16 / 05 / 2024

Yts Ambalaj Yapı Ve İnşaat  adres 

Yts Ambalaj Yapı Ve İnşaat  adres 

Yts Ambalaj Yapı Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Mazlum Yetiş tarafından kuruldu.

Akkayalar Yapı Metal Otomotiv Orman Ürünleri Ambalaj Geri Dönüşüm Reklam San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Akkayalar Yapı Metal Otomotiv Orman Ürünleri Ambalaj Geri Dönüşüm Reklam San.Ve Tic.Ltd.Şti. Bağcılar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Er tarafından kuruldu.

Tuna 34 Yapı Metal Elektrik Plastik Ambalaj Lojistik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tuna 34 Yapı Metal Elektrik Plastik Ambalaj Lojistik Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erdal Yeşilbağ tarafından kuruldu.

Demka Ambalaj Kauçuk Ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demka Ambalaj Kauçuk Ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatma Damkaç tarafından kuruldu.

Kartalpınar Yapı Metal Elektrik Orman Ürünleri Ambalaj Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kartalpınar Yapı Metal Elektrik Orman Ürünleri Ambalaj Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Yontucu tarafından kuruldu.

Gürman Ekipman Yapı Taahhüt Mim. Kimya Rek.Ve Ambalaj Malz.Paz.San. Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gürman Ekipman Yapı Taahhüt Mim. Kimya Rek.Ve Ambalaj Malz.Paz.San. Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Erbey tarafından kuruldu.

Sez Ambalaj Yapı Malzemeleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sez Ambalaj Yapı Malzemeleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 850 bin TL sermaye bedeli ile Sezai Eren tarafından kuruldu.

Gökkuşağı Grup Yapı Alüminyum Orman Ürünleri Otomotiv Ambalaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gökkuşağı Grup Yapı Alüminyum Orman Ürünleri Otomotiv Ambalaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Kutlualp tarafından kuruldu.

Datça Grup Yapı Otomotiv Orman Ürünleri Ambalaj Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Datça Grup Yapı Otomotiv Orman Ürünleri Ambalaj Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da Emirhan Sabri Önkol tarafından kuruldu.

Sarıkaya Global Yapı Otomotiv Orman Ürünleri Ambalaj Geri Dönüşüm Limited Şirketi kuruldu!

Sarıkaya Global Yapı Otomotiv Orman Ürünleri Ambalaj Geri Dönüşüm Limited Şirketi Ataşehir'de Ercan Sapmaz tarafından kuruldu.

Hasan Armağan Yapı Orman Ürünleri Elektrik Otomotiv Ambalaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kurulddu!

Hasan Armağan Yapı Orman Ürünleri Elektrik Otomotiv Ambalaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da Hasan Armağan tarafından kuruldu.

Kuna Yapı Ürünleri İzolasyon Ambalaj Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kuna Yapı Ürünleri İzolasyon Ambalaj Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Pendik’te Emrah Musluoğlu tarafından kuruldu.

Kuna Yapı Ürünleri İzolasyon Ambalaj Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kuna Yapı Ürünleri İzolasyon Ambalaj Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Pendik'te Emrah Musluoğlu tarafından kuruldu.

Özyurd Endüstriyel Ürünler Ambalaj Yapı Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Özyurd Endüstriyel Ürünler Ambalaj Yapı Malzemeleri Limited Şirketi bugün Pendik'te Aytaç Paşa tarafından kuruldu.

Yts Ambalaj Yapı Ve İnşaat  adres  Haberi

Yts Ambalaj Yapı Ve İnşaat  adres 

Yts Ambalaj Yapı Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Mazlum Yetiş tarafından kuruldu.

Yts Ambalaj Yapı Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
1. Her türlü ambalaj malzemelerini üretecek tesisler kurmak işletmek her türlü çuval,karton,plastik torba, naylon, balonlu naylon ve buna benzer her türlü naylon çeşitlerini imal etmek, pazarlamak toptan ve perakende, alım, satımını, ithalat ve ihracatını yapmak. 2. İpek ve çelik telli plastik hortum ve her türlü plastik ürün imal edecek tesisler kurmak, her türlü karbon kağıttan imal edilecek kutu, poşet, torba, alüminyum , folyo, teneke, cam , ahşap imal edecek fabrikalar kurmak ve işletmek, alım, satımını, ithalat ve ihracatını yapmak. 3. Plastik, kağıt, karton vs. maddelerden baskılı...