrarla sürdürdüğü tüm “mesleki ve sektörel eğitime katkı” projelerini 50. yılında daha da genişleterek, “Ytong Akademi – 50. Yılda 50 Durak” başlığı altında toplayan Türk Ytong, önemli bir etkinliğe daha imza attı.

Türk Ytong, İstanbul Sanayi Odası Vakfı (İSOV) Teknik ve...