12 / 05 / 2024

Yüceler Ticaret Limited Şirketi planları

Yüceler Ticaret Limited Şirketi planları

Aydınlıların akaryakıt, inşaat ve otel sektöründe yakından tanıdığı Yüceler, her geçen gün yaptığı yatırımlarla büyüyor. Aydın Merkezde 17 yıllık Opet bayisi olan firma, bu yıl Aydın'a beş yıldızlı bir otel daha kazandırmayı planlıyor.

Gnc Grup Bina Tesis Yönetimi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gnc Grup Bina Tesis Yönetimi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Ali Arıcı tarafından kuruldu.

Flowers Park Site Yönetimi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Flowers Park Site Yönetimi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Kenan Aydın, Özcan Güler ve Sabri Duman ortaklığında kuruldu.

My Concept Global Proje Yönetimi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

My Concept Global Proje Yönetimi Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de Muhammet Ali Mert tarafından kuruldu.

New Life İstanbul Proje Yönetimi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

New Life İstanbul Proje Yönetimi Ticaret  Limited Şirketi Pendik’te  100  bin TL sermaye bedeli  ile Faruk    Gültepe tarafından kuruldu.

Şilan Desing Mimarlık Danışmanlık Proje Yönetim Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şilan Desing Mimarlık Danışmanlık Proje Yönetim Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Şilan Atakur tarafından kuruldu.

Mim Art Proje Yönetim Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mim Art Proje Yönetim Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Abbas Ayazoğlu tarafından kuruldu. 

Lades Danışmanlık Yönetim Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lades Danışmanlık Yönetim Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Gülsüm Celayir ve Nurcan Durmaz ortaklığında kuruldu.

Control Konut Yönetim Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Control Konut Yönetim Ticaret Limited Şirketi Şirketi bugün Kağıthane'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Çağdaş Yıldız tarafından kuruldu.

CNK Bina Yönetim Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

CNK Bina Yönetim Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Songül Uğur tarafından kuruldu.

Gratus Proje Yönetim Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gratus Proje Yönetim Ticaret Limited Şirketi bugün 10 bin TL sermaye bedeli ile Üsküdar'da Abbas Ayazoğlu tarafından kuruldu. 

Gelecek Proje Yönetimi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gelecek Proje Yönetimi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Arzu Alkız tarafından kuruldu.

Ydk Mimarlık Tasarım Ve Proje Yönetimi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ydk Mimarlık Tasarım Ve Proje Yönetimi Ticaret Limited Şirketi bugün 10 bin TL sermaye bedeli ile Yasemin Karaca tarafından kuruldu. 

B2c Project Satış Ve Pazarlama Yönetimi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

B2c Project Satış Ve Pazarlama Yönetimi Ticaret Limited Şirketi bugün 50 bin TL sermaye bedeliyle Kartal'da Nur     Çelebi tarafından kuruldu.

Yüceler Ticaret Limited Şirketi planları Haberi

Yüceler Ticaret Limited Şirketi planları

Yüceler Aydın'da 5 yıldızlı otel yapacak!


Aydınlıların akaryakıt, inşaat ve otel sektöründe yakından tanıdığı Yüceler, her geçen gün yaptığı yatırımlarla büyüyor. Aydın Merkezde 17 yıllık Opet bayisi olan firma, bu yıl Aydın'a beş yıldızlı bir otel daha kazandırmayı planlıyor. 


Aydın'da akaryakıt, inşaat İnşaat malzemeleri ve otel sektörlerinde faaliyet gösteren Yüceler, Aydın'da kazanıp Aydın'da harcamayı prensip edinen bir aile şirketi,Yüceler markasını dördüncü kuşağa aktarma gayretinde olduklarını belirten Şirket Müdürü Murat Kemal Yüce Yüceler markasını tüm Türkiye'ye yaymayı hedeflediklerini açıkladı. 


Ailenin en büyük oğlu olan. Yüceler Ticaret Limited Şirketi Müdürü Murat Kemal Yüce, Babası Mahmut Yücen'in Trabzon'dan Aydın'a gelmesiyle başlayan firmalarının başarı öyküsünü şöyle anlattı: "Babam Mahmut Yüce 1981 yılında öğretmen olarak Trabzon'dan Aydına Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğüne atanmasıyla Aydın serüvenimiz başlamış. 18 yıl...