10 / 05 / 2024

Yüceloğulları İnşaat nerede

Yüceloğulları İnşaat nerede

Yüceloğulları İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün 1 milyon TL sermaye bedeli ile Bahçelievler'de Gökhan Yücel ve Tolgahan Yücel ortaklığında kuruldu.

Hzekioğulları İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hzekioğulları İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kaya tarafından kuruldu.

Bozoğulları İnşaat Gıda Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bozoğulları İnşaat Gıda Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Akyıldız, Murat Akyıldız ve Yıldırım Akyıldız ortaklığında kuruldu.

Medenioğulları İnşaat Hafriyat Ve Enerji Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Medenioğulları İnşaat Hafriyat Ve Enerji Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi  Arnavutköy’de 100 bin TL sermaye bedeli ile  Erhan Dal tarafından kuruldu.

Yıldızlar İnşaat Kartal projesi 15 soruda tüm detaylarıyla!

Yeni konut yatırımlarına hız kesmeden devam eden Yıldızlar İnşaat, Kartal projesi için düğmeye bastı. Peki Yıldızlar İnşaat Kartal projesi nerede? İşte Yıldızlar İnşaat Kartal projesi 15 soruda tüm detaylarıyla...

Yıldızlar İnşaat Kartal projesi nerede?

Yıldızlar İnşaat Kartal projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Yıldızlar İnşaat Kartal projesi nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Çakıcıoğulları İnşaat'ın acı günü! Mehmet Çakıcı vefat etti!

Çakıcıoğulları İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin kurucusu Mehmet Çakıcı hayatını kaybetti. 

Büyük Uzunlar İnşaat Maltepe projesi nerede?

Büyük Uzunlar İnşaat Maltepe projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Büyük Uzunlar İnşaat Maltepe projesi nerede sorusunun yanıtı ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Azizoğulları Site Yönetimi Emlak İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Azizoğulları Site Yönetimi Emlak İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Uyanık tarafından kuruldu.

İFM'nin altyapı ihalesi Yıldızlar İnşaat'ın! 

İstanbul Uluslararası Finans Merkezi’nin, “altyapı tamamlama” ihalesi “21b” usulüyle yapıldı. 509 milyon TL'lik ihale Yıldızlar İnşaat’a verildi...

Yıldızoğulları İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldızoğulları İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Yıldız tarafından kuruldu. 

Zeytinoğulları İnşaat Tarım Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Zeytinoğulları İnşaat Tarım Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Güngören'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Murat Domur tarafından kuruldu. 

Yörür İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yörür İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Gürkan Arslanyörür tarafından kuruldu. 

Art Girişim Proje Yönetimi Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Art Girişim Proje Yönetimi Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün 50 bin TL sermaye bedeliyle Ali Rıza Topkar tarafından Çekmeköy'de kuruldu.

Yüceloğulları İnşaat nerede Haberi

Yüceloğulları İnşaat nerede

Yüceloğulları İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün 1 milyon TL sermaye bedeli ile Bahçelievler'de Gökhan Yücel ve Tolgahan Yücel ortaklığında kuruldu.

Yüceloğulları İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
a) Şirket kendi nam ve hesabına her türlü arazi ve arsayı satın alır veya kiralar. Bunlar üzerinde veya başkalarına aitarazi ve arsalar üzerinde kat karşılığı, veya her türlü sözleşmeye istinaden ikamet amaçlı olan ve olmayan binaların inşaat, onarım, tadilat işlerini asıl, alt işveren veya aracıişveren olarak gerçekleştirir. Bunları satar, kiraya verir, devreder ve başka şekillerde tasarruf eder.

Yüceloğulları İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi adres: Bahçelievler Mh.Ressam Namık İsmail Sk.N.19/1...