30 / 04 / 2024

Yücel Falay otel

Yücel Falay otel

İzmir'in Urla ilçesinde Yücel Falay 'ın (74) sahibi olduğu otelin arazisinde bulunan ağaçlar, yapılan şikayet üzerine Urla Belediyesi'ne ait Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri tarafından kesildi.

Erzurum Pasinler'e beş yıldızlı otel yaptırılacak!

Ünsal Sertoğlu başkanlığında toplanan Pasinler Belediyesi meclisinden ilçeye beş yıldızlı otel yaptırma kararı verildi. Halka açık yapılan meclis toplantısında Başkan Sertoğlu, meclis üyelerinin ve halkın görüş ve fikirlerini aldı.

Uşak’ta 5 Yıldızlı Otel Konforunda Mahalle Konağı!

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, yakın zamanda hizmete açılacak Karaağaç Mahalle Konağı’nın 5 yıldızlı otel konforunda olduğunu ifade ederek,”Görenler şimdiden konağımıza hayran kalıyor” dedi.

A. Mustafa Yücel: Teleferik yapımı Ağustos ayında bitecek!

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, göreve geldiği günden bu yana Teleferik Projesi’nin üzerinde çalıştıklarını ve proje ile ilgili eksikleri tamamladıklarını belirterek, Ağustos ayında hep birlikte teleferiğe bineceklerini söyledi.

Adem Murat Yücel: Alanya'da daha büyük yatırımlar yapacağız!

2015 yılında kıt imkanlarla çok büyük hizmetler yaptıklarını belirten Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “Hizmetlerimizi Alanya’nın en ücra köşesine kadar götürdük. 2016'da güzel projeler ve daha büyük yatırımlarla halkımıza hizmet edeceğiz” dedi.

Ever Turizm 10 yılda 34 otel açılışı yapmayı hedefliyor!

Ever Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Selen Ersü, 10 yılda 34 otel açılışı yapmayı planlıyor. Bunun için de yaklaşık 400 milyon dolarlık bir yatırım hedefleniyor.

Diyarbakır'da yapımı devam eden 4 tane 5 yıldızlı otel var!

Arzu, Diyarbakır'ın huzura kavuşması halinde yatırıma uygun olduğunu ifade ederek, "Diyarbakır'da şu anda yapımı devam eden 4 tane 5 yıldızlı otel var ama mevcut otellerde bile turizm potansiyeli yok. " dedi.

Leyla Yücel: İnsanlar rezidans yaşamdan sıkılacak!

Alkor Mimarlık Yönetim Kurulu Başkanı ve mimar Leyla Yücel'e göre insanlar ileride rezidans yaşamından sıkılıp doğayla iç içe olan evlere dönecekler.

Another World'te daireler 5 yıldızlı otel konforunda!

Alanya'nın yükselen değeri ve en prestijli projesi olan Another World, 5 yıldızlı otel konforunda olan dairelerini satışa sundu.

Sapanca Atilla Yücel Kültür Merkezi açıldı!

Sapanca Belediyesi tarafından Ünlüce-Kuruçeşme’ de, hayırsever işadamı ve Merosa Projeler Koordinatörü Mehmet Yücel’ in katkılarıyla yapılan, Atilla Yücel Kültür Merkezi ve Emsal Yücel Bilgi Evi hizmete açıldı.

Kaan Yücel: Kentsel Dönüşüm Yasası acilen değişmeli!

Piyalepaşa'da çok sayıda hak sahibiyle dönüşüm için görüşen Piyalepaşa Gayrimenkul Genel Müdürü Kaan Yücel, kentsel dönüşümün geldiği yerin doğru bir noktada olmadığını söyledi. İşte açıklaması...

1947 yılında Surp Agop sahasında büyük bir otel yapılacak!

1947 yılında Surp Agop sahasında İstanbul Belediyesi tarafından satılan bir arsada büyük bir otel inşa edilecekmiş. Belediye tarafından inşa edilecek olan Radyoevi'nin arkasına tesadüf ediyormuş.

Kuzey Yıldızı Otel Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kuzey Yıldızı Otel Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yusuf Biyik tarafından 50 bin TL sermaye ile 3 Eylül'de Esenyurt, Turgut Özal Mahallesi 'nde kuruldu.

Giresun'da 5 yıldızlı otel inşa ediliyor!

Vali Hasan Karahan "Giresun bakir bir şehir... Coğrafyamız güzel ve farklı. Şehrimizde turistik tesisler artmaya başladı ve bu durum gelen insanları da rahatlatıyor. 5 yıldızlı otel de kuruluyor. Bu durum bizim için çok önemli." dedi.

Yücel Falay otel Haberi

Yücel Falay otel


İzmir'in Urla ilçesinde Yücel Falay'ın (74) sahibi olduğu otelin arazisinde bulunan ağaçlar, yapılan şikayet üzerine Urla Belediyesi'ne ait Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri tarafından kesildi. Bu duruma tepki gösteren Falay, ağaçları şikayet eden komşularının oturdukları evlerin kendi arazisinde kaçak olarak yapılmış olduğunu öğrenince neye uğradığını şaşırdı.


Görünce şok oldu

Kalabak Mahallesi'ndeki Serendip Turistik İşletmesi'nin önünde yer alan en küçüğü 10, en yaşlısı 60 yaşında olan 40 çam ağacı Urla Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler tarafından kesildi. O sırada markete alışveriş yapmaya gittiğini ifade eden otelin işletmecisi Yücel Falay, oteline geri döndüğünde ağaçların kesilmiş olduğunu görünce şoke olduğunu söyledi. Komşularının kendisini her defasında şikayet etmesinden kuşkulanarak Tapu Kadastro Müdürlüğü'ne giden Falay, burada aldığı tapulama belgesini gördüğünde neye uğradığını şaşırdı. Falay, tapulama belgesinde...