16 / 05 / 2024

Yücel Akyüz

Yücel Akyüz

Hüroğlu Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Cemal Akyüz, İsmail Hakkı Akyüz, Hamit Akyüz, Yücel Akyüz, Murat Akyüz tarafından 1 milyon 200 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Kurtuluş Akyüz kimdir? Yeşil GYO ve Yeşil Yatırım Holding’de hangi görevleri yürütüyor?

Kurtuluş Akyüz hangi alanlarda çalışıyor? Yeşil GYO’daki görevi ne? İşte Kurtuluş Akyüz ile ilgili merak edilenler...

Akyüz Yıkım Hafriyat Yapı Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Akyüz Yıkım Hafriyat Yapı Ve İnşaat Limited Şirketi Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Engin Akyüz tarafından kuruldu.

Okan Akyüz İnşaat Proje Turizm Gıda Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Okan Akyüz İnşaat Proje Turizm Gıda Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Okan Akyüz tarafından kuruldu.

Bahattin Yücel kimdir?

Akfen GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Bahattin Yücel kimdir? Bahattin Yücel, daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Bahattin Yücel'in biyografisi...

Serdar Akyüz, Avrasya GYO'dan ayrıldı!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın genel müdürlük görevini yürüten Serdar Akyüz görevinden istifa etti...

Osman Akyüz, Sinpaş GYO'da ayrıldı!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yönetim kurulu üyesi olan Osman Akyüz görevinden ayrıldı. Akyüz'ün yerine Mahmut Sefa Çelik yönetim kurulu üyesi olarak atanacak...

Kartal Yücel Park'ta 16 bin 170 TL peşinatla!

Lansman dönemine kadar yüzde 10 fiyat avantajı sağlanan Yücel Park Evleri'nde 16 bin 170 TL peşinatla ev sahibi olmak mümkün..

Kartal Yücel Park nerede?

Kartal Yücel Park projesi denize 900 metre mesafede İstanbul Kartal'da hayata geçiriliyor. Peki Kartal Yücel Park nerede?

Kartal Yücel Park satılık daire fiyatları!

Denize 900 metre mesafede konumlandırılan  Kartal Yücel Park Evleri'nde 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire tiplerine yer veriliyor..

Yücel Park’ta ev alana yüzde 10 prim garantisi!

Teknik Yapı Kartal’da ön talep topladığı yeni projesi Yücel Park’ta ev alana yüzde 10 prim garantisi veriyor. Projede fiyatlar 299 bin liradan başlangıç gösteriliyor. 

Yücel Park Kartal lokasyon!

Lansman dönemine kadar yüzde 10 fiyat avantajı sağlanan Kartal Yücel Park projesinde fiyatlar 299 bin TL'den başlıyor..

Teknik Yapı Yücel Park satış fiyatları!

Teknik Yapı Yücel Park satış fiyatları daire alanlarına ve kat planlarına göre değişiklik gösteriyor. Kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçirilen projede 825 konut ve 17 ticari alan bulunuyor. 

Teknik Yapı Yücel Park fiyat 2018!

Lansman dönemine kadar yüzde 10 fiyat avantajı sağlanan  Teknik Yapı Yücel Park'ta 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire tiplerine yer veriliyor..

Yücel Akyüz Haberi

Yücel Akyüz

Hüroğlu Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Cemal Akyüz, İsmail Hakkı Akyüz, Hamit Akyüz, Yücel Akyüz, Murat Akyüz tarafından 1 milyon 200 bin TL'lik sermaye ile 18 Haziran'da kuruldu. 


Hüroğlu Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT 1. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığıbinalar yapmak. 2. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özelsektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, işhanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde,resmi ve...