21 / 05 / 2024

Yücedağ Dış Cephe İnşaat

Yücedağ Dış Cephe İnşaat

Yücedağ Dış Cephe İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hülya Yücedağ tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 6 Kasım'da Sultanbeyli, Yavuzselim Mahallesi, Toros Caddesi'nde kuruldu.

Mono Dış Cephe Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mono Dış Cephe Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Bora Irmak tarafından kuruldu.

Ciel Yapı Metal Elektrik Dış Cephe Ve Otomasyon Sistemleri Limited Şirketi kuruldu!

Ciel Yapı Metal Elektrik Dış Cephe Ve Otomasyon Sistemleri Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Gökhan Ay, Muhammet Balçın ve Yunus Emre Erol ortaklığında kuruldu.

Şanlıurfa Divanyolu dış cephe iyileştirme çalışmaları tamamlandı!

Kentteki çalışmalarına devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Divanyolu’ndaki dış cephe iyileştirme çalışmaları tamamladı.

Bina dış cephe temizliği masrafı kime ait?

Bina dış cephe temizliği söz konusu ise bu masraflar kime ait olmalıdır? Kiracıyı mı yoksa ev sahibini mi ilgilendirir?

Aras Dış Cephe Sistemleri İnşaat Ve Kimyevi Maddeler Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Aras Dış Cephe Sistemleri İnşaat Ve Kimyevi Maddeler Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Leyla Yıldırım tarafından kuruldu. 

Şanlıurfa Birecik'te dış cephe yenileme çalışmaları başladı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Birecik ilçesinde yapımı devam eden dış cephe yenileme çalışmalarını inceledi.

Ünye Dış Cephe İyileştirme Projesi'nin ihalesi yapıldı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi Ünye’de de yapılacak olan Dış Cephe İyileştirme Projesi’nin ihalesini gerçekleştirdi.

Düzce'de dış cephe kaplama çalışmaları başlıyor!

Düzce Belediyesi tarafından oluşturulan Estetik Kurulun çalışmaları ve meclis toplantısına verilen önerge ile İstanbul Caddesi ve Gaziantep Caddesi üzerindeki yapıların dış cephe kaplamaları için girişimler başlıyor.

Artı Tekno İnşaat Alüminyum Dış Cephe Kaplama Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Artı Tekno İnşaat Alüminyum Dış Cephe Kaplama Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ayşe Gülen tarafından 10 bin TL sermaye ile 29 Temmuz'da Pendik, Kaynarca Mahallesi'nde kuruldu.

Kanoff Dış Cephe Kaplama İnşaat Petrol İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kanoff Dış Cephe Kaplama İnşaat Petrol İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi 1 milyon TL sermaye ile bugün kuruldu.

Site yönetimlerinin dört yapısalı!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez Emlakkulisi.com okurları için " site yönetimlerinin dört yapısalı " konusunu ele aldı. İşte, Nihat Dönmez'in yazısı...

Dış cephe ısı yalıtımı 100 milyona koşuyor!

Binalara Enerji Kimlik Belgesi almak için son tarihin yaklaşması, dönüşüm ve yeni binalar dış cephe ısı yalıtım pazarını Avrupa lideri yaptı. Pazar, 100 milyon metrekare hacme ulaşacak.

Yollar ve binalarda engellilere yönelik düzenleme yapılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı, Goalball Turnuvası Kupa Töreni'nde yaptığı açıklamada yol, park, kaldırım ve binaların engellilere yönelik düzenlenmesi amacıyla yeni planlama yaptıklarını belirtti.

Yücedağ Dış Cephe İnşaat Haberi

Yücedağ Dış Cephe İnşaat
Yücedağ Dış Cephe İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hülya Yücedağ tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 6 Kasım'da kuruldu. 


Yücedağ Dış Cephe İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1) Her türlü konut,fabrika,atölye ve benzeri binalara çatı izolasyonu,dış cephe izolasyonu yapmak.Isı yalıtımlı,giydirmeli dış cephe kaplama işleri yapmak, 2) Her türlü inşaat yapımı,mesken,toplu konut,işyeri,okul,otel,yurt,yol,köprü,baraj,liman,sondaj kuyusu, fabrika, atölye,depo,spor tesisleri,kanalizasyonlar,arıtma tesisleri,içme suyu boru depoların inşaatı,kamuya ait binaların inşaatı,her türlü gayrimenkulün yapımı,alım satımı,yurtiçi ve yurtdışı müteahhitlik hizmetleri,taşeronluk hizmetleri, 3) Kendi hesabına arazi ve arsalar almak, bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapabilir ve satabilir, 4) Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektörlere ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut,iş...